Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

239

PUTA

Nadolazeći ekvinocij je portal uzašašća – Evo kako se pripremiti i zašto je tako ključan

Nadolazeći ekvinocij je portal uzašašća – Evo kako se pripremiti i zašto je tako ključan
Ovo će biti dugačak post s hrpom kritičnih informacija koje su dane meni i malom timu od izvora i naših vodiča. Molimo pregledajte sve kao svjetlosni radnik. Postoje upute koje su u ovom trenutku potrebne.

Nadolazeći ekvinocij je portal uzašašća – Evo kako se pripremiti i zašto je tako ključan

Autor Gerry Gomez

Ovo će biti dugačak post s hrpom kritičnih informacija koje su dane meni i malom timu od izvora i naših vodiča. Molimo pregledajte sve kao svjetlosni radnik. Postoje upute koje su u ovom trenutku potrebne.

Upozoreni smo da je naš posao pripremiti se i pomoći članovima obitelji da se počnu buditi. Zbog našeg dosega, ove informacije možemo dostaviti velikom broju svjetlosnih radnika i općoj populaciji.

Krajem prošle godine, neki od nas u organizaciji Prepare for Change, gdje sam član Vijeća, primijetili smo da je došlo do promjene energije koja je neke od nas prisilila na:

   1. Bavite se iscjeljivanjem duboke traume
   2. Krenite dalje od trenutnih situacija ili organizacija
   3. Usredotočite se na određena područja naših misija
   4. Naučite neke pojedinosti o pomaku uzašašća

To se manifestiralo u ljudima koji su prelazili iz naše organizacije u druge ili radi odlaska na osobne projekte. Ovo je bila redovita pojava s PFC-om tijekom godina, gdje ljudi dolaze u organizaciju, uče što trebaju naučiti da bi se probudili i zatim nastavljaju raditi svoj svjetlosni rad i misije.

Bio je blagoslov vidjeti mnoge kako uspijevaju i čast pomoći ljudima koji su se rano probudili da prođu kroz proces učenja, iscjeljivanja, a zatim i vođenja.

Sada sam vođen da proširim poruku. Pravim redovite postove na naradgimshift.substack.com i pozivam vas da tamo provjerite više informacija o uzašašću. Dijelit ću važne postove na PFC-u (uz njihov blagoslov) i kada postoji bitna informacija za podijeliti. Međutim, ono što ovdje pokrivam je osigurano radom na višim razinama, vodičima i izvorom kroz mene i nekoliko prijatelja.

Važne smjernice

Poruke i prilike koje sam osobno primio jasno su me natjerale da ostavim neke stare stvari iza sebe i skočim na nekoliko novih misija. Dok je PFC bio tu da probudi ljude na "vrhu koplja", nekolicina nas je vođena da pokušamo probuditi što više ljudi. Možda se to događa i vama?

O tome sam napisao blog Naradigm Shift pod nazivom, Dobro u teoriji, WTF u praksi.  Poanta bloga je sljedeća: RAZUMIJEVANJE NIJE ISTO ŠTO I ZNANJE.

Ono što ovo znači povezano je s uzašašćem na vrlo opipljiv način. Kao svjetlosni radnik, bili ste svjesni nekoliko ključnih tema koje su vani poput vanzemaljaca, Događaja, resetiranja, korištenja viših energija, meditacije, duhovnosti, itd. Došlo je vrijeme da se te ideje asimiliraju u mainstream svijesti. Učiniti to znači pomoći pripremiti čovječanstvo za otkrića koja sada dolaze. Ako većina više razumije potencijal naše stvarnosti, podići će svoje frekvencije dovoljno visoko da krenu naprijed dok se uskrsnuće sada događa - za one koji su spremni to vidjeti. Čak i ako nisu “spremni” to vidjeti, ono dolazi, a mi smo tu da im pomognemo, pa što prije, to bolje.

Za one koji još uvijek poriču, ostat će u 3D do kasnije – i doći će možda nakon drugog ciklusa ili vremenskog razdoblja. Kažu da svi stignemo, ali da je to stvar individualnog izbora i spremnosti.

Na otvaranju smo prozora, a viđenja i javne rasprave o NLO-ima otkrivaju tko je spreman proširiti svoju svijest. Čak i oni MNOGI od nas koji prihvaćaju ili shvaćaju da vani postoji mnogo inteligentnog života – čak i pomaže u našem oslobađanju – postoji drugačija stvarnost interakcije s njima i ZNANJA da oni postoje i da su ovdje.

Izvor kaže da je 1/3 čovječanstva spremna ići u 5D po našem kontaktu.

Među zajednicom svjetlosnih radnika, gore navedeno bi trebao biti masivan naslov koji se može vidjeti posvuda. Zbog toga igra počinje!

Ova grupa u Tajlandu meditira kako bi uspostavila kontakt: grupa Khao Kala meditira kako bi komunicirala s izvanzemaljskom inteligencijom

Naši nam vodiči stalno govore da pripremimo ljude za uzašašće.

Ovo izvješće pokriva:

a) Zašto je ovo važno
b) Koje alate možemo koristiti
1. Disanje prane
2. Vi ste portal
3. Univerzalni zakoni
4. Galaktički kodeks

Nedavno sam napravio epizodu Weekend Awakening s Kat, koja govori o Univerzalnim zakonima i raspravi o tome zašto je to tako važno – objavu možete pronaći na početnoj stranici readyforchange.net.

Evo opet ključnog razloga za informacije u ovom postu:

MORATE BITI SVJESNI DA VIBRIRATE DOVOLJNO VISOKO ZA DOLAZEĆE FREKVENCIJE UZAŠAŠĆA. BITI SVJESTAN ZNAČI BITI SVJESTAN STVARNOSTI NAŠEG ISKUSTVA.
OVO JE FIZIČKI I EMOCIONALNI.

Što se tiče portala

Tijekom vikenda 12. ožujka dogodila se solarna baklja dovoljno velika da je lako izazvala buđenje naše DNK. Ova baklja je otišla od Sunca DALEKO od Zemlje. Da je došao prema zemlji, danas bismo pričali o potpuno novoj igri. Doživjeli bismo SMJENU.

Bića više gustoće nam govore da će nadolazeća proljetna ravnodnevica promijeniti igru. Možda je kabala svjesna toga i zato idu naprijed pokušavajući srušiti globalni bankarski sustav. Do sada biste trebali znati njihovu igru: Stvorite problem, dobijete reakciju i istupite s rješenjem. U slučaju kraha Silicijske doline banke, ovo je plan:

1. Srušiti SVB, regionalnu banku
2. Napravite napad na sve banke – posebno regionalne banke, propalite ih i cijeli financijski sustav
3. Recite da samo velikim bankama treba vjerovati i premjestite svu imovinu tamo, a zatim ih dovedite digitalna valuta središnje banke

NAPOMENA: Ovo je apsolutno kabala ili Black Sun Order događaj kao što vam kažu u osmišljenom postotku gubitka zabilježenom na “Disclose.tv” gdje je cijena dionice pala 66,6% ili 666. Nema slučajnosti.

Dobar pokušaj kabale, ali ćemo primijetiti plan i suprotstaviti mu se znajući da možemo kontrolirati učinke njihovih  želja  svojim  željama  .

Vodiči su nam rekli ovo u vezi s portalima:

“Svaki portal ima svoj intenzitet i učestalost djelovanja.

Mjesečno na svaki jednak dan i mjesec u vašem godišnjem ciklusu postavljamo portal kako bi frekvencije mogle intenzivnije i snažnije doprijeti do ove planete.

Vibrirajte što je moguće jače. Pokušajte uskladiti frekvenciju koja dolazi kroz portal.”

Govore nam da budemo vrlo svjesni unosa hrane i energije u naše tijelo.

"Pij puno vode. Jedite živu hranu samo na dane otvaranja portala. Ostanite što je moguće prirodniji u danima prijelaza.

Budite u harmoniji sa svemirom. Poveži se s prirodom, Majko Gaia.

Ne začepljujte svoje tijelo umjetnim stvarima.” I nastavljaju komentirati važnost konzumiranja žive hrane, a to je: “Nekuhana hrana uzeta iz prirode i pojedena. Povrće, voće. Učinite ih svojom potporom i uravnotežite svoje fizičko tijelo.

Ponovite svaki pristupni dan.”

Naši su vodiči nastavili govoreći nam o suočavanju sa stresom: „Kad god se suočite sa stresnom situacijom, ako fizički ne učinite ništa da potrošite ovu energiju, ona počinje reagirati sama od sebe. (To) uzrokuje napetost i stres što rezultira uznemirenošću i tjeskobom.”

Lekcija ovdje je da se pozabavite svojim energetskim unosom. Uzemljenjem i svjesnošću, ili vježbanjem i meditacijom, moramo se pozabaviti energijom i neutralizirati je jer energiju dijelimo svi. Budući da šaljemo i primamo istu energiju, povezani smo s božanskim jedinstvom (Univerzalni zakon božanske jedinstva). Vrlo visoke energije koje dolaze ovog ekvinocija imaju moć izbaciti nas iz ravnoteže i stvoriti stres ako nismo spremni.

Zašto je ovo važno

U smjeni smo. Kako je pred nama, a posebno s ulaznim portalom ekvinocija 20. ožujka, naša svijest raste, a tako i naša svijest. Dovoljno nas je budnih da dopustimo prijelaz na 5D. Svjesni smo:

 • Prošli sustav kontrole
 • Krah financijskog sustava
 • Van s omegom i unutra s alfa sustavom
 • Svjesni smo naših kozmičkih rođaka
 • Postajemo svjesni vlastitih sposobnosti stvaratelja

Zbog toga se ne možemo sakriti od osude. Ali prosudba je osobna stvar. A to znači da se možete uzdići do viših frekvencija ljubavi i svega od hrabrosti pa naviše na ljestvici od 17 Razina svijesti.

S tim porastom vibracija, spremni ste za početak na 5D putu.

Mentalna svjesnost

Uz svijest, postižete mentalnu svjesnost za uskrsnuće. Već ste daleko dolje na stazi uzašašća. Vaš je um obavio posao sjene, doživjeli ste iscjeljenje i znate kako je to smiriti svoj um i meditirati.

Suverenitet dolazi s razumijevanjem Univerzalnog zakona, Galaktičkog kodeksa i prirodnog zakona koji vam daje kontrolu nad sobom. To vam omogućuje da prijeđete s nižih vibracija na više gdje nas drugi već čekaju.

Da biste išli dalje, morate imati tjelesno umijeće – nešto od toga dolazi s vašom prehranom koja je uključena u ovaj post. Još jedna metoda u kutiji s alatima je disanje.

Disanje – Jedini način da se probudite, uzdignete i stupite u kontakt s drugim civilizacijama je putem DNK aktivacije.

Disanje je naša veza sa svime što jest, jedno s drugim i jedinstvo

Lifeforce vas povezuje s božanskom energijom premošćivanjem jaza između 3D i 5D.

Portal Spring Equinox je prilika da proširite svoju svijest i probijete se do energija viših razina. Mislim da ovo ima smisla, ako su sve stvari energija, frekvencije i vibracije, ovaj val visokoenergetskih vibracija bit će val koji treba voziti poput surfera koji čeka savršeni val.

Da biste uhvatili val, morat ćete se pripremiti. To što si svjestan dio je priprema. Kao i spremnost vašeg tijela. Pripremite svoje tijelo hidratacijom i jedući živu hranu. Pravo? Imaju veću učestalost od mrtve hrane (koja naravno nije toliko aktivna).

Kako bi se suprotstavili ovom dotoku energije i kako bi nas pripremili za uzašašće, vodiči su nastavili: “Vašim disanjem upravlja vaš um. Vaše disanje je usklađeno s vašim mislima. Na ritam vašeg daha utječu promjene u vašem stanju uma – i on mijenja vaše stanje uma.”

“Možete promijeniti i nadići svoje razmišljanje samo promatranjem određenih točaka u dahu.

Jednostavno ga držite na oku.

Osjeti dah.”

"Morate razumjeti znanost o disanju."

“Razumijevanje nije isto što i znanje.

Specifičan ritam daha neritam daha. Znaj razliku.

Uistinu ćete transcendirati onkraj nečega ako to uistinu razumijete.

Ako to uistinu razumijete, postat će vam druga priroda.

Ovladat ćeš svojim emocijama kada ovladaš svojim disanjem.”

Vodiči su dali scenarij koji sam preveo u ovaj paragraf objašnjavajući reakciju živčanog sustava tijela na stres:

Kada amigdala u mozgu detektira potencijalno štetnu ili stresnu okolnost, šalje signal hipotalamusu, koji zatim aktivira tjelesnu reakciju na stres putem simpatičkog živčanog sustava. Hipotalamus komunicira s nadbubrežnim žlijezdama kako bi otpustio hormone kao što su kortizol, adrenalin i noradrenalin, koji mogu povećati broj otkucaja srca, krvni tlak, razinu energije i razinu glukoze u krvi, između ostalih fizioloških promjena. Ti su odgovori dio tjelesne reakcije borbe ili bijega i namijenjeni su da nam pomognu da brzo odgovorimo na potencijalne prijetnje.

Kako disati da biste smirili reakciju borbe ili bijega:

1. TOČKA : UDAH – ZATIM DOK JE DAH UNUTRA

2. MJESTO : ZAUSTAVLJA SE NA 1 KRATKU SEKUNDU

3. MJESTO : KADA SE DAH OKRENE I UGASI. NAKON ŠTO POTPUNO IZDAHNETE:

4. MJESTO : POTPUNO SE ZAUSTAVLJA NA DJELIĆ SEKUNDE

Ostatak ovog članka osigurali su vodiči:

Vodič: “Doći ćete do nove razine osjećaja ako možete “gledati” sve četiri točke.

Odjednom će doći do ritma i vaš će dah biti u skladu sa svemirom.

Gledanje nije stvar uma, to je svojstvo svijesti.

Kada gledate, vaš um staje i oslobađa vas ograničenja 3D svijeta naspram 5D beskonačnih mogućnosti.

Učenja 5. dimenzije potrebna su vam za deblokiranje čakri i povezivanje s Božanskim izvorom energije

Jedini način da se probudite uzdignete se i stupite u kontakt s drugom civilizacijom putem DNK aktivacije.

“Vježbe disanja donose karmičku ravnotežu u vaš život.

Najvažniji kisik potreban za pravilno funkcioniranje svih živih bića.

Dah je simbol samog života.

Prana Sandkrit – izvorna iskonska životna sila – povezuje vas s Božanskom energijom premošćivanjem jaza između 3D i 5D.

Ovaj most se mora iskoristiti.

Obratite pozornost na svoje disanje: loše raspoloženje, zabrinutost, ljutnja – brzo i nepovoljno naspram ljubavi kada ste u miru i tišini

Imat će specifičan ritam s melodijom koja narušava ravnotežu.

Stvorite harmoniju.

Pusti sve što ne poštuje zemlju, život, božansku ženstvenost

Što više unosite svjesnost u svoj život, to se više širite.”

4. čakra, srčana čakra – srebrna struna koja se nalazi iza srca uz kralježnicu, s desne strane. Drugi naziv za eterično carstvo.

Upoznajte riječ: Jedini

Što znači povezanost s izvorom i Bogom sa svime

1/3 čovječanstva bit će spremna prijeći na 5D

Kako ulazimo u novu eru obilja, ona dolazi za sve koji prepoznaju koncept vrijednosti. Blagostanje će dosegnuti sve koji su spremni na razini kooperativne svijesti.

Uzemljenje postaje magnetsko. Pomaže kod transformacije svijesti.

Dvojnost

JA JESAM protiv JA JESAM Ne

Pratite svoje misli i umirite um kako biste reprogramirali svoju podsvijest i svijest.

Razumijevanje nije isto što i znanje. Baš kao i ljubav, možete li dati "pravo" značenje tome što je ljubav? Kad jednom saznaš, uvijek ćeš znati – 2. priroda .

OVLADAT ĆETE SVOJIM EMOCIJAMA KADA OVLADATE SVOJIM DISANJEM.

Peta dimenzija je područje vaše mašte koje oživljava gdje se manifestiraju sve vaše želje.

Mašta također može manifestirati nešto fizičko u vašem svijetu ako to sanjate.

Misli utječu na naša fizička tijela.

Emocije utječu na naša duhovna tijela, astralna tijela.

Postanite vaš najbolji prijatelj.

Budite u duhu.

Promijenite perspektivu.

Suosjećanje i oprost je energija koja liječi, transformira energiju.

Trijumfira nad negativnošću i nejednakošću

To je Božanska Svijest. Božanska iskra.”

Tako je!

Pa, vodiči su imali mnogo toga za reći i vrlo su uzbuđeni što mogu ovo naučiti s nama. Oni žele pomoći i rečeno je da mnogi od nas imaju timove spremne da nas vode kroz uzašašće. Meni i našem malom timu postalo je sve očitije da smo vođeni i radimo uz njihovu pomoć.

Kako bismo prekinuli kontakt s našim vodičima, završili su s ovim porukama. Kako nam suosjećanje i opraštanje pomažu u izlječenju, transformirat ćemo energije koje će povećati sinkronicitete i omogućiti neposrednu manifestaciju.

“Usredotočenost, potpuni mir i svjesnost doživjet će oni koji su u harmoniji i potpuno vjeruju svemiru.

Preporučujemo meditaciju, vježbe disanja – „pazi na dah“.

Piti vodu.

Postavite ciljeve.

Nosite kristal koji će vam pomoći tijekom ovog vremena – jer će unos energije biti snažan.”

Zatim su preporučili ove kristale:

   • Ametist
   • Labradorit
   • Citrin
   • Opsidijan
   • moldavit
   • Kvarcni

I zaključili su ovu poruku rekavši da će korištenje kristala "značajno pomoći svim nadolazećim promjenama na tijelu."

Na kraju, podsjećaju nas na: "Uskladite se sa svojim najvećim dobrom."

I da će rado pomoći.

Imajte na umu da je ekvinocij 20. ožujka! Pripremite se i odmorite. Iskoristite ove alate i pripremite se za veliki napredak.

Blagoslovi.

Izvor: Prepareforchange.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

  28.02.2024. 17:45h
 • Član aliusalius

  irida ❤️

  28.02.2024. 10:47h
 • Član aliusalius

  istankovic ❤️

  28.02.2024. 10:47h
 • Član iridairida

  alius, tebe da nema, bi trebalo izmisliti, hvala ti...cmok!

  28.02.2024. 08:50h
 • Član istankovicistankovic

  Hvala alius...-:)))

  28.02.2024. 08:48h
 • Član aliusalius

  ❤️

  28.02.2024. 03:59h
 • Član aliusalius

  Sretan rođendan dragi Magicus i Magicusi

  28.02.2024. 03:58h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info