Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

575

PUTA

ŠTO NAM BI TREBAO DONIJETI OVAJ DAN 21.12.2021.G.

ŠTO NAM BI TREBAO DONIJETI OVAJ DAN 21.12.2021.G.
U zadnje vrijeme čuli smo dosta priča o prelasku iz 3D u 5D dimenziju. Ove priče donosile su nadu u bolje sutra . Nadu u novi svijet koji nije još stigao. Možda stigne danas 21.12.2021.g.

Između novog i starog

U zadnje vrijeme čuli smo dosta proročanstava koja su donosila nadu u bolje sutra . Nadu u novi svijet koji nije još stigao. Očekujemo da ćemo biti u duši sretniji , u tijelu će bolovi prestati , a radosno strujanje nečeg novog će donijeti konačno blaženstvo i mir u svijetu.

Od ovog  dana na 21.12.2021 očekujemo upravo to kao što smo to očekivali i 21.12.2012-. g  Nije se ništa dogodilo, kažu mnogi jer čovječanstvo nije bilo spremno preći u višu dimenziju. Slijedilo je ono što znamo. Tama nas je počela gaziti sve više i jače  do konačnog oduzimanja  naše nasušne potrebe zvane sloboda koju nikad nismo ni imali, ali to nismo ni znali.  Sada smo se probudili do toga da to barem znamo.

 Ponašamo se isto, pred nama su blagdani  3D  pripreme i proslave su u jeku  ali one nas nekako ne vesele već nas iscrpljuju i želimo da to sve što brže prođe. Međutim, mislim da se samo trebamo potpuno prepustiti pa što bude,  bude. Prepuštanje mora biti u miru i smirenosti sa željom da se dogodi ono što je najbolje za nas.

Mislim da mnogi osjećaju pristizanje novih i jačih energija koje kod nekih izazivaju glavobolje ali njihov uzrok je presnažna energija koju mnogi ne mogu prepustiti kroz sebe. U istom satu se osjećamo različito kao da kroz nas prolaze razna raspoloženja i osjećanja od tuge, žalosti do radosti. Ponekad i plačemo iako ne znamo uzrok. Možda su to prijelazni simptomi ovoga dana. Ove energetske navale će trajati još danima ali trebamo samo biti svjesni da je to za naše najviše dobro i prihvatiti život bez straha.

 

Ovdje se događa susret dva vala 3D i 5D. Na nama je izbor. Odluka mora pasti, ne možemo biti na jednom i drugom valu. Svatko ovu promjenu osjeća na svoj način, možda je i suviše bolno ali treba se u ovo vrijeme i odmarati. Odmarati treba kako tijelo tako i duh. Molite i meditirajte.

Jednog dana svi ćemo biti na mjestu na kojem trebamo biti, zato ne gubite nadu ako vidite da netko napreduje bolje od vas to nema veze jer svaka staza na tom putu je individualna. Ti si ti. Važno je u svom usponu ne odustati kako god bilo teško. Na kraju puta nas čeka sretna budućnost. Oluja će proći i doći će smirenje upravo u trenutku koji je potreban. Želim vam radosno i sretno putovanje u višu dimenziju.

 Božica Glavač

.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info