Amy

1

Broj Merlina

Ja jesam...sve i ništa posebno, kao što sam i Kyäni neovisni distributer! Još 1998. Inicirana sam u I. stupanj Reikija, nakon čega je uslijedio niz seminara, radionica i tečajeva, kao i Reiki ll. stupanj kod Pamie Monti 2000.g., "Svjetlost" čime sam postala Svjetlosni radnik - Lightworker, "Nulta točka", oba u trajanju od 8 mjeseci uz inicijacije po čakrama također kod Pamie Monti, autogenog treninga kod dr. Jadranke Škarice, 2008. g. bioterapija kod Zdenka Domančića (l.stupanj) s ciljem pomaganja drugima, radionice Anđela i druge. U veljači ove godine završila sam ?Umjetnost disanja? u Umijeću življenja (Art of living) gdje planiram proći i program ?yoge za djecu? od 4-9 godina, te školu tarota kod Maje Laboš. S ljubavlju, Amy ...amy.sljubavlju@gmail.com ...morana.zg@gmail.com ---http:trokut-zdravlja.weebly.com ...http://fontanasvjetlosti.weebly.com
Član Amy

Upisao:

Amy

O meni...

Tijekom života vođena sam željom za samorazvojem što me je dovelo do raznih iskustava, širokog spektra znanja, velikog broja pročitanih knjiga i završenih tečaja, seminara, radionica vezanih uz područja osobnog razvoja, komunikologije, coachinga...tehnika samo iscjeljenja poput Reikia, "Umjetnosti disanja", bioterapije po metodi Zdenka Domančića, radionica Anđela.
Član Amy

Upisao:

Amy

O meni, o Coelhovoj Bridi i Atheni

Koliko god mi je nudio i govorio, da će mi odlično „leći“, trebala je doći Ona, nepoznata i otvorena u moj svijet...tek kad mi se ego uzbudio na pomisao kako netko tko me jedva poznaje zna što je za mene dobro, rekla sam što da ne...pročitat ću je. I Bridu I Vješticu iz Portobella u svega tri, četiri dana sam pročitala. Kroz ljepotu i agoniju, no napokon opet, živa sam. Hvala vam!