Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

Extra Selma

Sponzorirani članak

DIREKTAN KONTAKT - BESPLATNE AMAJLIJE

Extra Selma postiže odlične rezultate u skidanju crne magije, a pomaže belom magijom. Mnogi su ostvarili trajne emotivne veze zahvaljujući njoj.

Extra Selma, pored vidovitosti (vidi prošlost i budućnost), rešavanja problema na daljinu, vraćanja ljubavi, otkrivanja vradžbina i njihovog eliminisanja, vraćanja stabilnosti u dom, skidanja uroka, rada pomoću Fatimine ruke, koristi molitve i zapise iz Kurana, rešava probleme sa alkoholizmom, drogom, kockom i potencijom.

MUŽ ME OSTAVIO POD DEJSTVOM LJUBAVNE CRNE MAGIJE

Suzana iz Beča: "Muž mi je priznao da voli drugu ženu i da želi da me napusti. Imali smo jednogodišnju devojčicu. U očaju sam pozvala Extra Selmu da mi pomogne. Prvo je rekla da pregledam sve džepove moga muža i ako pronađem nešto sumnjivo da joj se javim. Tamo je bilo crnih končića iste dužine i na isti način svezanih u devet čvorova. Po Selminoj preporuci sam trebala sve to da spalim da bi magija nestala. Paralelno je molila i poslala mi Fatiminu ruku za zaštitu. Nakon petnaest dana vratio mi se muž ponizno i rekao mi da se predomislio. Ma nemam dovoljno reči zahvalnosti za Selmina dobra učinjena dela."

SELMA OTKLANJA ZLE SILE

Lana Hoefer iz Beča: "Prvih deset godina moga braka, teklo je med i mleko. Odjednom smo postali stranci, koji više nisu govorili ujutro ni dobro jutro. Posumljala sam da nešto nije u redu i obratila se Selmi. Rekla mi je da se moj muž zaljubio u mnogo mlađu ženu. Bila sam u šoku. Pristala sam na njene rituale i hvala bogu uspela je da mi spase brak. Muž je ostavio ljubavnicu, ponovo smo srećni. Za Selmu sam saznala preko prijateljice kojoj je pomogla da se ćerka uda, jer su je svi momci do tada ostavljali pre venčanje."

Osobne stranice svih članova kluba

KAZALIŠTE

MAGAZIN

BRZI CHAT

 • sayan

  Zdravo svima...pitao sam pre jedno mesec dana i nisam nasao pa da pitam opet gde su osovi clanci u kojoj kategoriji?usao sam na pretrazivac kao sto ste rekli i izaslo je ''svi objavljeni osho clanci'' to je radilo na starom forumu a sada tu ima samo oshov

 • vanessa

  ♥*Lp

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i radosnu nedjelju vam želim! Lp

 • vanessa

  ♥*♪♫ ♪♫:)))

 • vanessa

  ❤ * ❤*❤ ❤*riješeno ..Hvala.. Laku noć

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info