Član Planetopija

Upisao:

Planetopija

OBJAVLJENO:

Planetopija donira 2 knjige magicusu

Planetopija donira 2 knjige magicusu
S veseljem darujemo dvije knjige magicusima, vjerujemo da će sretni dobitnik ili dobitnica uživati u sadržaju ovih knjiga...

Elisabeth Kübler-Ross i David Kessler

POUKE ŽIVOTA

Kako nas naša smrtnost može poučiti životu i življenju

 

Je li ovo zaista život kakav želim živjeti?

 

Svatko od nas u nekom trenutku postavlja ovo pitanje. Tragedija nije u tome da je život kratak, nego da često ne vidimo ono što je uistinu važno.

 

Kad biste znali da vam preostaje još samo nekoliko dana života, kako biste ih proživjeli? Elisabeth Kübler-Ross i David Kessler vode nas kroz pouke koje trebamo naučiti kako bismo mogli živjeti život u svoj njegovoj punini. Oboje su dotaknuli sam rub života stotinama puta s onima koji su umrli i s onima koji su preživjeli. U svom radu i kao terapeuti intenzivno su se posvetili radu s umirućima i istraživanju smrti i umiranja.

 

Pouke života suočavaju se s izazovima života, od ljubavi i sreće, do tuge, krivnje i straha, otkrivajući istinu o našim strahovima, nadama, odnosima i, iznad svega, o veličini toga tko mi uistinu jesmo.

 

Elisabeth Kübler-Ross priznata je liječnica, psihijatrica i tanatologinja. Autorica je nekoliko bestselera od kojih je najpoznatija knjiga On Death and Dying (O smrti i umiranju) iz  1969.u kojoj je opisala pet stadija suočavanja sa smrću. Dodijeljeno joj je više od 25 počasnih doktorata.

 

David Kessler jedan je od vodećih svjetskih stručnjaka za iscjeljivanje i gubitak te skrb o oboljelima od terminalnih bolesti. Autor je revolucionarne knjige Prava umirućih.

 

****

 

Kreativni meditativni dnevnik-bojanka s afirmacijama za osobni razvoj

NOVO!

 

JULIET MADISON

OBOJI SVOJE SNOVE

Kreativni meditativni dnevnik-bojanka s afirmacijama za osobni razvoj

 

Od sada svoje snove možete obojiti baš onako kako vi želite i promijeniti svoj život nabolje!

 

Svaka od 100 meditativnih ilustracija u ovoj knjizi  posvećena je važnom pojmu  - primjerice ljubav, hrabrost, spokoj - koji će vas potaknuti da budete osoba kakva želite biti. Osim bojenja, dodatne aktivnosti kao što su vođene meditacije, afirmacije i vježbe pozornosti na svakoj stranici vodit će vas u promišljanju vašeg života i svega što vas vodi korak bliže ostvarenju vaših želja i snova.  Uzmite bojice u ruke i odaberite pojam na kojeg se prvo želite usredotočiti. Pronađite stranicu s tim pojmom i crtanjem prizovite pozitivno iskustvo koje želite doživjeti u životu –  uspjeh, romantiku, samopouzdanje, smirenje, zdravlje, očaranost, putovanje, privrženost,  fluidnost,  srodnu dušu... Izbor je doista velik!

 

Dok budete bojili, neka vas ponese moć riječi, boja, linija i pozitivnih misli, jer Oboji svoje snove, više je od bojanke!

 

Prijevod: Sena Kulenović

14,8 x 22 cm, meki uvez, str. 200

Biblioteka: Alter Ego

ISBN: 978-953-257-732-4

Planetopija, 2016.

119.00 kn

 

Za dodatne informacije i recenzentske primjerke, javite se!

 

Ugodan dan,

Vlasta

 

Vlasta Prohaska Jarec

Odnosi s javnošću/marketing

Tel: 01/4851 557

Mob: 099/217 0403

www.planetopija.hr

www.facebook.com/planetopija

 

S veseljem darujemo dvije knjige magicusima, vjerujemo da će sretni dobitnik ili dobitnica uživati u sadržaju ovih knjiga... 

 

Planetopija donira 2 knjige magicusu