maggiepon

0

Broj Merlina

Svi članci člana maggiepon
Član maggiepon

Upisao:

maggiepon

Smrt ubija samu sebe

Poštovana Irida,dosad ste mi uvijek pomogli ogonetnuti moje snove i ukazati na dio mene koji nisam ni znala da postoji. Izrazito sam vam zahvalna na tome, i voljela bih da mi pomognete u odgonetavanju ovog sna, neobičnijeg od svih dosadašnjih.Zovem se Magdalena, imat ću uskoro 22 godine, i za par dana moj dečko i ja slavimo drugu godišnjicu naše veze. Prije nego što sam prohodala s ovim dečkom, bila sam u njega zaljubljena, iako sam tada imala nekog drugog. S bivšim sam prekinula i sad sam vrlo sretna. Ne znam protumačiti svoj san, a ovo možda može pomoći, iako je to daleko iza mene i ne znam ima li veze sa snom...
Član maggiepon

Upisao:

maggiepon

Dva čudna sna

Poštovana,Zovem se Magdalena i rođena sam 1990.Sanjala sam dva sna, prvi mi se čini kao neko upozorenje, ali ga ne mogu protumačiti sama, a drugi san mi je potpuno nejasan, pa Vas molim da mi pomognete da ga shvatim. Inače, mi smo se prije pet godina preselili iz jednog stana u drugi, u kojem je puno bolje. Moj odnos s ocem je gotovo nikakav, jer zapravo nikad nije sudjelovao u našem odgoju i nikad ga, zbog posla, nema doma pa sam ja oduvijek privrženija majci, a sestra je, začudo ocu.Zato mi nije jasan drugi san, u kojem sam potpuno na njegovoj strani što se tiče ljubavnice, a u pravom životu bih bila na maminoj. Molim Vas da mi date neko objašnjenje jer me sve ovo vrlo uzburkalo. Već nekoliko dana sanjam čudne snove kojih se sjećam do u detalj, a uopće mi nisu jasni.Hvala Vam na odgovoru i na vremenu. Lijep pozdrav, Magdalena.
Član maggiepon

Upisao:

maggiepon

Prodoran vrisak

Draga Irida, zovem se Magdalena, imam 20 godina, studentica sam, u relativno stabilnoj sam vezi, ali s nestabilnim obiteljskim odnosima (moja sestra je u vrlo teškoj situaciji i zato cijela obitelj pati). Sanjala sam vrlo neobičan san, i bila bih Vam vro zahvalna kad biste mi ga mogli razjasniti. Hvala unaprijed.S poštovanjem, Magdalena.