Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član diasti

Upisao:

diasti

OBJAVLJENO:

PROČITANO

795

PUTA

Namjeravam

Namjeravam
U Novu godinu sa novim počecima.

                Ova godina  je bila teška, preteška. Njen kraj sam dočekala gledajući iluzije kako se razbijaju u tisuće sićušnih komadića koji je nemoguće pokupiti i sastaviti. Kad su te krhotine bile veće pobirala sam ih i od njh opet sastavljala iluzije kako bi zadržavala privid ostvarenih želja. Ali, došlo je vrijeme buđenja. Kad sam konačno otvorila oči, zaprepastila me ružnoća koju vidim. Ružnoća koja je bila sama realnost i ništa drugo. A, to boli ..... Boli do neizdržljivosti, vrišti svaka stanica u tijelu, a iz grla se pokušava izviti vrisak, a ne ide, ostaje zaglavljen u tamnici srca. Ostala sam kao zamrznuta u vremenu sa kaotičnim mislima i pitanjem -zašto ? Zašto kad sam dala svu sebe, sve, zašto kad sam bila uvijek tu, zašto kad sam bila strpljiva, kad sam malo tražila, kad sam potrošila godine čekajući, zašto, zašto, zašto .........

              I onda ....... tamo negdje iz samog središta mene, počeli su stizati odgovori. Izgubila si sebe. Zaboravila si na sebe. Nisi voljela sebe. Nisi se zalagala za sebe. Nisi postavila granice. Nikad nisi jasno rekla što želiš. Ti sebi moraš biti centar svijeta, a ne netko drugi. Stvorila si privid sretnog života samoj sebi. Zadovoljavala si se sa mrvicama veličajući ih u puna usta kruha. Pokušavala si promijeniti nekoga, a trebala si mijenjati sebe. Trebala si znati kada odustati, kada reći dosta je. Okrenuti leđa i otići znajući da si ti ta koja tim potezom ništa ne gubi, samo dobiva. Dobiva novu priliku.

            I tako, ja, namjeravam u Novu godinu ući kao druga osoba. Namjeravam sebi pružiti novu priliku. Namjeravam se više brinuti o sebi. Osluškivati svoju nutrinu. Dopustiti si da uživam u životu. Otkrivati zaboravljenje radosti i strasti. Hodati s povjerenjem znajući da nisam sama. Otvoriti srce, al s dozom opreza, jer ipak ova lekcija me nečem naučila, zar ne ? 

           Znam da neće biti lako, da treba vremena da se oluja u mom srcu stiša, da ću se još  buditi u suzama i da ću se naći ponekad na rubu očaja. Ali, isto tako znam da je to kriza, a kriza je definirana kao prolazno stanje, dakle, proći će. 

            Namjeravam, u Novoj godini pokupiti sve svoje plodove koje sam marljivo njegovala. Anđeli su rekli "DA", a ja im vjerujem.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info