Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

241

PUTA

SVE JE OTKRIVENO-Mike Quinsey 16. veljače 2024 -

 SVE JE OTKRIVENO-Mike Quinsey  16. veljače 2024 -
George Hunt Williamson. “Jedan veliki vremenski ciklus sada završava – uskoro će započeti novi ciklus. Sada ulazite u "Sumrak bogova" kada će se dogoditi konačno uništenje starog doba, a čovjek i bogovi će se regenerirati i ponovno ujediniti. Čovjek će mu otkriti istinsku viziju svoje vječne baštine – da mu zemaljske stvari mogu pokazati prirodu njegova Duha.”

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 16. veljače 2024

 

George Hunt Williamson.

“Jedan veliki vremenski ciklus sada završava – uskoro će započeti novi ciklus. Sada ulazite u "Sumrak bogova" kada će se dogoditi konačno uništenje starog doba, a čovjek i bogovi će se regenerirati i ponovno ujediniti. Čovjek će mu otkriti istinsku viziju svoje vječne baštine – da mu zemaljske stvari mogu pokazati prirodu njegova Duha.”

Mike Quinsey – 16. Veljače 2024.

Stvari se odvijaju vrlo velikom brzinom i nastavit će tako kako vrijeme bude ubrzavalo. Mračni naizgled zapovijedaju i nastavljaju sa svojim planom za svjetsku dominaciju, ali u stvarnosti su prethodnici njihove smrti. Upali su u zamku postavljenu davno kada su njihovi planovi otkriveni. Poznavanje onoga što je planirano omogućilo je Silama Svjetlai da to znanje iskoriste u svoju korist i iznesu sve na vidjelo. Biti unaprijed upozoren znači biti spreman boriti se protiv napada na ljudsku rasu kako više ne bi mogla biti zatočena.

Istinom se manipuliralo u korist mračnih koji su je skrivali od ljudske rase, kako bi imali kontrolu nad njima. Budite uvjereni da je njihov plan otkriven, i da tako kažemo "okrećući ga naopačke" koristimo ga protiv njih. Vrijeme će reći istinu i pokazat će prave namjere Iluminata. U cijelom svijetu postoji osjećaj očaja, ali kada se to shvati, ljudi će se uzdići. Dragi moji, biste li stvarno mislili da će Svjetlo u vašoj budućnosti ustupiti svoje mjesto mračnima, sigurno ne i uskoro će to postati sasvim očito.

Nikada ne sudite o situaciji prema njezinom izgledu i znajte da se često događa puno više nego što ste trenutno svjesni. Svjetloradnici tiho obavljaju svoj posao polaganjem potrebnog plana za konačno uklanjanje svega što je djelo mračnih. Postupno ćete vidjeti promjene na bolje i stvari će jasno otkriti što se zapravo događa iza kulisa. Postoji plan za vaše oslobađanje od njihovih pipaka koji su se raširili nadaleko. Shvatite da se stvari odvijaju prema budućim događajima koji su postavljeni prije mnogo vremena kako bi se osiguralo da ljudska rasa ne bude zarobljena od strane onih koji se protive Svjetlu.

Ne dajte se zavarati strahom koji se stvara svuda oko vas, dolazi sretan kraj kada staro više neće imati utjecaja na vas. Toliko sreće i radosti dolazi kada se vibracije ukinu, a sve što nije od Svjetla ostane da slijedi svoj vlastiti put. Još jedan ciklus ponovno će dati svim dušama priliku da se dignu jer nijednoj nije suđeno da zauvijek ostane u mraku. Mislite pozitivno i pustite one koji odbijaju Svjetlo da slijede svoj odabrani put u skladu sa slobodnom voljom koja vam je dana. Svjetlo će uvijek biti vrhovno i uvijek je tu za sve duše bez obzira.

U ne tako dalekoj budućnosti doći će do otvorenog kontakta s vašim čuvarima, i tada ćete vidjeti i doživjeti prekrasan osjećaj jedinstva i ljubavi. To je ono na čemu sada radite i što god zamislite gotovo će se sigurno ostvariti. Riječi su nedovoljne da opišemo ono što dolazi pa budite uvjereni da je u stvarnosti sve dobro i da je sjajna budućnost osigurana. Mračni će stvoriti svoj vlastiti put i ni na koji način neće moći ometati Uzašašće. Za sve je potrebno vrijeme da se odvija, ali ništa neće spriječiti konačni ishod kakav je predviđen. Materijalni svijet zapravo nije vaš prirodni dom, već samo stanica na putu do onoga što neki opisuju kao Nirvana.

Odabrani ste za život na Zemlji u ovo vrijeme jer ste imali iskustvo da vidite svoj put kroz izazove koji će se pojaviti. Vi ste tako važan dio vojske svjetla koja se suočila s mnogim pokušajima da vas odvrate od vašeg posla, ali ste bili otporni i bez obzira na to zadržali svoje mjesto. Vi ste neopjevani heroji koji su se tijekom mnogih života suočili s mnogim pokušajima da vas se svrgne s vlasti. Najveća je sigurnost da možete ostati usredotočeni na svoj posao i bez obzira na to ostvariti svoj životni plan.

Neophodno je da nemate pojma da li ste itko od svojih pravih ja i koliko ste puta služili Svjetlu. Međutim, doći će vrijeme kada ćete u potpunosti znati svoju prošlost, ali i ono što vam nosi budućnost. Moćnici su potpuno svjesni vašeg doprinosa planu za vaše oslobađanje od nižih vibracija i od njih ćete imati koristi. Vi ste velika duša koja je zaronila u dubine tame kako bi pomogla drugima da se dignu, a to je bio težak zadatak. Uspjeh je sam po sebi nagrada, ali budite uvjereni da ćete biti nagrađeni u znak zahvalnosti za ono što ste postigli.

Jeste li se zapitali zašto se u vašem svijetu govori toliko različitih jezika jer bi komunikacija očito bila mnogo bolja da svi govorite istim. To je način na koji je evoluciji dopušteno da raste u svim različitim zemljama vlastitim tempom. Otuda imate toliko raznolikosti, običaja i vjerovanja i naravno religija koje su imale snažan utjecaj. Međutim, svi to će na kraju doći do zajedničkog razumijevanja istine i izbjeći mnoge nevolje koje su nastale zbog razlika među njima.

S vašim nadolazećim “podizanjem” otkrit ćete da sve duše imaju gotovo isto razumijevanje prave stvarnosti i da su joj bliže. Bog/Vrhovni Stvoritelj, nije važno koji naziv koristite jer su sve duše Jedno unutar energije koju Stvoritelj emitira. Vi ste uistinu Sinovi i Kćeri Božje u čijoj energiji prebivate. Koncept je toliko velik da nadilazi vašu predodžbu i zadivljuje ljudski mozak, ali svi razumiju Univerzalnu ljubav. Ako to možete živjeti, bili biste čudo na Zemlji koje vam daje najviše vremena testiranja s kojima ćete se vjerojatno susresti. Vaš bi cilj trebao biti dati sve od sebe da budete duša puna ljubavi za sve druge bez obzira na njihova uvjerenja ili stil života, a znamo da bi to bilo teško održati i zapravo to ne očekujemo. Ljubaznost i ljubav prema svim razinama života bili bi pravi izazov kao što ćete vidjeti ako ih stavite na kušnju. U vašem sadašnjem životu jednostavno dati sve od sebe je najviše što možemo tražiti od vas.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovom, i neka Svjetlost osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U Ljubavi i Svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi

http://galacticchannelings.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info