Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2791

PUTA

PRIČA O MEDICINSKIM KREVETIMA

PRIČA O MEDICINSKIM KREVETIMA
Mjesecima se priča o medicinskim krevetima kao sredstvu za iscjeljivanje od svih bolesti. Radi se o naj naprednijem sustavu za liječenje ljudi.

od  N.Morgana

Napisao velečasni Dennis Shipman – 

Uvod

Primio sam mnogo, mnogo zahtjeva s pitanjem kada će tehnologija Med Bed postati dostupna široj javnosti i gdje se ljudi mogu prijaviti da iskuse tehnologiju. Koliko ja znam, nema konkretnog datuma kada će ova vrlo napredna tehnologija biti dostupna široj javnosti, iako su zviždači rekli da se koristi u Tajnim svemirskim programima.

I još ne postoji središnji objekt ili uređaj za koji znam gdje se možete prijaviti. U nastavku su resursi koje možete koristiti, a koje pratim kako bih bio u tijeku i informiran o tehnologiji Med Bed i dostupnosti.

Jared Rand – Nebeska komora

Dana 25. veljače 2020. napisao sam članak o Jaredu i objavio ga na ovoj web stranici  (http://www.blissfulvisions.com/Jared-Rand-Lightworker-Extraordinaire.html) . Članak se poziva na Nebesku komoru (CC) koju Jared stvara. Jared je uvijek govorio da CC nije ni na koji način povezan s onim što je postalo poznato kao medicinski kreveti. CC potpuno ponovno atomizira tijelo u stanje savršenstva u tri minute, bez negativnih nuspojava, u bilo koju dob koju poželimo, i do stanja besmrtnosti ako osoba tako odluči. Sve bolesti i nesavršenosti se uklanjaju iz tijela.

Jaredov tim neprestano unapređuje CC tehnologiju i Jaredovi planovi su da će ona biti selektivno otvorenog koda za civilizaciju planeta bez ikakvih troškova za bilo koga.

Jaredovo web-mjesto:  (http://www.weareonelightforall.net)  - sadrži linkove za ponavljanje svih njegovih poziva srijedom i petkom navečer. Uz informacije o meditaciji, vremenu za promjenu (TFCC) i povratnom starenju, također su dostupne i veze za intervjue. Dostupne su brojne informacije koje odgovaraju na svako zamislivo pitanje koje će vas informirati o razvoju CC-a. Jaredovi intervjui i emisije te druge informacije s web stranice jedini su izvori u koje možete vjerovati da su informacije koje se iznose o CC-ju točne. Kao što možete zamisliti, Jared je iznimno zauzet i nemoguće mu je odgovoriti na sve e-mailove. Međutim, njegov tim za odnose s javnošću uvjeravao me da će učiniti sve što je moguće da odgovori na vaše upite e-poštom. Za kontakt, e-mail:lifelight369@protonmail.com.

Skye Prince – RN u Tajnom svemirskom programu

Skye je registrirana medicinska sestra (RN) koja tvrdi da je aktivna u Tajnom svemirskom programu (SSP). Skye kaže da je osobno imala koristi od korištenja medicinskih kreveta u SSP-u, a kao RN, s njima je također liječila pacijente. Skye je objavio PDF dokument od 63 stranice koji sadrži pitanja o Med Beds od sudionika telegram kanala od 10. lipnja 2021. do 31. listopada 2021. To je sve što ste ikada željeli znati o Med Beds! (kliknite ovdje za pristup PDF dokumentu).  Možete biti u tijeku s njom na njezinom YouTube kanalu  (kliknite ovdje).  Živi u Sydneyu, Australija. Kontaktirajte je putem obrasca e-pošte u Aithusa Lodge  (kliknite ovdje).

Nick Fleming Intelov blog – Med Beds Group

Nickova pozadina bila je provjereni stručnjak za RICO – stručnjak za otkrivanje lažnih financijskih instrumenata i dovođenje mnogih kriminalaca i sociopata pred kazneni progon. Nick je pohađao kršćansko sjemenište, gdje je i doktorirao. Njegov rad doveo ga je u kontakt s ljudima na najvišim društvenim razinama – svjetskim šefovima država, obavještajnim službama, vojsci, milijarderima itd.  (Izvor: Tko je Nick Fleming?)

Zbog svog nepotkupljivog karaktera i otvorenog stila govora, postao je informirani stručnjak za Revaluation-Global Currency Reset (RV-GCR). Njegov blog “Nick's Intel Update” pokriva isključivo ovu temu, a prijava je besplatna. (kliknite ovdje za pristup Nickovom Intelovom ažuriranju).

Također, Nick vodi “Nicks Intel Blog/Club” – zajednicu s različitim interesnim skupinama. Npr. Intel Corner, Med Beds, ZIM Discussion Group, Venezuela Bolivar, Iraqi Dinar, Vietnamese Dong, Humanitarni Projekti, i više. Svaka grupa ima voditelja, a prijava je besplatna.

Voditeljica Med Beds Group je Cynthia Carden, koja je također pokretač i potresač s kvantnim sustavima iscjeljivanja (QHS). Možete biti u tijeku i informirani o tome što se događa s ovom grupom. Siguran sam da će ova grupa znati za to kada medicinski kreveti postanu dostupni i gdje se prijaviti  (kliknite ovdje za pristup Nickovom Intelovom blogu/klubu).

Nickov YouTube kanal.

Sustavi kvantnog iscjeljivanja (QHS) – Cynthia Carden

QHS je kombinirao teorije "Harmonic Frequency Balancing" Nikole Tesle s kvantnim računalima kako bi proizveo rezultat savršenog zdravlja - nazivajući ga "kvantnom biologijom" - novim područjem medicine. Prema njegovoj web stranici: “Svaki bioelektrični dio tijela, svaka pojedinačna stanica, ima frekvencijski potpis, kod unutar koda, i na sve utječu frekvencije. Balansiranje harmonika bioelektričnih tijela ključ je korekcije svake bolesti i savršenog zdravlja.”

Prema svojim Uvjetima pružanja usluge, web-stranicu QHS upravlja Divine Scripture – neprofitna privatna liječnička udruga koja je zaštićena prvim i četrnaestim amandmanom ustava Sjedinjenih Američkih Država. (kliknite ovdje za pristup web stranici QHS).

QHS ima mnoštvo videozapisa koje možete pregledati na Vimeu kako biste dobili bolju sliku onoga što stoji iza QHS tehnologije i onoga što organizacija nudi  (kliknite ovdje za pristup videozapisima).  Kontakt: Cynthia Carden na admin@quantumhealingsystems.com

http://www.blissfulvisions.com/articles/how-can-I-sign-up-for-med-beds.html

Izvor: https://beforeitsnews.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info