Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

633

PUTA

OD 14.01.2018.

'Pogodite tko dolazi u posjet grešnicima'

'Pogodite tko dolazi u posjet grešnicima'
Na Papin apel za izgradnju humanijeg i boljeg društva Stewart komentira kako "čak i riječ dobrota s njemačkim akcentom ne zvuči dobro". Komičar se unese u ulogu pape pa viče (s njemačkim naglaskom): „Želim blagosloviti djecu! Ne možete zanijekati Božju ljubav! Nein, nein, nein! Moramo biti samilosni ljudi!“

Zanimljivosti

'Pogodite tko dolazi u posjet grešnicima'

preuzeto sa: http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/clanak/art-2008,4,21,,116894.jl

Američki komičar, pisac i komentator Jon Stewart (Jonathan Stuart Leibowitz) u svojoj emisiji The Daily Show  ironično se prošli ponedjeljak osvrnuo na pretjerano revno izvještavanje američkih medija o prošlotjednom posjetu pape Benedikta XVI Sjedinjenim Državama koji je predstavljen kao najblagoslovljeniji tjedan.

"Pogodite tko dolazi u posjet grešnicima. Predsjednički par došao je u zračnu luku zaželjeti dobrodošlicu Papi. Moj bože Papin zrakoplov je nevidljiv. Neeee! Papa je čudotvorka“, komentirao je voditelj snimku koja prikazuje praznu pistu sa stubama pripremljenim za dolazak zrakoplova poglavara katoličke crkve u Washington.

"Konačno je Papa stigao, CNN je bio ondje kako bi popratio svaku uzbudljivu sekundu. Pogledajmo sada što bi mogli Papa ili predsjednik reći (čuje se samo zvuk motora zrakoplova). Očito ne čujemo ništa. Vjerujem da je ovdje ključna riječ očito. Na udaljenosti od preko sto metara (od kamere) razgovaraju normalnim glasom pored mlaznog motora... Nakon sedam i pol godina iskustva u praćenju predsjednika vjerujem kako je rekao nešto kao 'Uh, uh, čovječe, kako je', nakon toga ga je vjerojatno oslovio svojim nadimkom za papu 'Hej poppy Pope'".

U prilogu potom slijede dojmovi ljudi koji su imali priliku sresti se s Papom: „Vrlo je učen... Vrlo je topao... Krasna je i ljubazna osoba....“ Naravno da je ljubazan i učen, pa on je Papa“, viče Stewart. "Usput znate li kada su pape postali ljubazni? Kada su ostali bez prave vojske".

"Reporteri luduju za Papom. Mislio sam da medije kontroliraju Židovi. Pitam se kako su oni popratili dolazak Pape?“ Na ekranu se pokazuje reporter 'JNN-a' sa židovskom kapicom i zulufima. „Promet je danas... moj bože. Pomislili biste da Neil Diamond troši Barbru Streisand na travnjaku Bijele kuće. No preživjet ćemo. Bilo je i gorih stvari“, govori 'reporter JNN-a'.

„Smiješno je kad gledam, no ipak boli, pomalo boli“, komentira Stewart burni pljesak u gledalištu studija.

Potom ismijava glas jednog komentatora pun poštovanja i kaže kako se može usporediti samo sa strahopoštovanjem izraženim u najavi Mastersa u golfu.

Konačno poziva gledatelje da poslušaju glas 'božjeg predstavnika na zemlji' Pape, 'glas same pravednosti i čestitosti'. Na Papin apel za izgradnju humanijeg i boljeg društva Stewart komentira kako "čak i riječ dobrota s njemačkim akcentom ne zvuči dobro". Komičar se unese u ulogu pape pa viče (s njemačkim naglaskom): „Želim blagosloviti djecu! Ne možete zanijekati Božju ljubav! Nein, nein, nein! Moramo biti samilosni ljudi!“

Prilog završava ismijavanjem zahvale predsjednika Georgea W. Busha Papi na divnom govoru koji je upravo održao u Washingtonu. (njd)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info