Pleade

1

Broj Merlina

Član Pleade

Upisao:

Pleade

Poruke iz Visih Dimenzija

Svijest u nasem univerzumu postoji na 12 nivoa duhovne gustoce (termin dimenzija se cesto koristi ). Vecina ljudi na Zemlji postoji na 3-cem nivou duhovne gustoce ili dimenzije. Mnoge civilizacije i duhovna bica u nasem univerzumu postoje u razlicitom frekventnom spektru, odnosno na visim dimenzijama. Nas univerzum je jedan od mnogih od beskonacnog broja.
Član Pleade

Upisao:

Pleade

Svijest i Dusa

Svijest i Dusa Pitanje: Kada energija postaje svijest, sto je to sto energiju cini svjesnom? Pleade: Energija bez svijesti ne postoji, sva energija ima jedan nivo svijesti. Sve je povezano, svi mi smo povezani i tu postoji odredjeni nivo svijesti, mozda ne onaj koji bi ste vi prepozanli kao svijest. Stvari koje vi smatrate neanimirane/mrtve u stvari imaju svijest. Svijesni kolektiv molekula, u njima postoji "bozanska svijest".
Član Pleade

Upisao:

Pleade

ET Objava

ET Objava "Diskusije o postojanju ET (extraterrestrial - vanzemaljci) su ucestale u zadnje vrijeme, o njihovim letjelicama, o planu svijetskih vlada da objave njihovo postojanje i njihove interakcije sa ovim bicima. 9to dimenzionalni kolektiv Pleada je nedavno podijelio svoju perspektivu o ovome subjektu.