Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Kixonia

Upisao:

Kixonia

OBJAVLJENO:

PROČITANO

878

PUTA

OD 14.01.2018.

Gospa ju spasila od invalidskih kolica u Međugorju

Gospa ju spasila od invalidskih kolica u Međugorju
Snježana Marinac (24) iz Češljakovaca boluje od cerebralne paralize te je trpjela velike bolove i teško hodala. Tvrdi da ju je izliječila Gospa

Piše: 24sata  

Snježana Marinac (24) i njezin brat Zlatko iz Češljakovaca kraj Požege rođeni su 27. siječnja 1984. kao nedonoščad. Oboje boluju od cerebralne paralize, piše Večernji list. Brat je oduvijek u invalidskim kolicima, dok Snježana hoda, ali uz velike teškoće. No nakon njezina posjeta Međugorju u listopadu prošle godine, tvrdi, sve se promijenilo.

Snježana je za Večernji list ispričala kako je tamo 17. listopada sudjelovala na molitvi ozdravljenja. Kleknula je i raširila ruke, i tada je, kaže, vidjela Gospu. Pitala ju je što želi, a Snježana ju je molila da joj pomogne nositi njezin križ.


- Nisam tražila ozdravljenje, ali sam ga primila - kazala je Snježana, opisujući kako je tada pred Gospinim kipom preko nje prešla zraka s neba, i da su to zabilježili na videosnimci. Da uspravno hoda nakon izlaska iz crkve, kazala joj je i njezina sestra Anamarija (11) kada se vratila kući.

Snježani je do toga dana bilo jako bolno hodati. Hodala je više na prstima jer na pete nije mogla stati. Snježanin obiteljski liječnik Goran Todorović također je procijenio kako se Snježana bolje kreće, a i da više ne trpi bolove zbog kojih nekad nije mogla spavati.

 

www.24sata.hr

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 23.01.2009. 13:54h

  Član tigrusMerlin3 Ne vjerujem da je tamo (kao i igdje) bila ikakva Gospa, no ovo lijepo pokazuje koliko snažna mogu biti čovjekova uvjerenja koja onda kreiraju realnost u koju vjerujemo (ukazanja, zrake, čudnovati znaci) a u ekstremnim slučajevima i čudesna ozdravljenja. To je snaga misli i uvjerenja, bez obzira na religijsku opredjeljenost.
 • 23.01.2009. 14:03h

  Član zeljkaMerlin3 Tigriću, slažem se da vjera čini čuda! Neovisno o religiji. Isus je rekao ženi koja mu je zahvalila na iscjeljenju: \"Vjera te je tvoja iscjelila...\" Što misliš, ako pretpostavimo da je naš i duhovni svijet jedno - zar je nemoguće da se ponekad pojavi \"rupa\" u fizičkoj dimenziji pa te duhovne pojave uspiju proći u naš svijet? Znam da ovo zvuči kao \"Zvjezdane staze\" (koje jako volim), ali nadam se da ćeš shvatiti što želim reći! Svi ostali sa svojim mislima su dobrodošli! :-)))
 • 23.01.2009. 14:12h

  Član kajaMerlin5 Dragi Tigrus, Ja Jesam, Ja Jesam nasljednik Boga . Ja Jesam On u malome izdanju, ali zato što Jesam On u malome ne znači da su mi sila i moć umanjene . Moć ljubavi koja boravi u meni i moć mira i radosti što teku kao rijeke kroza me nisu ništa manje i ni malo manje moćnije od one vrhunske moći i sile koja se slijeva iz centra Izvora iz glavnog stožera - Njega , vrhunskog stvaratelja i Tvorca . A TO SI ISTO I TI I BILO KOJI ČOVJEK. Snježana je dobila iz centra Izvora (sa kojim SVI MI ČINIMO JEDNO,) dok ne savlada sama svjesnost.. To je Ljubav koja sa daje svima tko zatraži. Treba samo malo hrabrosti za probati.. Puse.
 • 23.01.2009. 14:14h

  Član tigrusMerlin3 O, svakako da duhovne pojave dolaze u naš svijet, stalno su to, a neki ih osjete i vide. Međutim, dovodim u pitanje samo INTERPRETACIJU istih! Jer, da je na mjestu ove djevojke bio neki budist, musliman, hinduist itd. prvo je pitanje bi li uopće išao u Međugorje!? Drugo, kako bi objasnio čudnovate pojave \"proboja\" duhovnog svijeta? I koga bi vidio i kome pripisao čudo? Sigurno ne Gospi! Želim samo naglasiti da vlastita religijska uvjerenja i tradicija utječu na takva zbivanja, tako i sva kanaliziranja najčešće prolaze kroz filter vlastitih vjerovanja i svjetonazora. Ja osobno ne vjerujem u Gospu, niti u svece. S anđelima se pokušavam upoznati jer sam imao neobičnih iskustava, no, bez opreza ne pristupam ničemu, niti samo tako lako povjerujem. Prošao sam to pa znam kako se čovjek lako posklizne i utone u vjeru bez razuma, vjeru bez temelja, vjeru koja je baš to - vjera.
 • 23.01.2009. 15:15h

  Član mlabosMerlin12 Da interpretacija je osobna, utemeljena kulturološki itd. S ozirom da one dvije polutke u glavi nisu jedno nego dvoje, teško da možemo bez interpretacije ili odraza. Ali poanta je STANJE. Ako se ja dobro osjećam sa svojom interpretacijom, tko sretniji od mene??? a na tome \'zavidim\' onima koji su to realizirali...ali eto tigriću ima nekih od nas kojima nije niti jedna interpretacija bila dovoljna da se pređe ona kritična točka, i da se iz kvantiteta pređe u kvalitetu...jer to stanje svijesti najčešće zovemo VJEROM (našim urođenim potencijalom), dokazano prokreativno stanje za zdravlje duše i tijela i ne čudim se kada se kaže - dar vjere - simbolički interpretiran..... Samo moje mišljenje
 • 23.01.2009. 17:42h

  Član kajaMerlin5 Majo, možda se previše zakopavamo oko vanjskih granica koje su nam nametnute od pamtivjeka. Život je život a ne religija, nekakva praksa i tuđe vjerovanje. Postoji samo vjerovanje u samoga sebe. Osnovno bi za svakog čovjeka bilo da dozna tko je. Ne, ime, prezime i ostale generalije povezane za prepoznavanje, nego njegova snaga i sposobnost kojom barata za kvalitetni život., kao što Ti veliš da se dobro osjeća. Da bi se to moglo postići, govorim iz iskustva, potrebno je da se najprije upoznamo sa sobom, pobrinemo se za svoj život otkrivajući ga i savladavajući da bi mogli postići ono što želimo, odnosno koliko želimo biti bliže savršenosti. Najvažnije u tome je ne padati pod tuđe utjecaje, ne slušati sljepo nešto ako nismo provjerili dali je to za naše dobro. Svatko treba raditi svoju zadaću. Ja sam često u toj izgradnji počimala od same nule, jer sam se jedino tako mogla otarasiti mnogobrojnih nametnutih znanja, stihija uobićajenog a koja nisu za mene bila dobra. Nadam se da me razumiješ. Ja nisam gruba, ali izborila sam se da me kojekakvi obziri ne pokapaju i ne nazaduju pa bili u pitanju i moji najmiliji . Ja ih ništa manje ne volim ali im se nedam rastezati po njihovo. ZNAĆI BIT JE UPOZNATI SE SA SAMIM SOBOM I OTKRITI TKO SI. Mislim da je to najprirodnije što čovjek može učiniti za sebe i nije ni malo fanatično.....uostalom radi se o mojoj \"koži\".
 • 23.01.2009. 18:11h

  Član kajaMerlin5 Dragi Tigrus, oprosti što ću podjeliti moje znanje sa Tobom. Ne moraš ga prihvatiti. Godinama sam već u vodama proučavanja religija i vjerovanja po njima i došla sam do konačnog zaključka. Samo je jedan Bog, jedno vjerovanje, jedan način, a to je MOJ OSOBNI - MOJA INTERPRETACIJA i tako za svakoga samo osobno. Storitelju svega kojega mi nazivao Bog svejedno je na koji naćin ćemo ga izvana doživljavati i u kojoj ćemo školi svjetske religije biti. Bit Njegova nikada se ne mjenja i uvjek je ista, a kojekakve ceremonije vanjskoga Njemu tako nisu bitne. Njemu je jedino bitno naše SRCE, njegova dobra namjera i stanje ljubavi u njemu. Osnovno što bi svaki čovjek trebao savladati je : MIR, PRAVEDNOST, ISTINA, NENASILJE I LJUBAV a to je bez obzira na religiju uvijek isto. Ako je Bog jedan i ispoljava se kroz sve, onda je On i Marija i Isus i Buda i Krišna i Baba i sva ostala pojavna Bića , jer se u Njima svima nalazi samo jedna svijest ali se ispoljava u raznim stupnjevima - prema potrebi. Srdačni pozdravi !
 • 23.01.2009. 18:49h

  Član tigrusMerlin3 Tako je, onda sam Bog ja i ti. No to je već filozofski koncept koji nema veze s vjerovanjima o kojima ovdje raspravljamo. Ova žena je vjerovala u Gospu i čudo se dogodilo. Ono što ja kažem je da se čudo dogodilo zbog snage misli i da to nije dokaz da Gospa doista postoji. Ono što nikako ne mogu probaviti je vjerovanje u nešto što čak niti u Bibliji ne piše, na koju se ti isti vjernici kunu da im je sveta knjiga, već je izmišljtina svećenstva mnogo kasnije nakon Isusovog života. A Marijino užašašće je jedna takva dogma. Kad znam porijeklo toga, ne mogu to prihvatiti, nikako! A da se Bog manifestira kroz sve, s tim se slažem, i toj duši, čija je svijest sužena na religijske dogme koje je naslijedila od obitelji i okoline, Bog isto pomaže i manifestira se na njoj razumljiv i prihvatljiv način. No, ukoliko govorimo o duhovnom rastu, mora doći vrijeme kada odbacujemo dječja vjerovanja i širimo svijest na nove spoznaje. I ja sam u potrazi, i nemam konačni odgovor, i ne vjerujem da ga itko ima, kao što ti tvrdiš da ga imaš. Sve je dio procesa rasta i razvoja i spoznaje i širenja svijesti. Ja sam svoj dio puta prošao i smiješno mi je kada vidim \"duhovnjake\" koji piče po ne znam čemu a još osnove nisu nadrasli. Ok, putevi su različiti, ali svejedno, smiješno mi je vjerovanje u dječje pričice. Danas više nitko ne vjeruje u mitološka božanstva, nekad su ljudima ona bila stvarna, kao mnogima danas Marija, Isus i drugi. To što mnogi u to vjeruju meni nije dokaz da to doista postoji. Zato kažem da vjerujem u snagu i moć misli. A da povjerujem da se božansko svodi na tamo nekakvu patetičnu gospu s velom koja se ukazuje po godovima drveća, slikama mozga, prozorskim siluetama i slično - to mi je zbilja van pameti. Ako je Bog na toj razini, onda mi zbilja ne treba. Sori Kaja, ali osjećam da sam nadrastao to što mnogi ljudi još nemaju hrabrosti odbaciti, već se povode za usadcima kojih nisu niti svjesni.
 • 23.01.2009. 19:03h

  Član dinajaMerlin2 meni se nekako čini da svi govorite istu misao samo svatko iz drugog ugla razmišljanja...ta mjesta na kojima su se događala čuda su vjerovatno mjesta gdje iz nekih, do sada još ne objašnjenih razloga, dolazi do koncentracije energije koja onda potječe i našu unutarnju energiju na djelovanje. Pri tome vjerovanje igra veliku ulogu jer vjerovanje u nama uzburkava pozitivnu energiju i mobilizira samoizlječujuće snage koje godinama zatomljene od nas ne spoznate spavaju u nama. Teorija salutogeneze, teorija o nastajanju i održanju zdravlja, to i potvrđuje. Vjerujem da se na tim mjestima Fatimi, Lurdu, Međugorju događaju čuda jer su ta mjesta i obilježana čudom. Gospa koja je iznjedrila največe čudo u koje vjerujemo se oslikava u treptajima skalarnih valova energije, njena slika je ostala u vremenu i prostoru i na nekim mjestima na plavoj planeti se vjerovatno u određenoj konstalaciji energije i oslikava u prostor- vremenu. To dokazuje da mjesta imaju specijalnu moć za koncentraciju osobne energije. Ja vjerujem da je djevojka vjerujući doživjela tu koncentraciju i pokrenula svoju energiju samiizlječenja.... ovo je moje razmišljanje o FATIMI, Lurdu, Međugorju........... razmišljanje koje sigurno ne mora biti ispravno.........:-)))
 • 23.01.2009. 19:06h

  Član mlabosMerlin12 Kajo mislim da razumijem što hoćeš reči, i složila bih se s tobom u vezi osobne interpretacije, ali ne mogu nikako prihvatiti opisivanje tog STANJA, u terminima On, Njega..itd. Nešto izvan nas, jer ne možemo povjerovati da te izuzetne sposobnosti leže u nama, slikovito one su ( Bog ) naše, znači metode induciranja tog STANJA SVIJESTI se razlikuju, od šamana pa do nas, neko posegne i za travom, sufiji se vrte, bušmani također, jogiji meditiraju, kršćani mole.....ti si stvorila nešto svoje...ali sve je u službi postizanja toga stanja......koje nam je oduvijek na raspolaganju i koje često tumačimo kao nešto izvana...jer je čovjek od početaka promatranjem prirode oko sebe tumačio i svoju unutarnju prirodu a što je i danas slučaj....
 • 23.01.2009. 20:45h

  Član kajaMerlin5 Dragi Tigrus, Kad sam se prvi put susrela sa teorijom da je Marija na naravni ljudski način začela Isusa, meni je to osobno bilo svejedno, a što ja imam sa tim. I inače sve što se događa od oslikavanja nečega kako je to, zašto je to tako na razini materijalnog zbivanja mene to uopće ne interesira.Ne razbijam si sa tim glavu, a mislim da tu leži i velika opasnost za čovjeka jer se zapliće u nešto što ga samo nervira i odvodi od njegovog mira. Da to nije bezopasno dokazuju nam i vjerski ratovi. Ali, radeći na sebi krenula sam sa onim što sam imala ,jedino znanje. Tek kroz iskustva u životu mogla sam sebi dokazati dali je nešto tako ili nije i prihvačala sam samo ono što je za mene osobno dobro. Sve što radim na sebi je kako doseći savršeni život u naravi doznavši da sam ja Bog i da je sve cjelina. Polazeći iz toga znanja dosegnula sam mir, radost,zdravlje, sigurnost i uglavnom osnovne komponente koje su mi trebale da bi mi sada bilo dobro. Da je to kraj sigurno znam da nije....ali ni ne žurim...život će se pobrinuti da me uči dalje sve ono što trebam naučiti. Pročitaj si molim Te članak Bitno i nebitno...mene je zainteresirao.....
 • 23.01.2009. 20:59h

  Član kajaMerlin5 Draga Majo, Ja posjedujem znanje koje se sve više manifestira i u mojem životu da smo Bog (ili nazovi tu Energiju kako god želiš) JEDNO. Ja priznajem da do konačnice preobazbe u cijelosti vjerojatno još moram dosta pojesti palente. Kad sam sama sa sobom u tišini ta odvojenost se gubi, ali ovako pogotovo u ovakovim razgovorima vrlo je teško izgovarati i pisati iz jednote, ali Njega više ne tražim po nebesima niti izvana, nego je ON u meni pa se ta jednota proširuje u jednotu svega. Teško je to za objasniti. Polako, budemo već....

SADRŽAJ UPISAO

Član KixoniaMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana kixonia dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

RUJAN...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Hahaha...

  22.09.2021. 00:24h
 • Član DeVeTDeVeT

  kiša kiši pada mi po piši, padaj kišo narast će mi pišo....

  21.09.2021. 13:02h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Kiša kiši -skini masku i slobodno diši.

  20.09.2021. 21:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Neka. :) Skoro sam zaboravila kako izgleda i zvuči... kiša... :)

  17.09.2021. 20:58h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  iiii stigle su nam kiše jesenje <3

  17.09.2021. 17:49h
 • Član iridairida

  ❤ ❤

  17.09.2021. 12:32h
 • Član Luce malaLuce mala

  Lijep pozdrav i svima ostalima! :)

  16.09.2021. 18:18h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info