Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član novavizija

Upisao:

novavizija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

464

PUTA

OD 14.01.2018.

Svjetlosne Mantre

Svjetlosne Mantre
Ljudska bića su, u svom prirodnom stanju, sposobna za takvu radost i takvu ljubav koja je riječima jednostavno neizreciva i koja je u stanju trenutačno iscijeliti bilo kakvu bolest, preplaviti srce i slobodno proteći kroz sve kanale i meridijane vašeg tijela, donoseći trenutačno iscjeljenje na svim razinama...


Ljudska bića su, u svom prirodnom stanju, sposobna za takvu radost i takvu ljubav koja je riječima jednostavno neizreciva i koja je u stanju trenutačno iscijeliti bilo kakvu bolest, preplaviti srce i slobodno proteći kroz sve kanale i meridijane vašeg tijela, donoseći trenutačno iscjeljenje na svim razinama. Svaka osoba u središtu svog bića ima jedno unutarnje sunce, sunce radosti i ljubavi koje vječno sija, koje je vječno prisutno, koje je uvijek dio nas. Razlog zbog kojeg ga većina nije u stanju vidjeti i osjetiti njegovu toplinu je taj što je to sunce prekriveno gustim slojevima oblaka straha, nepovjerenja, srdžbe, bijesa, tuge, osude i prosudbe kojima smo, pod utjecajem dugogodišnjeg programiranja, dopustili da prekriju čisto nebo naše svijesti. Upravo je tu, kao posljedica duge izloženosti tim gustim slojevima, rođen privid da je sunce radosti negdje drugdje, da ljubav čeka negdje drugdje na nas i da ju trebamo tražiti u izvanjskim stvarima. Upravo zato se naša pozornost neprestance usmjerava prema van, prema nečemu drugome, i tu dolazi do našeg pada u zaborav i našeg uvjerenja da smo nešto manje od onoga što doista jesmo.

Upravo to uvjerenje je izvor svih naših fizičkih, emocionalnih i duševnih bolesti i poteškoća s kojima se susrećemo i koje doživljavamo u svom iskustvu. Prihvaćanje ideje da smo odvojeni od naše vlastite radosti i ljubavi koja se nalazi u središtu našeg bića je ono koje stvara iskustvo odvojenosti i patnje. To je kao kad malo dijete gleda u oblačno nebo i kaže: "Danas nema sunca". Ali, to je samo privid koji dijete još nije uspjelo shvatiti, jer vi znate da je sunce tamo, samo što ga ne možete vidjeti jer je prekriveno oblacima. Na isti način, da bismo mogli "otkriti" to čisto sunce radosti i ljubavi koja jesmo, sve što trebamo učiniti je raspršiti guste oblake naše uvjetovanosti snažnim vjetrom naše svijesti.

Jedan od iznimno moćnih i djelotvornih čimbenika u tom procesu je svjesno izgovaranje svjetlosnih mantri. Riječ je o afirmativnim izjavama koje služe kao okidači za buđenje naše svijesti i pomažu nam da okrenemo svoj pogled prema sebi, prema unutra.

Prednost ovih izjava je u tome što nisu sročene isključivo kao uobičajne afirmacije, nego ujedno djeluju i kao osvješćivači koji bude svijest u svakome pojedincu, svijest koja je zatim u stanju izgovoriti ove riječi s autoritetom, značenjem i snagom kako bi one imale stvaran učinak. Razlog zbog kojeg se čini da općenito mnoge afirmacije i pozitivne izjave ne funkcioniraju u praksi leži upravo u tome što, kada su izgovorene automatski, sa razine ega, iz pozicije želje i manjka, u sebi ne sadrže nikakvu stvarnu snagu i naboj. One ostaju prazne riječi. Jedino kad ih animirate svjesnošću, i izgovarate ih s ljubavlju i pouzdanjem, smisleno i bez trunke sumnje, iz pozicije istinske spoznaje, one mogu osloboditi svoj puni potencijal i postati životvorne i kreativne. U tome je tajna.

No da biste mogli doći u poziciju da ih izgovarate svjesno i s uvjerenjem, od velike koristi je da ih za početak jednostavno samo čitate i dopustite da njihovo posvješćivanje zaživi u vama, da se, prije svega, priviknete na taj novi obrazac i način razmišljanja, kako bi njihova istina slobodno ušla u vašu podsvijest i postupno zamijenila sve stare i ograničavajuće obrasce i programirana uvjerenja koja imate o sebi i o životu, a koja ste kroz godine programiranja prihvatili kao svoja. Upravo je u tome snaga ovih svjetlosnih mantri, u deprogramiranju i rastvaranju naših naučenih krutih uvjerenja. Njihova moć je u tome što nam pomažu da svoju svijest preusmjerimo sa svakodnevne kolotečinske ego svijesti koja je duboko ukorjenjena u strahu i odvojenosti i sklona apatiji, prema jednom svjesnom, kreativnom i iscjeljujućem pristupu životu.

Primijetit ćete da je energija u samim rečenicama iznimno visoka i da vam već i letimično čitanje ovih izjava osjetno diže raspoloženje i povećava elan, kao da se, dok ih čitate, u vama nešto budi, nešto iskonsko i moćno, neka zapanjujuća radost koja poput nezaustavljive bujice počinje kolati cijelim vašim bićem. To je radost vaše probuđene svijesti. Savjetujem vam da ih sve pročitate, onoliko puta koliko je potrebno, prije svega zato da se naviknete na njih, da vas preplavi, zapanji i očara količina i intenzitet pozitivne energije s kojom se možete okružiti i s kojom možete ispuniti svoju svijest, a potom izaberete one koje najjače rezoniraju sa vašim trenutačnim stanjem i potrebama i počnete ih svjesno izgovarati. Jer njihov smisao u konačnici nije da ih ponavljate, nego da vam pomognu da se prisjetite da ste vi stvaralačka i iscjeliteljska bića svjetlosti i da to posvijestite.

Savjetujem vam da ove izjave nosite sa sobom i držite ih negdje nadohvat ruke svaki put kad osjetite da vam svijest tone i da ste ispali iz ravnoteže.

Možda ćete osjetiti potrebu, čitajući ih, stvoriti i svoje vlastite svjetlosne mantre, koje bolje i potpunije odgovaraju vašim spoznajama, okolnostima i doživljaju života. Ukoliko se odlučite stvoriti vlastite svjetlosne mantre, imajte na umu da vam sve izjave uvijek budu sročene u potvrdnom i pozitivnom tonu. Najučinkovitije mantre počinju sa izjavom "Ja sam" ili "Ja jesam". Također, izjava ima daleko veću snagu ako je izgovorena kao da se već ostvarila.

No, iznad svega, uvijek izgovarajte ove mantre s ljubavlju i zahvalnošću. U tome je ključ. Svaka bolest, neovisno s koje razine dolazi, izvire iz straha koji se manifestira u obliku napetosti i grča uslijed kojeg dolazi do ometanog protoka energije pri čemu nastaje neravnoteža. Zato, opustite se! Nevjerojatno je koliko smo zapravo rijetko svjesni važnosti uloge koju opuštenost igra u povraćanju ravnoteže u našem životu. Opuštenost je stanje bivanja. Razmislite malo o ovome. Strah stišće, guši i sažima, dok Ljubav opušta, diše slobodno i širi. Kada smo u strahu, mi nismo u svom prirodnom stanju, i to je razlog zbog kojeg nastaje bol(est), jer naše cijelo biće osjeća da mislimo, govorimo i činimo nešto što nije u skladu s istinom onoga što mi jesmo. Zapravo, mi smo sami oni koji se, prihvaćanjem igre straha, zaplećemo sve više i više i debelom ovojnicom se zatvaramo za protok ljubavi i radosti koja je posvuda oko nas. Mi si sami stvaramo čahuru. Shvaćate? I premda je moguće da nam je netko drugi davno ponudio tu ovojnicu, u konačnici, mi smo oni koji su ju prihvatili i zaogrnuli se njome. Zato je sada, kada smo postali svjesni toga, vrijeme da tu ovojnicu skinemo sa sebe, više nam nije potrebna. Stoga, opustite se u zahvalnosti i ljubavi i jednostavno ćete se pronaći u sadašnjem trenutku, mjestu u kojem svako istinsko iscjeljenje započinje.

Neka vam ove svjetlosne mantre pomognu da otkrijete svjetlost koja je već u vama!

Namaste!


Otpuštam sve brige o budućnosti, svjestan da će se,
dok izražavam ljubav, dogoditi samo najbolje moguće stvari

Otpuštam svaku odgovornost osim odgovornosti da budem ljubav

Kad odabirem ljubav, moje tijelo se osjeća sve bolje i bolje

Zahvalan sam na svim prilikama da naučim lekcije ljubavi

Ja sam ljubav koja umiruje sve moje strahove

Otvaranje prema ljubavi me oslobađa

Ja prihvaćam događaje onako kako dolaze

Ja prihvaćam ljude onakve kakvi oni jesu

Ja prihvaćam život onakav kakv on jest

Od danas sam jedno sa svojim unutarnjim svjetlom

Živim potpuno u sadašnjem trenutku i više ne pokušavam kontrolirati i boriti se s vremenom

Smiren sam i povraćam lakoću duha dok se povezujem sa svojim unutarnjim sebstvom

Volim sebe i prihvaćam sebe upravo takvim kakav jesam

Uzimam si vremena da ugodim sebi i uživam u životu

Bezuvjetna ljubav koja se manifestira u meni, kroz mene i oko mene,
privlači sve što je potrebno za najveću dobrobit moje duše

Kako povećavam svoje unutarnje svjetlo, postajem generator ljubavi i radosti

Opušten sam jer znam da mi se sva radost i ljubav koju sam odaslao umnožena vraća

Ja primam iscjeljujuću energiju u svoj strah
(može se navesti bilo koja druga emocija)

Oslobađam se svakog straha u svom tijelu; više mi nije potreban

Rijeka ljubavi odnosi sav strah iz mog tijela

Kad se bojim, volim svoj strah

Kad se osjećam tjeskobno, volim svoju tjeskobu

Kad počinjem osjećati da moram kontrolirati stvari,
volim svoj osjećaj da moram kontrolirati stvari

Ne bojim se niti jednog od svojih osjećaja, volim sve svoje osjećaje

Uključujem svoju ljutnju u svoju ljubav
(moguće je navesti bilo koju drugu mržnju, bijes, tugu, mane)

Uključujem u svoju ljubav dijelove sebe koji se osjećaju nemoćnima

Uključujem u svoju ljubav dijelove sebe koji se osjećaju prestrašenima

Uključujem u svoju ljubav dijelove sebe koji se osjećaju ogorčenima

Uključujem u svoju ljubav dijelove sebe koji se osjećaju tužnima

Opraštam si

Ja sam cjelovit

Otvaram se prema svom skladu

Oslobađam se svih ograničavajućih uvjerenja o sebi

Svakog dana mi je sve lakše otpustiti stvari i jednostavno biti ljubav

Za mene je sigurno otpustiti bilo kakvu brigu i jednostavno otkriti ljubav koja jesam

Dopuštam novom životu da se kreće kroz moje srce
(može se navesti bilo koje područje kojemu je potrebno iscjeljenje)

Ja sam svjetlost koja je stvorila moje tijelo i koja ga sada nanovo stvara

Ja sam vječno siguran u svjetlu

Počinjem prepoznavati ljubav posvuda oko sebe

Svi ljudi oko mene su utjelovljenja ljubavi

Ja već jesam ljubav, život, zdravlje, radost i mir

Znam da je život uvijek tu za mene. Stoga sam jednostavno opušten

Prihvaćam život s ljubavlju

Spreman sam otpustiti

Što više otpuštam to sam snažniji

Što više otpuštam, to sam živahniji

Što više otpuštam, to sam zdraviji

Što manje pokušavam preuzeti odgovornost, to sam odgovorniji

Više se ne moram boriti i opirati

Kada se počnem boriti ili opirati, sjetim se da se trebam opustiti

Otvoren sam prema dobru koje dolazi u moj život

Presretan sam što sam živ i oduševljen što imam priliku biti ja

SVJETLOSNE MANTRE ZA FIZIČKO ISCJELJENJE


S lakoćom i radošću prihvaćam svoje trenutačno stanje onakvo kakvo ono jest, svjestan da je to savršena početna točka iscjeljenja

Volim i prihvaćam dijelove sebe koji su skeptični i negativni
Oni su savršene početne točke za iscjeljenje.

Otvaram se prema iscjeljenju u prisutnosti vlastitog skepticizma i negativnosti, kao što se otvaram iscjeljenju u prisutnosti vlastite boli i nelagode

Ja sam izvor svog vlastitog iscjeljenja

Sada se prepuštam svom unutarnjem izvoru iscjeljenja

Iscjeljenje potječe iz moje ljubavi i prihvaćanja mog vlastitog tijela

Otpuštam sva negativna uvjerenja o vlastitom tijelu

Volim svoje tijelo i moje tijelo voli mene

Svaka stanica mog tijela prima ljubav

Svaka stanica mog tijela prihvaća iscjeljujuću snagu moje esencije

Primam iscjeljujuću energiju izravno u sva područja koja ju trebaju

Iscjeljujuća snaga mog tijela me liječi čak i kad sumnjam u nju

Iscjeljenje mi pritječe čak i u prisutnosti ljutnje i frustracije

Iscjeljenje mi pritječe bez obzira što ja radio ili ne radio

Bez obzira na simptome koje izražavam, moje zdravlje se povećava

Cijelim svojim bićem se otvaram prema ljubavi

Moja bol je jednostavno podsjetnik da se otvorim prema iscjeljenju

Kadgod osjetim bol, odgovaram s potpunom ljubavlju

Kadgod osjećam frustraciju zbog svoje boli, odgovaram s ljubavlju na svoju frustraciju kao i na svoju bol

Moje tijelo se opušta u prisutnosti boli

Moje tijelo diše slobodno u prisutnosti boli

Moje tijelo diše slobodno u svakoj situaciji

Lako mi je potpuno se opustiti

Primjećujem smanjenje boli u svom tijelu

Iscjeljujem svoje tijelo neprestano

Iscjeljujem svoje tijelo čak i kada se čini drugačije

Iscjeljujem svoje tijelo čak i kada me boli

Iscjeljujem svaku stanicu svog tijela u svakom trenutku

Osjećam prisutnost iscjeljujuće energije u svom tijelu

Ljubav sada iscjeljuje moja leđa
(može se navesti bilo koji drugi dio tijela)

Ja sam opuštenost koja iscjeljuje moje tijelo

Svjestan sam da je iscjeljujuća energija uvijek prisutna u mom tijelu, čak i kada ju ne mogu prepoznati

Otvaram se iscjeljenju bilo da je bučno ili tiho

Otvaram se iscjeljenju bilo da sam umoran ili odmoran

Otvaram se iscjeljenju čak i kada su drugi oko mene puni straha i negativnosti

Otvaram se svojoj iscjeliteljskoj snazi dvadeset i četiri sata dnevno

Dopuštam rijeci energije u sebi da slobodno teče

Dopuštam rijeci energije u sebi da očisti sve što mi ne pripada

Dopuštam rijeci energije u sebi da odnese svu bol iz mog tijela

Rijeka energije u meni odnosi moju bol; Više mi nije potrebna

Oslobađam se svake bolesti u svom tijelu; više mi nije potrebna

Oslobađam se svih zbunjenosti u svom tijelu; više mi nisu potrebne

Ja sam iscjeljujuća sila

Prepuštam se u ruke ljubavi

Pouzdajem se u snagu ljubavi da iscijeli moje tijelo

Svi moji osjećaji mi pomažu da se iscijelim, uključujem ih u svoju ljubav kako bih mogao istinski biti iscijeljen

Dopuštam snazi ljubavi da me iscijeli

Vjerujem porivu svog tijela za iscjeljenjem, ne moram ništa siliti, sve što trebam je podržati ga

Svakim danom sam sve zdraviji

Sada otpuštam sve negativne misli koje sam pokupio od drugih

Ja primam iscjeljujuću energiju kroz vrh svoje glave
(može se navesti bilo koji drugi dio tijela)

Ja sam iscjeliteljska snaga u svojim rukama

Osjećam se savršeno dobro

Ljubav i svjetlost su zauvijek sa mnom

Primam savršeno zdravlje u svoje tijelo

Primam iscjeljenje kroz sve što radim

S lakoćom primam iscjeliteljsku snagu ljubavi

Priznajem ljubav kao temeljnu energiju života

Priznajem ljubav kao najsnažniju silu u svemiru

Zahvaljujem svom tijelu što se otvara prema ljubavi

Osjećam svoj krevet kao utjelovljenje ljubavi i izvor iscjeljenja

Zrak koji udišem je utjelovljenje ljubavi i izvor iscjeljenja

Imam sve što mi treba da potpuno ozdravim

Sve što radim donosi mi iscjeljenje

Životna energija koja je stvorila moje tijelo sada ga nanovo stvara

Srčano prihvaćam život kroz hranu koju jedem

Kako mi tijelo postaje sve mirnije, opuštenije i otvorenije,
mogu jesti sve više hrane svakog dana

Sada ugodno prihvaćam sve više i više hranjivosti u svoje tijelo

Otpuštam svaku bol u mišićima i iscrpljenost

Sve moje kosti su sada snažne i gipke

Moja životvorna krv cirkulira slobodno i dopire do svih dijelova mog tijela

Svi moji organi su sada zdravi, snažni i savršeno funkcioniraju

Sva hrana koju pojedem probavlja se potpuno i ugodno

S lakoćom održavam savršenu tjelesnu težinu u svakoj situaciji

Moje tijelo se učinkovito i potpuno oslobađa svih toksina i otpadnih tvari

Moj vid je savršen

Stojim i hodam u savršenoj ravnoteži

Stanice moga tijela, radujte se

Stanice moga tijela, volim vas

Stanice moga tijela, hvala vam

Savršeno zdravlje, savršena ravnoteža, savršena težina i savršena slika, SADA!

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

PROSINAC...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  -:))))))

  04.12.2020. 13:06h
 • Član DeVeTDeVeT

  sretan imendan svima Barbarama, Baricama, Barama...i tak...:)))..

  04.12.2020. 08:34h
 • Član DeVeTDeVeT

  evo proslo...:)))...

  03.12.2020. 18:38h
 • Član DeVeTDeVeT

  jesam...:)))....

  03.12.2020. 18:37h
 • Član iridairida

  dobar dan veseljaci...-:))))

  03.12.2020. 14:50h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan - još nevakcinisani

  03.12.2020. 12:50h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Protresi glavom i stresi stres.

  03.12.2020. 12:48h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info