Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

803

PUTA

Pet takozvanih „teorija zavjere“ koje su znanstveno dokazane

Pet takozvanih „teorija zavjere“ koje su znanstveno dokazane
Prikazivanje istine o skandalima koji nisu odobreni od strane mainstream medija i njihovih vlasnika često daje predvidljiv rezultat: Bit ćete etiketirani kao teoretičar zavjere-čak i kada postoji dovoljno dokaza koji podupiru istinu. Ugodne laži možda pomažu nekima da lakše zaspu, ali istina je da su mnoge „teorije zavjere“ zapravo istinite. Tko bi to pomislio? Ovdje donosimo pet istinitih tvrdnji koje su pogrešno prikazane kao „teorije zavjere“, a i dokazi koji ih podupiru.
 1. 1. Pesticid atrazin šteti endokrinom sustavu

Atrazin je na dobrom putu da postane jedan od najčešće korištenih pesticida u Sjedinjenim Državama i stoga je dospio i do podzemnih voda. To je otkriveno u javnoj vodoopskrbi- koja je i sama vrlo zabrinuta. No, kada se uzme u obzir opasnost koja prijeti endokrinom sustavu atrazin postaje jako zastrašujuć.

Istraživanje koje je vodio dr. Tyrone Hayes, znanstvenik s Kalifornijskog sveučilišta u Berkeleyu, dokazano je kako atrazin kod žaba može uzrokovati trajno oštećenje endokrinog sustava. Kod muških jedinki, poremećaj može biti tako težak da rezultira kemijskom kastracijom. Prilikom jednog istraživanja, Hayes je izložio 40 punoglavaca u vodu koja sadrži atrazin, s koncentracijom od 2,5 dijelova na milijardu-znači unutar granica koje je odobrila vladina udruga za zaštitu okoliša (EPA).

Gotovo jedna desetina punoglavaca koji su uzgajani u vodi obogaćenoj atrazinom postalo je „funkcionalno žensko“ prema Hayesu. Unatoč tome što su rođeni kao mužjaci, počeli su proizvoditi jajašca.

„Nakon što su bili izloženi atrazinu, mnogi od 36 muških jedinki su pokazali smanjenje testosterona, smanjenje veličine rasplodne žlijezde, slab razvoj grkljana, potisnut interes za parenje i smanjenu plodnost. Slični učinci su vidljivi i kod ostalih vodozemaca.

Istraživanja sa Sveučilišta Purdue i drugih cijenjenih istraživačkih timova su dala slične rezultate u vezi sa štetnim svojstvima atrazina za endokrini sustav čak i pri količinama koje se smatraju „sigurnima“. Zaista čini se kako atrazin nije nimalo bezopasan. (Atrazin je od 2004. godine zabranjen u EU. Treba, međutim, naglasiti da oko toga ne postoji potpuni konsenzus u svijetu, pa je tako u SAD-u atrazin jedan od najvažnijih herbicida.)  

2. Mobilni uređaji uzrokuju tumor na mozgu

Zar je tako daleko otišlo? Činjenica da mobiteli emitiraju zračenje je svima dobro poznata-kao i povezanost zračenja s razvojem raka. Često se izvješćuje o tom jer mobiteli proizvode drugačiju vrstu zračenja (u usporedbi s nuklearnim zračenjem), koje ne predstavlja nikakav zdravstveni rizik. Ali brojne zdravstvene studije su dokazale drugačije.

U posljednje vrijeme istraživanja ponovno uključuju mobitele kao uzročnike raka. Ovaj put su mobilni uređaji bili povezani s tumorima mozga i srca. U pokusima vršenim na štakorima, izlaganje radiofrekventnom zračenju koje emitira mobitel dovelo je do pojave nekoliko različitih vrsta raka – uključujući i rijetke Schwannom tumore u mozgu i srcu.

Na konferenciji 2016. godine jedna je liječnica hrabro izjavila kako je mogućnost da mobilni uređaji uzrokuju rak očita. „Težina dokaza je jasna, mobiteli uzrokuju rak mozga.“ izjavila je Devra Davis, predsjednica Povjerenstva za zaštitu okoliša. djeca su posebno osjetljiva na utjecaje zračenja, a Davis je dalje kazala da trudnice trebaju biti pažljive kad je u pitanju korištenje mobitela. „Držite mobitele dalje od trbuha-posebno u posljednjim stadijima trudnoće.“ Upozorila je.

Bilo je više upozorenja o opasnosti od raka kojeg uzrokuju mobilni uređaji, ali mnogi odbijaju uzeti u obzir dokaze koji na to upućuju.   

3.Chemtrails i geoinženjering su stvarni

Spominjanje riječi „chemtrails“ je odličan način da se privuče prezir vodećih medijskih stručnjaka. No, brzo pretraživanje pojma „geoinženjering“ donosi niz rezultata uključujući i geoinženjering program na Sveučilištu u Oxfordu. Na stranici tog programa se nalazi podatak kako su stratosferski aerosoli (poznatiji kao chemtrails) jedan od alata u geoinženjerskoj tehnologiji.

Postoji mnogo izvještaja o geoinženjerskim naporima. Iako postoje mnogi aspekti djelovanja geoinženjeringa chemtrails su već odavno jedna od najlakše uočljivih taktika-kao i najosporavanija. Prema evidenciji američke vlade, raspršavanje aerosola se događa već desetljećima. Čak je i NASA priznala prskanje litija u atmosferu. Godine 2017. znanstvenik EPA je dobio otkaz zbog upozoravanja na opasnosti koje nosi prskanje aluminija u atmosferu.

Čini se da jedina star koja je „lažna“ kad govorimo o geoinženjeringu tvrdnja da se to ne događa.   

4.Fluor je neurotoksičan

Masovna fluoridacija je vjerojatno jedna od najvećih prevara svih vremena. Prvo i najvažnije, nema dokaza da fluor sprječava karijes. Fluor nije nužan za ljudsko zdravlje bilo kojem smislu.

Ovaj spoj je zapravo prilično opasan za ljudsko zdravlje-pogotovo kada je riječ o zdravlju našeg mozga. Gotovo 60 istraživanja je potvrdilo povezanost između potrošnje fluora i smanjenja IQ-a.

Fluoridacija vode također je povezana s drugim zdravstvenim problemima, poput bolesti kostiju, raka i negativnih učinaka na imuni sustav, štitnjaču i pinealnu žlijezdu. Mnogi su usporedili fluoridaciju javne vodoopskrbe s masovnim trovanjem, osobito s obzirom na niži IQ kod djece i drugih neuroloških poremećaja. Čak su i istraživanja na Harvardu pokazala potencijalnu štetnost fluora.   

5.Cjepiva sadrže živu, abortirane stanice fetusa i druge opasne sastojke

Posljednje, ali sigurno ne manje važno. cjepiva su pravi koktel opasnih sastojaka. Od tiomersala u cjepivima protiv gripe do aluminijskih katalizatora ljudskih diploidnih stanica iz fetalnih tkiva, ne manjka odvratnih sastojaka kad se govori o cjepivima ili farmaceutskoj industriji općenito.

Unatoč medijskim pokušajima pogrešnog informiranja javnosti, Agencija za hranu i lijekove (FDA) priznaje da neka cjepiva sadrže tiomersal kao dio njihovog „proizvodnog procesa“.

Kao što FDA sama bilježi tiomersal se sastoji od 50 % žive-i cjepivo koje sadrži tiomersal će isporučiti 25 mikrograma žive primateljima koji su stariji od 3 godine. Djeca mlađa od 3 godine dobivaju polu-dozu, što znači da im se ubrizgava više od 12 mikrograma žive. To možda ne zvuči mnogo, ali je više nego dovoljno da nanese štetu. Dijete bi trebalo biti teško 250 kilograma kako bi podnijelo dozu od 25 mikrograma žive Živa je  otrovni teški metal bez trenutno utvrđene sigurne razine izloženosti.  

Preveo i uredio: Marko Tabak

Izvor: naturalnews.com

Prenijeto sa : Transformacija svijesti.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 29.05.2018. 20:04h

  Član emilio-iiMerlin0

  Sve bismo to mogli mi.......

  Kada bi naše Rakete bile odraz Bezosiječajnosti naših neprijatelja onda bi nas oni osijetili kao sebe tek kada ih stavimo na nišan!?

  Čak bismo mogli izračunati i Globalnu neempatičnost na osnovu Kilotona teentea?!

  Moguče je pak i da se mi i ne želimo atomski uništiti nego probiti mjehur percepcije ili granice percepcije?

  To onda govori o snazi našeg tamničara i u kakvom se sosu nalazimo?

  Dakle bi energija koja nas zarobljava bila i ona koja nas kao oslobađa ili bi ono što je spolja Obruč iznutra bila Glavčina?

  Ubojstvo i samoubojstvo su kao "volja je aktivna manifestacija želje a želja pasivna manifestacija volje"?

  Kada kažemo "u ime boga" tada bi božanstvo moglo biti i tvorac svega koji ne tvori ništa?

  ......i provijeriti na terenu i još SuperRačunalno samo kada bismo nekako mogli i nanišaniti SuperRačunovođu!

  Pošto osiječaji pogoduju onima koji ih osiječaju i svijet sam sebe prilagođava sebi a neopazivi se krije u strukturi i je u svijetu ali ne i u statistici???

  Tojest je i lako pripisati ime i znati što je to kada imaš akademsko zaleđe....... ali šta ako se na mikro razini i ne slažu s tobom??

  Nije bez vraga poplava sapunica i big brader prohrama jer u kombinaciji sa ostalim sastojcima i to je dio opasnog koktela.... ili kompleksnog plana.

  (i kako reče Osmanagić za kineskog piramidologa nakoh izlaganja u Japanu..... nestao po dijagnozi.... ili pak po normalnim i uglednim znanstvenicima ali je i bolje prošao od Đizusa.....)

 • 05.04.2020. 12:55h

  Član emilio-iiMerlin0

  Ali bi bilo......

  Onaj koji ima Mišolovku i Sir taj i lovi Miševe ?
  Kada je Miš ulovljen tada počinje:"Što više Reagujete to se više upličete u Oblik ?
  Jer nije kriva Mišolovka nego "your resistance" ?
  I tako onda Mišolovac prateči svaku Reakciju i na osnovu činjenica postaje sve-Činjeničniji ?
  *Pokazao je na drvo napolju.»Kada mi, ozbiljna odrasla ljudska bića, gledamo drvo«, rekao je, »naše skupne tačke centriraju bezbrojzračenja i postižu čudo. Naše skupne tačke omogućavaju nam da opažamo jato zračenja koja nazivamo drvo.«Objasnio je da skupna tačka ne samo što stvaracentriranost koja je potrebna za opažanje već takođebriše centriranost određenih zračenja da bi postigla veću istančanost opažanja, pobrala kajmak, prepreden ljudski izum bez premca.Rekao je da su novi vidovnjaci primetili da su samo ljudska bića sposobna da naknadno grupišu zračenja. Upotrebio je špansku reč za skupljanje,
  desnate,
  da bi opisao čin skupljanja najukusnijeg krema sa površine posude prokuvanog i ohlađenog mleka. Isto tako,kada je reč o opažanju, čovekova skupna tačka uzima jedan deo zračenja koja su već bila odabrana za centriranje i od njih stvara još ukusnije sklopove*

  Dakle smo prije "narodnooslobodilačku borbu" prežvakavali do srži a sada i "domovinski rat" glođemo do kosti i po svemu sudeči čemo i nakon ove "pandemije" repetirati do besvijesti ?

  Tako postupamo i kada netko napravi neki "eksces" i odmah uključimo sve moguče forenzike,vještačenja,prosuđivanja i osuđivanja a kad ono samo "skidamo kajmaka" ili i "život se životom hrani" ?

  Ali mi nikada nebi priznali da "ne živi čovijek samo od kruha" iako je i očigledno da kada neko dođe na vlast ili poziciju moči on kao da se priključi na neku nevidljivu Infuziju/Transfuziju ?

  Štos je onda u tome da se on hrani našom energijom i to tako što mu putem strukture dajemo moč da nam oduzima moč ?

  I zato je rečeno da "energija koja nas zarobljava je ona ista koja nas može osloboditi" ?

  Ali kako uspijeti u tome ako znamo i da su ljudi u potpunosti gubili Imunitet i samo uslijed pojavljivanja "druga Staljina" u njihovoj blizini ?

  Potuna bespomočnost i paranoja ili i ipak "vrijeme nije ni dobro ni loše nego ga naše razmišljanje čini takvim i takvim" ?

  Naravno da je Staljin bio takav i takav iznutra/istočan jer je spoljašnja/zapadna struktura bila takva i takva !?

  Tito je pak kalkulirao sa "uzmi za i protiv i šmugni između toga" u "nesvrstane" !


  I. To je mehur u koji smo smešteni u trenutku rođenja. U početku je taj mehur otvoren, ali zatim počinje da se zatvara svedok nas ne zapečati

  II. Unutrašnji dijalog je proces koji neprekidno jača položaj skupne tačke, jer je taj položaj proizvoljan i zahteva stalno uvođenje novih snaga.

  III. Jer su ta tuđa vlakna temelj bezgraničnog kapaciteta samopouzdanja

  &


  *Govorio je da je moj razum demon koji me drži u okovima, i da ga moram savladati ako hoću da primenim to što sam od njega naučio. Prema tome, problem je bio kako ću pobediti svoj razum. Nikad mi nije palo na um da ga pitam šta on podrazumeva pod razumom. Pretpostavljao sam da pod razumom podrazumeva sposobnost čoveka da razume, zaključuje ili razmišlja na sređen, racionalan način. Iz onoga što je la Gorda rekla, zaključao sam da je za njega razum značio »pažnja«. (prvo naučimo misliti a onda uvježbamo oči da gledaju kako smo si zamislili)


  Ono što je don Huan nastojao da pobedi, ili, bolje reći, da priguši u meni nije bio toliko moj razum koliko moja sposobnost za racionalno razmišljanje, moja»pažnja tonala«, ili svest o svetu zdravog razuma. Razlog iz koga je on to želeo objasnila mi je la Gorda kad je rekla da obični, svakodnevni život postoji zato što mi znamo na koji ćemo način sačuvati njegove slike; prema tome, ako popusti pažnja potrebna da bi se te slike zadržale, onda se svet raspada.


  Don Huan je rekao da se naš »prvi krug moći«aktivira još u najranijem dobu našeg života i da mi živimo verujući da nema ničega drugog osim toga. Naš»drugi krug moći«, »pažnja naguala«, ostaje skrivena za većinu nas, i otkriva nam se tek u samrtnom času.(naša "besmrtnost" je naša "ego-samosvijest" ili kao "žednog preko vode")*

  ......dovoljno da i' mi one koji nas Etiketiraju kao "Teoretičare" proglasimo za "tvorce svega koji ne Tvore ništa" ???

  Ili i opet nismo Vjerodostojni kao "teoretičari" a u krajnjem slučaju SamoVažnost nas može i ubiti ??

  Savršeno ubojstvo je u "trik je da ga nema" jer i kada bi dokazivali ubojstvo sa predumišljajem to je opet samoubojstvo ?

  A znaš li ti mali moj da onaj koji traži taj i gubi...... znam teta jer eko i Kurdi traže Državu ali kada bi prestali tražiti ili i počeli živjeti izvan Norme k njima bi došlo "Kraljevstvo"..... ufff ma ti si i apsolutno u pravu i uobičajeno grišiš i štoP fačižmu::

SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin14 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  12.04.2021. 22:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, hvala za preporuku :)

  12.04.2021. 17:20h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  danas sam sanjala jedan san pa sam stavila za Iridicu :)

  05.04.2021. 16:12h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  sretan Uskrs svim chaterima i Magicusima :)

  05.04.2021. 16:12h
 • Član iridairida

  Ja sam Uskrsni doručak imala popodne...Svima radostan Uskrs želim...♥

  04.04.2021. 16:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, sretan i blagoslovljen Uskrs vam želim. Lp

  04.04.2021. 08:09h
 • Član bglavacbglavac

  DeVeT, vrijeme je za akciju! Lp

  03.04.2021. 08:50h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info