Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

191

PUTA

Više smo nego spremni za travanjski puni mjesec, poznat kao ružičasti mjesec — veseli znak proljeća — nakon vlažnog (ali transformativnog) crvenog mje

Više smo nego spremni za travanjski puni mjesec, poznat kao ružičasti mjesec — veseli znak proljeća — nakon vlažnog (ali transformativnog) crvenog mje
Više smo nego spremni za travanjski puni mjesec, poznat kao ružičasti mjesec — veseli znak proljeća — nakon vlažnog (ali transformativnog) crvog mjeseca u ožujku. (A ako ste se pitali: da, svaki puni mjesec ima posebno ime i duhovno značenje, koje često proizlazi iz znanja američkih domorodaca).

Sa consciousreminder.com:

Više smo nego spremni za travanjski puni mjesec, poznat kao ružičasti mjesec — veseli znak proljeća — nakon vlažnog (ali transformativnog) crenovog mjeseca u ožujku. (A ako ste se pitali: da, svaki puni mjesec ima posebno ime i duhovno značenje, koje često proizlazi iz znanja američkih domorodaca).

Ružičasti mjesec u travnju, kao i mnogi drugi astrološki događaji koji signaliziraju vrijeme za promjene i rast - pomislite da je Saturn retrogradan - idealno je vrijeme da se riješite svog kozmičkog smeća koje nosite sa sobom. Ružičasti mjesec predstavlja novost, svježinu i otpuštanje stvari koje vam više ne služe. Zar nema smisla? Proljetno čistimo svoje domove i svoje umove.

Zašto se zove Ružičasti Mjesec?

Zamislite tepih od rascvjetanog i mirisnog ružičastog proljetnog cvijeća. Prema The Old Farmer's Almanac, ružičasti mjesec dobio je ime po ružičastom divljem cvijetu poznatom kao puzavi floks ili mahovinasti floks koji cvjeta rano u proljeće. Ovaj ružičasti lunarni događaj, kao i samo godišnje doba, govori o ponovnom rođenju i obnovi.

Kada je puni ružičasti mjesec 2023.?

Ružičasti mjesec pojavit će se u srijedu, 5. travnja 2023., u večernjim satima. Dosegla je svoj vrhunac u 00:37 ET u četvrtak, 6. travnja (dakle, ranije tijekom noći u zapadnim vremenskim zonama).

Koji je znak ružičasti mjesec u travnju?

Puni ružičasti mjesec u travnju bit će u Vagi, znaku povezanom s ravnotežom.

Što ružičasti mjesec znači duhovno?

Za nas na sjevernoj hemisferi, proljeće je pred nama, što pruža značajnu priliku za sadnju novog sjemena. Proljeće je najbolje godišnje doba za donošenje novogodišnjih odluka jer se poklapa s početkom novog života. [Ružičasti mjesec] je izvrsno vrijeme da se potpuno oslobodite negativnih misli ili odnosa koji više nemaju mjesta u našem 'novom životu', koji tek počinje.

Ružičasti mjesec je posebno značajan jer je u Vagi. Ovaj mjesec nam nudi mogućnost pravilnih prilagodbi tamo gdje su prilagodbe potrebne. Okupljamo se kako bismo pronašli ravnotežu—što ima smisla s obzirom na to da Vagu predstavlja sama vaga pravde! — i postići neku vrstu ravnoteže u situacijama koje su nedavno malo izmakle kontroli. Lijepo je vrijeme za opraštanje i traženje oprosta, kao i za otvorenost o svim nezadovoljenim potrebama. Kada se vaga pravde vraća u prvobitni položaj, može doći do poremećaja u vašem životu. Međutim, poremećaj je pokazatelj da se ono što bi se trebalo dogoditi zapravo događa.

Kada će se sljedeći puni mjesec dogoditi?

Pun Mjesec nakon ružičastog Mjeseca 2023. bit će svibanjski cvjetni Mjesec 5. svibnja 2023. Sljedeći ružičasti Mjesec je 23. travnja 2024.

Izvor:prepereforchange.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info