Kalendar događanja

Član G.Garbin

Upisao:

G.Garbin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

96

PUTA

MLADI PROSVJEDUJU U CIJELOM SVIJETU SVAKI PETAK

MLADI PROSVJEDUJU U CIJELOM SVIJETU SVAKI PETAK
Mi, kao Humanitarna udruga i Poduzeće d.o.o. Žarko podržavamo i dajemo doprinos sa naša tri Projekta koje predlažemo svim vladama u Italiji od 1968. i u Hrvatskoj od 1998. godine.

MLADI PROSVJEDUJU U CIJELOM SVIJETU SVAKI PETAK

NE IDU U ŠKOLU – SPRIJEČIMO ZATOPLJENJE PLANETA

U ZAGREBU, TRG SV. MARKA – ISPRED VLADE u 12,30

  

Mladi hrvatski učenici žele pokrenuti političare, narod i sve ostale koji imaju MOĆ, da prestanu ignorirati probleme s globalnim klimatskim promjenama koje nam neće dati nikakvu budućnost. Mladi daju primjer da se spasi Majka Zemlja i Čovječanstvo. Što znači koji imaju MOĆ? Da liječe sa Duhovnom medicinom, da rastvaraju crne oblake od poplava, uragana itd.  

         

To je praktički dokaz da su mladi sazreli i žele dati primjer svima onima koji još duhovno spavaju i pred evidencijom da ove klimatske promjene uništavaju Majku Zemlju koja nam je dala Život u dalekoj prošlosti i dati će nam ga u vječnoj budućnosti. Osobito su Žene Spasiteljice Života jer posjeduju i zrače ORGONSKU ENERGIJU i Prokreaciju, treba da prouče.

Mi, kao Humanitarna udruga i Poduzeće d.o.o. Žarko podržavamo i dajemo doprinos sa naša tri Projekta koje predlažemo svim vladama u Italiji od 1968. i u Hrvatskoj od 1998. godine.

 

          Jedna velika nesreća se desila osobito za mlade, ali i za sve osobe koje se ne brinu za nikoga, pa ni za sebe. Otkrila se mogućnost Subliminalnih poruka dok osobe spavaju, upisuju im u genetski kod DNK: ''Kupi moj disk, kupi podrapane hlače, pij coca-colu, drogiraj se, postani buntovnik na stadiju i na natjecanjima, traži nasilno svoja prava iako nije pravedno itd.'' Znači da im je u DNK upisano da postanu nasilnici i u školi i u obitelji, da nameću svoju volju svakome. Kad majka sazna da sin čini neke od tih stvari, reče mu: ''Sinko, to nije dobro, nemoj to činiti''. ''Neću majko'', on reče, ali budući da mu je to upisano u DNK, mora to činiti. Pitanje je važno: ''Kako ćeš ga educirati u školama godinama kad je prisiljen da učini što piše u DNK preko jedne ili dvije noći? Opsjednut je''. Psiholozi, psihijatri i edukatori o tome ne znaju ništa. Kakva Kurikularna reforma će pomoći tim osobama? Ta edukacija je propala, tako se moglo prije educirati, ove poruke treba prevenirati a onima koji već imaju te poruke upisane, treba ih brisati i osloboditi od nasilja i prevare negativnih profitera bez Ljubavi i Samilosti za cijelo Čovječanstvo, a i za sebe i za svoju obitelj.

 

          Poštovana Ministrice Blaženka Divjak, kako ćete izaći iz te situacije i javno objaviti Kurikularnu reformu? Nikako, samo ako organizirate znanstvenike koji znaju i imaju MOĆ brisati iz DNK ove negativne poruke koje donose nepoštenima profite od milijarda, a siromaše Čovječanstvo.

 

          Dajemo Vam informaciju da posjedujemo u Zagrebu veliku državnu tablu registrirane humanitarne udruge i poduzeća d.o.o. i Dekret Ministarstva uprave, da oslobađamo osobe od djelovanja zlih duhova. Svi oni koji se obrate nama, dok spavaju brišemo im te negativne poruke i ako imaju upisanu bolest i nasljednu ili urok, također se briše. Nakon toga brisanja imamo mjesto slobodno da upišemo Ljubav i Zdravlje, Sreću, Blagostanje, Oprost i sve pozitivno. Imamo pismena svjedočanstva i medicinski potvrđeno. Siromasi se liječe gratis, a ostali po dobrovoljnom prilogu. 

          Nakon tih promjena u članovima obitelji ta poduka i brisanje sa DNK desi se i na članovima obitelji pa makar oni stanovali u drugim kontinentima, jer su energetski povezani. Posjedujemo svjedočanstva da se to dešava bez lijekova i aparata i bez liste čekanja. Ne trebaju nam dijagnoze, liječi se sa Duhovnom medicinom grupno u salama gdje je prisutno i na tisuće osoba. Dokazali smo.

 

      Algoritam naše terapije je Prirodni način liječenja koji se primjenjivao u  davnoj prošlosti.

 

     Sretno i Blagoslov svima u svijetu.

 

 

LOTOSOV CVIJET d.o.o. i Hrvatsko-talijanska udruga MOĆ LOTOSA

                                   Direktor i Predsjednik: Giovanni Garbin – doktor Duhovne medicine

                                                                                                                                             

                                                                                                                                         . /. 

     

ZDRAVLJE  JE  NAJVEĆA  DRAGOCJENOST

KOJU  ČOVJEK  MOŽE  IMATI !

 

              Jeste li bolesni, slabi, usamljeni, iscrpljeni, ne znate kako si pomoći?

Imate li psiho-fizičkih problema, ili problema bilo koje vrste; tada ćete razumjeti:  DA JE ZDRAVLJE, MIR I LJUBAV U OBITELJI, NAJVEĆE BOGATSTVO I DRAGOCJENOST KOJU JE BOG NAMIJENIO SVAKOM ČOVJEKU, a ne samo onima koji misle da su zdravi, a nisu.

            Možete i vi odlučiti da budete zdravi i mirni, sa potpunim povjerenjem za sve vaše poteškoće i najteže bolesti uključujući i cerebralnu paralizu, hepatitise, Alzheimer-ovu bolest, demenciju, AIDS, metastaze, karcinome, gangrenu kao i ostale probleme, obratite se doktoru Duhovne Medicine GIOVANNI GARBIN, koji za svoj rad ima nostrificirane diplome, licence i certifikate kako u Europi tako i u Hrvatskoj.

            Metodom Duhovne Medicine, bit ćete upoznati o načinu kako ćete se liječiti kod svoje kuće na prirodni način, bez skupih lijekova, aparata, operacija, transplantacija i dugotrajnih ''liječenja'' bez uspjeha.

            Imamo naučno istraživanje provedeno od tri stručnjaka Medicinskog fakulteta u Zagrebu na 71 pacijentu koji su imali i najteže gore navedene bolesti. Imamo pismena svjedočanstva sa lab. analizama prije i poslije terapija sa postilom javnog bilježnika. To su dokazi koje svi vjeruju, jer su potpisani od doktora i profesora službene medicine, ali treba prihvatiti i imati hrabrost pročitati ta svjedočanstva.

Odlučite sami da ćete se osloboditi od svih vaših problema i poteškoća i dobiti sva potrebna uputstva kako bi mogli pratiti poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja.

Mi smo suradnici znanstvenika u Rimu, Londonu za rastvaranje crnih oblaka koji donose poplave, ciklone itd. Posjedujem Dekret Ministarstva uprave u Zagrebu da oslobađam osobe od djelovanja zlih duhova. 

         Nudimo osvjedočenu metodu Prirodne oplodnje koju godinama provodimo i dokazujemo.

Želim svako Dobro, Mir i Sreću vama, vašoj obitelji i vašim prijateljima.

Terapije se održavaju svakim danom uključena subota i nedjelja u 11 i u 17 sati u ZAGREBU – Dubrava: okretište tramvaja, Štefanovečka, druga desno SEMELJAČKA 2C – tabla LOTOSOV CVIJET: 

Tel. 01/2910,284 – Mob. 095/9025309

Giovanni Garbin, dr. Duhovne Medicine

   

 

 

 Ovo je Algoritam naše terapije:

 

ULAZI U MENE LJUBAV I ZDRAVLJE ISUSOVO, PROŠIRUJEM NA SVOJU OBITELJ, NA GENEALOŠKO STABLO I NA CIJELI SVIJET.

                                                                          AMEN – AMEN – AMEN

 

 

REGENERACIJA SVIH STANICA, ORGANA, TKIVA, HRSKAVICE I KOSTI

 

Svi naši pacijenti, bilo gdje se nalaze u bilo kojem kontinentu, kad spavaju dobivaju opisanu Regeneraciju, a nakon prvih terapija dok spavaju brišemo iz Genetskog koda DNA sve bolesti, nesreće, uroke (ako ih ima) i svako zlo. Poslije toga upisujemo u DNA Ljubav i Zdravlje ISUSOVO, Imunitet kao prevenciju od bilo koje bolesti, Oprost, Sreću, mirnu Psihu, mirno Srce, sve manje stresove zbog događaja u okolini, na radnom mjestu i u obitelji, mirnu Savjest jer smo u LJUBAVI.

 

U nekom smislu ovo tijelo nas definira kao ljudska bića jer je to naš instrument za iskustvo. Dok to ne shvatimo/razumijemo u potpunosti, ne možemo se vratiti samom Izvoru. U smislu procesa iscjeljenja, možemo doći do istinskog razumijevanja ogromne urođene moći REGENERACIJE i samo-iscjeljivanja koje fizičko tijelo posjeduje. Čim se oslobodimo “potiskivanja od zla” dobivamo Prirodni Bogom-dani kreativni proces, pa će se ova urođena sposobnost fizičkog tijela odmah početi manifestirati i aktivirati danonoćno do potpunog Prirodnog ozdravljenja. 

                                                                              . /.

                                                                                                              

 

   

 

 

I GIOVANI PROTESTANO IN TUTTO IL MONDO

SCIOPERANO DALLA SCUOLA OGNI VENERDÌ -

PREVENIAMO I CAMBIAMENTI CLIMATICI NEL MONDO

RIUNIAMOCI A ZAGABRIA, PIAZZA SAN MARCO,

DAVANTI AL PALAZZO DEL GOVERNO ALLE ORE 12:30

 

 

 

 

Gli adolescenti croati vogliono che i politici, il popolo e tutti quelli che hanno il POTERE, si sveglino, che smettano a ignorare i problemi legati al cambiamento climatico che minaccia il futuro. I giovani ci danno un esempio come lottare per salvare la Madre Terra e l’Umanità. Cosa significa “che hanno il POTERE”? Significa di utilizzare i metodi offerti dalla Medicina Spirituale per sciogliere le nuvole nere e impedire le alluvioni, gli uragani, ecc.

 

Questo comportamento è una prova pratica che i giovani siano maturi e che desiderino dare un esempio a tutti quelli che dormono spiritualmente, non coscienti che il cambiamento climatico distrugge la Madre Terra, che ci aveva dato la vita in remoto passato e ce la darà nell’eterno futuro. Le donne, in modo particolare, dovrebbero esserne coscienti della Potenza Spirituale, essendo salvatrici di vita perché possiedono e irradiano l’ENERGIA ORGONICA e la Procreazione.

 

Greta Thumberg, la conduttrice mondiale della protesta, ha compiuto un ulteriore prodigio. Ha attraversato l’Atlantico con la barca a vela ed ha raggiunto New York  come simbolismo di collegamento Energetico dell’’Europa con gli Stati Uniti.

 

Noi, come Associazione Umanitaria S.r.l. fortemente supportiamo tali iniziative e da anni le proponiamo a tutti i Governi in Italia dal 1968 e in Croazia dal 1998 con gli Statuti.

 

          Una grande sorte negativa interessa in particolare i giovani, ma anche tutte le persone che non gliene importa nulla di nessuno e neanche di sé stessi. Si è svelata la possibilità di ricevere messaggi Subliminali negativi mentre dormono, iscrivono nel loro DNA: “Compra il mio disco, compra i pantaloni strappati, bevi coca-cola, fai uso di stupefacenti, diventa ribelle allo stadio e nelle gare sportive, chiedi selvaggiamente i propri diritti nonostante il modo incivile di farlo, ecc.”. Ovviamente, nel loro DNA è inciso il messaggio di diventare selvaggi nelle scuole e nella famiglia, di imporre la propria volontà ad altri. Se una madre dovesse venire a conoscenza che il proprio figlio fa alcune  cose di cui sopra, gli dice: “Figliolo mio, non si fa cosi, non farlo più”. “No, mamma, non lo farò più” risponde, ma poiché tale comportamento è inciso nel suo DNA, continuerà a comportarsi nella stessa maniera. È molto importante la questione: “Quali metodi applicare nelle scuole per l’educazione per degli anni, se lo studente è forzato a comportarsi secondo quanto inciso nel suo DNA, in una o due notti? Egli è posseduto”. Di tutto questo gli psicologi, gli psichiatri, gli educatori non hanno una pallida idea. Quale riforma curricolare potrà aiutare tali persone? Questo attuale tipo di educazione è un fallimento, così si poteva procedere negli anni passati. È importante prevenire i messaggi di cui sopra. Per quanto concerne, invece, le persone nelle cui DNA i messaggi sono già incisi, bisogna cancellarli e liberarne loro da violenze e da negativi profittatori senza Amore e Compassione per tutta Umanità, ma anche per sé stessi e per le proprie famiglie. Lo fanno solo per profitto – liberiamoci.

 

          Gentile Ministro Blasenka Divjak, come intendete uscirne da questa situazione e pubblicare la Riforma curricolare? In nessuna maniera. L’unico modo è di rivolgersi agli scienziati che sanno e hanno il POTERE di cancellare dal DNA i messaggi Subliminali negativi che portano i miliardi ai disonesti, portano violenze, distruzione delle famiglie, terrorismo e povertà all’Umanità.

 

          Siamo lieti di informarvi di essere in possesso, a Zagabria, dell’Associazione Umanitaria licenziata e la Società a r.l. e il Decreto del Ministero per la Pubblica Amministrazione, confermante che siamo in grado di liberare le persone dall’azione di entita’ maligne. A tutti quelli che si rivolgono a noi, siamo in grado, durante il sonno, di cancellare i messaggi negativi. Lo stesso vale, se nel DNA hanno incise delle malattie ereditarie, mentre nel caso di malauguri possiamo scongiurarli. Compiute le cancellazioni si crea lo spazio per l’incisione nel DNA dell’Amore, della Salute, della Felicità, del Benessere, del Perdono e di tutte le cose positive. Siamo in possesso di prove scritte e medicalmente confermate e testimoniate.

       I poveri sono curati gratis e gli altri possono offrire donazioni secondo le loro possibilita’.

 

          Compiuti i cambiamenti nelle persone di cui sopra a seguito delle cure, la cancellazione dei messaggi negativi dal DNA interesserà altresì i rispettivi familiari delle persone sottoposte al trattamento, perché energeticamente collegate. Siamo in possesso delle prove dei cambiamenti raggiunti senza somministrazione di medicine e uso delle apparecchiature mediche, senza liste d’attesa. Non necessitiamo le diagnosi, le cure avvengono mediante Medicina Spirituale, in gruppi nelle sale, in presenza di migliaia di persone. Abbiamo le prove registrate su Video e scritte con le analisi cliniche prima e dopo i le terapie Spirituali.

 

L’algoritmo della nostra terapia e il modo naturale di cure utilizzate nel remoto passato.

 

Buona Fortuna e Benedizione a tutto il mondo.

 

 

FIORE DI LOTO S.r.l. e Associazione Croato-Italiana LA POTENZA DEL FORE DI LOTO.

 

Direttore e Presidente:

 

Giovanni Garbin – Dottore in Medicina Spirituale – esorcista – Servo del Signore.

 

 

LA SALUTE È IL BENE PIÙ PREZIOSO

CHE L’UOMO POSSA AVERE!

 

              Sei malato, debole, solo, esausto, ti senti esaurito e non sai dove cercare l’aiuto?

Se hai dei problemi psicofisici o problemi di qualsiasi tipo; allora lo capirai: LA SALUTE, LA PACE E L’AMORE IN FAMIGLIA SONO LE PIÙ GRANDI RICCHEZZE E PREZIOSITÀ CHE IL SIGNORE ABBIA DESTINATO AD OGNI UOMO, e non solo a quelli che ritengano di essere sani e non lo sono.

            Anche tu puoi decidere di essere sano e tranquillo e - con piena fiducia per tutte le tue difficoltà e malattie più pesanti, compresa la paralisi cerebrale, l’epatite, la malattia Alzheimer, le demenze, le metastasi, i carcinomi, le gangrene e gli altri problemi – rivolgiti al Dottore in Medicina Spirituale GIOVANNI GARBIN, in possesso per il suo lavoro, di tutti i Diplomi parificati, le Licenze e i Certificati in Europa e in Croazia.

Con il metodo di Medicina Spirituale conoscerai come avverranno le cure, a casa tua in modo naturale, senza costosi medicinali, ne’ apparecchiature, interventi chirurgici, trapianti e lunghissime “cure” senza successo.

            Vi è stata eseguita, da tre esperti della Facoltà di Medicina di Zagabria, una ricerca scientifica, su 71 pazienti affetti anche da più pesanti malattie di cui sopra. Siamo in possesso di prove per iscritto con analisi di laboratorio prima e dopo le terapie, autenticate da un Notaio.

            Decidi di liberarti da tutti i tuoi problemi e difficoltà e ricevi tutte le necessarie istruzioni su come procedere, onde poter monitorare il miglioramento dello stato di tua salute.

Noi collaboriamo con gli scienziati di Roma, di Londra, per rompere le nuvole nere e impedire le alluvioni, i cicloni, ecc. Sono in possesso del Decreto del Ministero della Pubblica Amministrazione di Zagabria confermante di essere in grado di liberare le persone da spiriti maligni.

Offriamo il metodo di Fecondazione naturale, accertato, da noi praticato e confermato da anni.

            A voi, alle vostre famiglie e amici Pace e Bene.

            Orario delle terapie: tutti i giorni, compresi i sabati e le domeniche con l’inizio alle ore 11 e alle ore 17

            ZAGABRIA, Dubrava: capolinea dei tram 12, 5. Si arriva anche con i tram 11, 7, e 4, via Štefanovečka

seconda via a destra: via SEMELJAČKA 2C – cartello LOTOSOV CVIJET: 

Tel. 003851/2910284 – Cell. 0038595/9025309

 

Giovanni Garbin, Dott. in Medicina Spirituale

   

L'algoritmo della nostra terapia recita:

 

ENTRA IN ME L’AMORE E LA SALUTE DI Gesù CHE ESTENDO ALLA MIA FAMIGLIA, ALL’ALBERO GENEALOGICO E A TUTTO IL MONDO.

                                                                          AMEN – AMEN – AMEN

 

 

LA RIGENERAZIONE DI TUTTE LE CELLULE, GLI ORGANI, I TESSUTI,

LE OSSA E LE CARTILAGINI

 

Tutti i nostri pazienti, indipendentemente dal continente in cui si trovano, mentre dormono ricevono la suddetta Rigenerazione. Dopo le prime terapie, mentre i pazienti dormono, noi cancelliamo dal loro Codice genetico DNA tutte le malattie, disgrazie, malauguri, dannazioni (se esistono) e ogni male. Successivamente, iscriviamo nel DNA l’Amore e la Salute di GESÙ, immunità come prevenzione di qualsiasi malattia, il Perdono, la Felicità, la Psiche pacifica, il Cuore tranquillo, tutti i piccoli stress per eventi a cui sottoposti nell’ambiente circostante, sul posto di lavoro, in famiglia, formando una Coscienza pacifica. Abbiamo ottenuto l’AMORE che in famiglia e a scuola non ci hanno insegnato.

In un certo senso, il nostro corpo ci definisce come esseri umani, in quanto nostro strumento che accumula le esperienze. Finché non riusciremo a comprendere fino in fondo, non posiamo tornare alla Fonte di Vita che ci e’ stata prospettata con l’esperienza iscritta nel DNA dalla nostra Anima.

Per quanto concerne il processo di guarigione, possiamo giungere a comptrndere il veritiero Potere innato di RIGENERAZIONE e l’autoguarigione posseduta dal corpo fisico. Non appena ci liberiamo dalla “pressione del male”, riceviamo l’azione creativa Naturale del Signore, e questa capacità innata del corpo fisico comincerà immediatamente a manifestarsi ed attivarsi giorno e notte fino alla completa guarigione Naturale. E’ stato chiaramente affermato: ‘’Aiutati e Dio ti aiuterà’’.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

STUDENI...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ♥*:))))))))*

  11.11.2019. 16:31h
 • Član iridairida

  ♥*

  11.11.2019. 15:20h
 • Član vanessavanessa

  ♥♥♫♥*♪♫♥♥tko naiđe njemu pusa:)))))))))

  09.11.2019. 17:40h
 • Član vanessavanessa

  ♥♥♫♥*♪♫♥♥♪♫

  30.10.2019. 15:31h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ♫♥♥♪♫

  16.10.2019. 13:42h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  Irido, help! izgubio mi se članak o promociji

  16.10.2019. 11:26h
 • Član mkrmarmkrmar

  Laku noć svima

  03.10.2019. 21:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info