Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član dolores

Upisao:

dolores

OBJAVLJENO:

PROČITANO

219

PUTA

TRUDNOĆA - Smetnje i problemi u trudnoći

TRUDNOĆA - Smetnje i problemi u trudnoći
Uzrok (uzrok je ujedno i izvor) navedenih smetnji nastaje zbog grčevitog držanja za prošlost koja ne da mira i po kojoj stalno „čeprkamo“, vraćamo se na stare događaje koje ne možemo zaboraviti, a koji nam se neprestano „vrte“ po mozgu, po glavi. U nama je prevladala velika nesigurnost, ne volimo sebe, a druge još manje. Moguće da smo u djetinjstvu bili seksualno zlostavljani, pa čak i silovani, a sad još uvijek osjećamo krivnju i jaku mržnju, ne samo prema zlostavljaču, već i prema sebi samima,..! Ljubavi nema oko nas, a u nama još manje.

TRUDNOĆA - Smetnje i problemi u trudnoći
= Trudnoću podržava i održava naš Treći (3.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak, koji pripada pod našu Drugu čakru (2.) - narančaste boje, kundalini energija, spolna i seksualna, središte je mogućnosti rasta, razvijanja, pokretanja, disanja, krvotoka, limfe,..! Dakle, naš Treći (3.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak je uz navedenu čakru, također zadužen ne samo za Trudnoću već i za - Spolne organe (ženske - vulva, maternica, jajnici, i muške - spolovilo, testisi, prostata). Treći (3.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak, odgovoran je i za pravilan rad - Mokraćnog mjehura, ali i Koljena (ego ponašanje, kao i razni bolovi u koljenima krutost teško saginjanje) - Koljeno lijeve noge (emotivno i osjećajno pokretanje i kretanje prema naprijed, energija naslijeđena genetskim kodom od ženskih predaka - „ženska loza“ po mami ili tati - bake, prabake, praprabake),.. i,.. Koljeno desne noge (fizičko pokretanje i kretanje prema naprijed, energija naslijeđena genetskim kodom od muških predaka - „muška loza“ po tati ili mami - djedovi, pradjedovi, prapradjedovi).

Razni poremećaji u radu Trećeg (3.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak, uzrokuju probleme sa Trudnoćom (dolazi do pobačaja), kao i probleme sa Menstruacijom (bolne grčevite ili neredovite menstruacije),.. problemi sa pražnjenjem Mokraćnog mjehura (često ili slabo mokrenje, ali i nekontrolirano mokrenje - inkontinencija - nevoljno ispuštanje mokraćevine, kod djece mokrenje u krevet), a također uzrokuje impotenciju (kod muškarca) i frigidnost (kod žena).

Uzrok (uzrok je ujedno i izvor) navedenih smetnji nastaje zbog grčevitog držanja za prošlost koja ne da mira i po kojoj stalno „čeprkamo“, vraćamo se na stare događaje koje ne možemo zaboraviti, a koji nam se neprestano „vrte“ po mozgu, po glavi. U nama je prevladala velika nesigurnost, ne volimo sebe, a druge još manje. Moguće da smo u djetinjstvu bili seksualno zlostavljani, pa čak i silovani, a sad još uvijek osjećamo krivnju i jaku mržnju, ne samo prema zlostavljaču, već i prema sebi samima,..! Ljubavi nema oko nas, a u nama još manje.

Jednog će dana doći onaj dan kad ćemo odrasti, sklopiti brak, partnerstvo,.. pa poželjeti imati i dijete, jer to je normalni proces odrastanja kao i želja za produžetkom vrste,..!

Hoćemo li moći imati dijete, ili nećemo? Moguće da će sve biti u redu! Ali ako neće? Što onda? 
U tekstu koji slijedi pročitajte koje sve smetnje u trudnoći mogu imati - žena i njen muškarac kao budući roditelji.

Moj tekst - Trudnoća - Smetnje i problemi u trudnoći, ne bi bio potpun da sam kojim slučajem izostavila prethodno objašnjenje o značenju i ulozi koju ima naš Treći (3.-L.) - Lumbalni križni kičmeni kralježak.

TRUDNOĆA - Smetnje i problemi u trudnoći :
= Razne smetnje i određeni problemi koji nastaju u trudnoći pokazuju jedan određen oblik „odbijanja djeteta“. Što majka jače negira tu tvrdnju, to je ona vjerodostojnija, jer kada nas istina jako „pogađa“, tada se mi jače osjećamo „pogođeni“, ljuti, bjesni,..- jer istina boli! Ovdje se ne radi o nekom vrednovanju, da li je nešto dobro ili loše, već o iskrenosti u Duši i Srcu (Srce je naše Sunce zlatnoga sjaja – glavni generator koji nas pokreće, naše tijelo i svih njegovih organa,..- bez generatora“ koji pokreće naše Srce, života nam ne bi bilo),..! 
Dobro bi bilo da se zapitamo koji je razlog našeg odbijanja trudnoće, jer očito je da trebamo nešto naučiti. Potrebno je otvoriti se za to novo,..- u ovom slučaju dijete koje dolazi u naš život, te prihvatiti novo nastalu situaciju, voljeti svoje nerođeno dijete, jer nema ljepšeg osjećaja nego kad u nama nastaje Novi život - Dijete!

NEPLODNOST - STERILNOST : 
= Neplodnost ili sterilnost nastaje zbog nepovjerenja u život, zbog toga žena ili muškarac iz nekih nesvjesnih razloga „odbijaju“ imati dijete, nastavljati svoju vrstu. Kako možemo dati nekome život kad i sami u njega ne vjerujemo!? Kako kada su nam ruke i šake stisnute u grčevitom grču, kada nismo sposobni nekome nešto dati, pružiti otpustiti od sebe, ili uzeti, primiti, prihvatiti dobiveno, pruženo nama. Moguće da nikada nismo u pravo vrijeme na pravom mjestu, ili ne radimo neke stvari dobro, često ne prihvaćamo sebe, a još manje drugoga. Odbacujemo život, jer sve loše nastaje zbog odbacivanja života, a nije isključeno da ne želimo osjetiti i doživjeti roditeljstvo. Moguće da su nam ciljevi „prljavi“, možda želimo samo zadržati partnera,.. a moguće da je i sam partnerski odnos zbog nekog samo nama znanog cilja, ili iz koristi, ali svakako iz straha od duboke i prave veze, straha od odgovornosti prema obavezama, a u ovom slučaju prema djetetu, straha koji pameti nema, zato je strahu potrebno dati pamet, te stoga sebi, iskreno priznati sve svoje prave motivacije, ciljeve, potrebe i želje!

PRERANI POROĐAJ : 
= Prerani porođaj pokazuje da se zbog nekog razloga koji leži duboko u podsvijesti kojeg trudnica nije ni svjesna, a sad se kao majka prije vremena željela riješiti djeteta, ali to nije mogla ni htjela priznati (ako nismo svjesni onoga što nam leži u podsvijesti, ne možeš ni znati gdje griješimo a još manje to i priznati). 
Uzrok problema ovog stanja je ponovo, neželjena trudnoća! Naravno da će se ta činjenica nastojati negirati, jer često postoji negiranje trudnoće na nesvjesnoj razini. Ali, prerani porođaj „ne vara“, on pokazuje ono što smo htjeli sakriti pred sobom, ali i pred drugima, a to je strah od djeteta (dijete je velika obaveza i to doživotna)! 
Prerani porođaj može se „spasiti“ tako da, prvenstveno svu svoju ljubav i pažnju pružimo još nerođenom djetetu, a sve ono što nas „muči“ razriješimo s partnerom, to jest s ocem budućeg djeteta.

ZAKAŠNJELI POROĐAJ : 
= Zakašnjeli porođaj je suprotnost preranom porođaju. 
Uzrok problema ovog stanja je protivljenje majke da na neki način da svoje dijete „vani“, drugima na uvid. 
Sličan se problem javlja kada je dijete punoljetno, ili kada napušta roditeljski dom, kada odlazi od kuće, kada ga majka ponovo na neki način mora „dati“, kada ga „gubi“. Ovo je problem prihvaćanja i otpuštanja (a isto je tako i sa našim disanjem - Disanje : Udisaj, uzimanje, primanje, prihvaćanje, punjenje,.. i,.. Izdisaj, davanje, otpuštanje, odbacivanje, pražnjenje,..). Moramo znati da sve ono za što se čvrsto držimo, to i gubimo, a kada više primamo, to više i dajemo (čašu punimo vodom i što je više punimo u njoj je sve manje mjesta za dotok vode, dakle moramo vodu izliti, odliti i čašu isprazniti da bismo je mogli ponovo vodom napuniti,..)! Ovo se radi o problemu vezanosti i ovisnost. Zato je potrebno „pustiti“ sve ono za što se čvrsto držimo i vežemo. Trebamo nešto odbaciti da bismo napravili mjesto za sve novo što nam dolazi. Moramo osvijestiti i razriješiti problem vezanosti i ovisnosti. U ovom slučaju Zakašnjele trudnoće majka se toliko vezala, kao da želi zadržati dijete samo za sebe. 
„Davanje je veći blagoslov od uzimanja“ - djela apostola 20., stih 35.“. Ova spoznaja može donijeti veliko otpuštanje i oslobađanje od vezanosti i ovisnosti.

UMIŠLJENA TRUDNOĆA : 
= Kod umišljene trudnoće postoji jaka želja za djetetom, ali i nesvjesni strah od odgovornosti koju donosi rođenje djeteta. 
Uzrok ovog problema je kod žene koja na neki način pokazuje želju za bićem koje bi mogla voljeti nevezano za partnera, za spolni čin - seksualni akt. Međutim, istovremeno postoji strah od odgovornosti u partnerskim odnosima. 
Potrebno je otvoriti se za život u dvoje, za partnerstvo, za seks, za zajednicu.

POBAČAJ (abortus) : 
= Kod pobačaja uvijek postoji svjesno ili nesvjesno odbijanje djeteta. Često pobačaj izazivaju obiteljske napetosti i svađe. Ako roditelji zaista žele imati dijete, ono bi trebalo biti željeno, voljeno i dobrodošlo, obostrano prihvaćeno od majke i oca.
(,..- primjer iz moje prakse : česti spontani pobačaji
= Žena u zakonitom braku, već u kasnim srednjim godinama života, često se žalila kako nije mogla iznijeti trudnoću do kraja, jer već bi nakon 6-tog mjeseca trudnoće nesvojevoljno već spontano - pobacila dijete (dijete jednostavno - ode),.. i tako se to događalo nekoliko puta u njenom životu,..)! Jednog dana igrom slučaja već kad je dotična žena bila jako stara, na uvid su mi došli neki njeni papiri u kojima sam pronašla nekoliko Otpusnica iz bolnica - odrezaka u kojima je pisalo o njenoj namjerno prekinutoj trudnoći i to u vrijeme dok je još bila vrlo mlada žena,..! 
Moj zaključak : „ dok je ova žena bila mlada ona je namjerno radila nekoliko voljnih pobačaja (abortusa), jer nije htjela a ni željela dijete,.. kasnije kad je htjela imati dijete i djecu, nije ih više mogla zadržati pa ni imati - dijete to jest više djece je su djeca sama svojevoljno jednostavno iz nje otišla, jer bilo je kasnije i nekoliko trudnoća,.. umrli su ovi ljudi - prvo njen muž u 75., godini života (rak prostate metastaze na kosti i smrt), a kasnije iza njega i ova žena u 83., godini života (od bolesti demencije i Alszheimer-a, smrtni ishod),..“!)

Ako i vi imate nekih određenih problema a koji se spominju u navedem tekstu, slobodno nazovite mene kao autora ovog teksta, i to radnim danom od 16 do 18 sati, Dolores Rodin na mob - 091/9576-267.

Napisano u Zagrebu, 2004., godine,..- Autor teksta : Dolores Rodin, mob - 091/9576-267.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ♥☕️♥☕️♥:))))))))))))))

  08.04.2020. 22:39h
 • Član mkrmarmkrmar

  Vanesa hvala za kavu :)

  06.04.2020. 19:06h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobra večer,dragi ljudi

  06.04.2020. 19:05h
 • Član vanessavanessa

  ☕️♥☕️♥☕️♥

  05.04.2020. 15:02h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima,cvjetnica neka vam donese mir i blagoslov

  05.04.2020. 09:43h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu nedjelju vam želim. Lp

  05.04.2020. 07:59h
 • Član vanessavanessa

  :))))))))))))))))))))))))))))

  03.04.2020. 15:37h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info