Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Safiris

Upisao:

Safiris

OBJAVLJENO:

PROČITANO

880

PUTA

OD 14.01.2018.

Indigo djeca – valovi nove djece

Indigo djeca – valovi nove djece

 

Autor Qala

Blagoslovi od Jednog Srca,
Sada s vama dijelimo ljubav iz srca Božanstvene Majke dok vam dajemo ovu bezuvjetnu ljubav kroz vas i oko vas. Prodiremo u vaš okoliš i dijelimo ovu ljubav kroz energiju u vama i oko vas. Koračamo naprijed da bi vas podupirali u vašem putovanju. Mi smo Anđeli i Arhanđeli. Mi smo krilati izaslanici koji su odabrali spajanje sa Jednim Srcem kako bi pomogli drugima na njihovom povratku doma s otvorenim srcem. Mi se skrbimo za djecu Zemlje i onu vašu dječju prirodu koja je u vama što se zove duša.

Sada vam donosimo eliksire i tražimo da ih primite kroz dah. Dišite duboko s nama i dopustite svima da se opuste i da ih njegujemo, dozvolite svojoj duši da se opusti u vama. Dok primate ove eliksire, nudimo vam razumijevanja koja bi vam mogla pomoći da primate kroz najveću dobrobit za vaše biće. Nudimo vam ovo u formi objašnjenja i veze sa Arhanđelskim zrakama.

To su zrake koje donose rođenje nove djece na Zemlju, i dolaze u raznim bojama. Mi smo tu da vam pomognemo da razumijete i primite ove zrake, jer ove zrake sadrže iscjeljujuću i konfigurirajuću energiju za sve duše na zemlji. Nudimo vam slijedećih jedanaest zraka da vam pomognu i kako ih budete čitali jednu po jednu, one će početi teći kroz vas. Voljeni, znajte da svaka od ovih zraka u sebi nosi cijelu obitelj duša – veliku podlogu za novu djecu.

Prva koju vam želimo opisati je Bijela Arhanđelska Zraka koja rađa Kristalnu Djecu. Ovaj tok počinje teći kroz vas, čisteći vas i otvarajući vas prema bijeloj svjetlosti Božjeg duha koji živi u vama. Dišite dok primate ovu zraku, kao potporu da se dublje otvorite vašoj Božjoj Prisutnosti. Dišite dok je Anđeli i Arhanđeli pretaču kroz vaše biće i usredotočite se na duboko disanje. Dok se punite s njom, pošaljite ju svôj Kristalnoj Djeci već na Zemlji i onoj koja stižu. Kristalna Djeca dolaze na Zemlju da povežu sva bića direktno sa Božjim duhom i da pročiste, porode, obnove i regeneriraju Zemlju.

Ona dolaze iz dalekih prostranstava, iza zvijezda koje vidite na nebu iznad vas. Ona dolaze iz prostranstva geometrije, i upravo je geometrija ta vrata koja im omogućuje da sami sebe upoznaju. Svako od ove Kristalne Djece ima moć da prekonfigurira sve prema svetoj geometriji odnosno božanskom uzorku. Ona mogu ponekad biti emocionalno neuravnotežena ako njihova okolina ne može držati vibraciju svetog prostora oko njih. Njima je stvarno potreban sveti prostor da bi mogli boraviti na Zemlji.

Oni su telepati i komuniciraju kroz unutarnje sfere misli i kroz tijelo, i bez svetog prostora oni imaju tendenciju da poprime emocije i misli svih bića oko sebe. Zbog toga njihova duša često više ne želi biti na Zemlji. Bijela Arhanđeoska Zraka je ta koja im pomaže, a i vama, da zadržite vezu sa svojom unutarnjom Božjom Prisutnošću. Dišite duboko i primite ju i ispunite se, i onda je pošaljite svôj Kristalnoj Djeci već na Zemlji i onoj koja stižu. Ovo će stvoriti vezu između vas i njih a isto tako njima će znatno pomoći da postanu svjesni svoje misije na Zemlji.

Druga zraka koju vam želimo opisati je Arhanđelska Zraka Akvamarin boje, koja donosi Delfinsku djecu. Ova zraka potiče sva bića da stvaraju atmosferu i grupnu svjesnost najvećeg potencijala za sva bića. Ova zraka potiče sva bića da se povežu sa svojom duhovnom obitelji i usmjere energiju na grupne projekte i stvaranja. Ova zraka također potiče viši um i telepatiju da se probudi unutar bića. Dišite i dok primate ovu zraku, otvarate se prema svojoj duhovnoj obitelji i grupnoj kreaciji na jedan sveti način. Dišite dok je Anđeli i Arhanđeli prelijevaju kroz vaše biće, i usredotočite se na svoj dah da vas skroz napuni. Dok se punite s njom, pošaljite ju svôj Delfinskoj Djeci na Zemlji i onoj koja dolaze. Ova djeca nose energiju nove organizacije kroz igru, zabavu i grupnu povezanost. Oni imaju sposobnost da pomognu svima da osnuju nove oblike organizacije i upravljanja energijama koje sadrže svjetlost, radost i koje teku jednostavno i graciozno. Oni ne ulažu svoju energiju u ništa što ne teče jednostavno i graciozno, jer im to nije u prirodi.

Ako se nađu u nekoj okolini u kojoj ih se uči da se moraju boriti, ova djeca će se pobuniti i često naći neko drugo mjesto daleko od nasilnih energija. Nasilje im nije u prirodi, ni borba u bilo kojem obliku. Ovoj djeci je potrebna okolina bez borbe i nasilja, i ako je nešto od toga prisutno, oni će se izolirati od svih ostalih. Ova zraka im daje potporu i pomaže da poboljšaju vezu sa svojim prirodnim tokom energije, i podupire sve ostale duše da se više usklade sa gracioznošću i jednostavnošću u životu. Oni imaju dar potpune predaje za cijelo čovječanstvo.

Treća zraka koju vam želimo opisati je Arhanđelska Zraka Duginih boja, koja donosi Duginu Djecu. Arhanđelska Zraka Duginih boja podupire sva bića na Zemlji čija je svjesnost otvorena prema božanstvenoj moći Božje Prisutnosti, ili božanskom biću na Zemlji. Dišite, i dok primate ovu zraku, ona vas potiče da se otvorite prema vašoj moći i božanstvenosti. Svako od ove djece ima prekrasan dar koji im omogućuje da prihvate sva bića kao jedno i da vide sva bića kroz Božje oči. Njihova uloga je da pomognu drugima da vide sebe kao uzvišenu manifestaciju Svega Što Postoji, i da vide sebe kroz Božje oči.

Dok primate ovo, pomozite svojoj duši da vidi sebe kao uzvišenu i primi ovaj božanski eliksir. Dišite i napunite se tim, dok se ne počne prelijevati, a onda je pošaljite svoj Duginoj Djeci na Zemlji i onoj koja dolazi. To će im pomoći da osjete potporu on onih na Zemlji. Ova djeca se još nisu nikada inkarnirala u ljudskom tijelu i potrebna im je velika pomoć da nauče kako boraviti u fizičkom tijelu. Važno je da ih se prepozna i da im se pruži potpora, jer bez fizičke potpore u svom životu, isključiti će se od svojih darova i onoga što stvarno jesu i prestati će gledati kroz Božje oči.

U ovom slučaju, najčešće počinju gledati kroz oči svojih roditelja ili najbliže im osobe, i izgube u potpunosti vezu sa svojom pravom prirodom. Ova zraka ima moć da to ispravi, i upravo je onaj eliksir koji im treba.

Četvrta zraka o kojoj vam želimo govoriti je Arhanđelska Zraka Breskvine boje, koja donosi Alkyonsku Djecu. (Alkyon – najsjajnija zvijezda u galaksiji Pleiade nap.a.) Ova zraka pomaže svim bićima da upoznaju Božju istinu koja je u njima, i da se usklade sa svojom Božjom Prisutnošću. Alkyonska Djeca dolaze kroz Alkyonski portal Pleiađana i kroz ovu zraku se rađaju na Zemlji. Dišite i dok primate ovu zraku, ona vam na sveti način pomaže da se otvorite prema uzvišenoj istini.

Dišite i dok je Anđeli i Arhanđeli prelijevaju kroz vaše biće, usredotočite se na svoj dah dok se u potpunosti ne napunite. A onda ju pošaljite svoj Alkyonskoj Djeci na Zemlji i onoj koja dolazi. Ova djeca su uzvišeni čuvari podataka koji imaju prekrasnu sposobnost da znaju istinu o drugima na duševnoj razini, i da znaju koji je najveći potencijal nekog bića. Ona često nose u sebi veliku mudrost i odraslima mogu dati jednostavne odgovore u smislu poznavanja Božje istine o tom biću ili nekom dijelu njegovog života. Ova zraka također pomaže ovoj djeci da vide svoju istinu, jer ako im njihova okolina ne pruža potporu i ne prepozna njihov dar, oni će se često povući u sebe i osjećati nevjerojatnu usamljenost.

Ova zraka snažno ispravlja ovo i usmjerava ove duše na pravi put. Ovoj djeci je potrebna okolina u kojoj su svi oko njih iskreni i govore istinu, jer ako to nije slučaj, ona će se povući u sebe.

Peta zraka o kojoj vam želimo pričati je Zlatna Arhanđelska Zraka, koja donosi Zlatnu Djecu. Ova zraka aktivira Kristovu svijest u svima. Ova djeca dolaze iz prostranstava iza svih sunâca, uključujući i Veliko Središnje Sunce, i rađaju se na Zemlji kroz sva sunca. Ova djeca su nositelji Kristove svijesti i imaju prirodnu sposobnost da ispoljavaju Kristovu svijest i sadrže tri Kristove osobine; bezuvjetnu ljubav, oprost i preobrazbu. Ova zraka donosi ove osobine i aktivira Kristovu svijest u svim bićima.

Dok dišete, primijetit ćete tok ovog eliksira i zraku koja dopušta Kristovoj svijesti u vama da se još dublje otvori. Dok činite ovo, napunite se kroz svaku čakru vašeg tijela i pošaljite ovaj eliksir svôj Zlatnoj Djeci na Zemlji, i onoj koja tek dolaze. Oni često imaju problema kad im njihova sredina ne dopušta da budu ono što jesu. Kad su ova djeca u okolini koja sadrži stare energije, kao nabacani namještaj, stare stvari (vezane za stare uspomene), ili bićima u kući koja ne mogu nastaviti dalje… oni imaju potrebu da prerasporede okoliš i često će nešto i razbiti ako treba samo da se promjena dogodi.

U suprotnom, oni će se zatvoriti u svoj svijet i udaljiti će se od svojih roditelja. Ova zraka može pomoći u njihovom osvještavanju ako dolazi kroz kuću, može donijeti novu, svježu energiju. Vrlo je važno za ovu djecu da nemaju oko sebe nabacane stvari, kao što je važno i za odrasle oko njih koji podržavaju Kristovu svijest da ni oni nemaju nabacanih stvari oko sebe.

Šesta zraka koju želimo podijeliti s vama je Srebrna Arhanđeoska zraka, koja donosi Mjesečevu Djecu. Ova zraka podupire sva bića da se otvore prema božanskom putovanju kroz nepoznato. Dok dišete, donosimo vam ovu zraku u zlatnom snopu punom srebrne esencije i počinjemo vas puniti s njom. Dišite s nama i primite ovo i dozvolite da se prelije kroz vas, i okrenite se tako nepoznatome otvorenog srca. Dišite i punite se, i zatim pošaljite to svôj Mjesečevoj Djeci na Zemlji i onoj koja dolaze. Ona koja su na Zemlji i ona koja se vraćaju na Zemlju, dolaze kako bi podupirali svâ bića da se otvore prema nepoznatoj i božanstvenoj misteriji života.

Ova djeca imaju veliku vjeru i pronose svoju energiju lako bez plana kroz svoj um. Njih snažno vodi jedna aktivna inteligencija koja postaje dio njihovog intuitivnog uma. Oni su često vrlo kreativni, i bez kreativnog toka u svom životu ili kreativne okoline, nemaju u što usmjeriti svoju energiju i onda postaju strašno frustrirani i ponekad ljuti zbog nevažnih stvari u životu.

Za njih je vrlo važno da imaju kreativnu okolinu koja im omogućuje da rade bez plana i jednostavno slijede slobodan tok stvaranja. Ukoliko to nije slučaj, ove duše često imaju previše unutrašnje vatre a nemaju ju kamo usmjeriti, pa jednostavno „eksplodiraju“ emocionalno i mentalno, umjesto da se kreativno izraze. Srebrna Arhanđeoska zraka im omogućuje lakši dolazak na svijet i uzemljuje ih kroz stvaralačku okolinu.

Sedma zraka koju želimo podijeliti s vama je Dijamantna Arhanđeoska Zraka, koja donosi Dijamantnu Djecu. Ova zraka pomaže svim bićima da se otvore prema Jednom Srcu kroz jasnu vezu sa energijom Božanstvenog Oca. Ova zraka pomaže svim dušama da se otvore prema božanstvenoj muškosti i svim muškarcima. Ova djeca su ovdje zbog muškaraca, i da podupiru sve duše da prigrle muškarce na Zemlji i mušku energiju u svima. Svatko od njih ima u sebi istinsku muškost i njihova uzvišena muškost je već, na više razina, povezana sa njihovom Božanstvenošću.

Ova uzvišena djeca unose zaigranost u mušku energiju i donose novu mušku energiju na Zemlju – energiju jasnoće, organizacije i zaigranosti. Dišite i dok primate ovaj božanstveni eliksir, njegov snop se pretače kroz vas i potiče vašu vlastitu mušku energiju da se uskladi sa Božanstvenošću u vama. Dok dišete, i punite sebe, podmlađujete svoju mušku energiju. Mnoga bića dolaze da vam dadu potporu dok šaljete ovaj eliksir svôj Dijamantnoj djeci na Zemlji i onoj koja tek dolaze rođenjem.

Dok ga primaju, osjećaju se podržanim da budu ono što jesu na Zemlji. Ova djeca trebaju okolinu koja im omogućava da ispoljavaju energiju Božanstvenoga Oca i roditelje koji ih podupiru da njeguju ovu unutrašnju mudrost.

Osma zraka o kojoj vam želimo ispričati je Smaragdna Arhanđeoska Zraka, koja donosi Smaragdnu Djecu. Ova zraka potiče sve duše da prigrle i da se otvore prema energiji Božanstvene Majke. Ova zraka pomaže pri stvaranju nečije nebeske ličnosti i pri uzemljenju u zemaljsko tijelo. Ova zraka potiče otvorenost prema novom rađanju i prema završetku starih ciklusa u životu. Dišite i dok primate ovo, Arhanđeli i Anđeli vas pune ovim eliksirom.

Dišite i dopustite da proteče kroz vas, da vam alkemijsko poravnanje pomogne da završite stare cikluse i otvorite se prema novima. Smaragdna djeca također pomažu vama i svim ostalim bićima na Zemlji da uđu u nove cikluse i završe sa starima. Oni u sebi drže prirodnu ljubav koja potiče drugih da budu ono što jesu i da prepoznaju cikluse u životu. Oni su stari mudri čuvari znanja životnih ciklusa, i ako ih njihova okolina ne podupire da se mijenjaju sa sezonama i kroz svoje starosne cikluse, oni se mogu pomaknuti iz svog ciklusa. Njima je važno da borave u okolini koja se mijenja s godinama i godišnjim dobima, jer u suprotnom imaju tendenciju da malo polude.

To izgleda poput tornada koji projuri kroz njihovo biće i oni izgube sposobnost komuniciranja, i rade pomalo lude stvari koje nemaju smisla. To je dio u njima koji pokušava da izbalansira energije i ponovno pokrene cikluse. Pošaljite svoju ljubav i ovu zraku njima bez obzira gdje se nalazili na svijetu, i prema onim portalima koji ih donose na Zemlju.

Deveta zraka koju želimo podijeliti s vama je Biserna Arhanđelska Zraka, koja donosi Bisernu Djecu. Ova zraka donosi mekoću, nevinost i čisto srce koje otvara bića. Ova zraka je prepuna Arhanđelskih šapata i mekih njegujućih dodira. Ova zraka pomaže svim bićima koja su ultra-osjetljiva da se osjećaju njegovanima. Dišite i dok ju primate kroz svoje biće dozvolite sebi da proteče kroz vas i da njeguje najosjetljivije dijelove vašeg bića. Dok se punite, dozvolite joj da se proširi prema van i pošaljite ju svôj Bisernoj Djeci na Zemlji i onoj koja dolaze. Ova djeca su ultra-osjetljiva i na njih ostavlja duboki trag psihičko stanje Zemlje.

Njihova uloga je da donesu ljubav i sigurnost na psihičku razinu Zemlje. Oni su telepati i imaju nadnaravne sposobnosti i povezani su sa svima na Zemlji. Njihova okolina mora biti vrlo sigurna, jer bez te sigurnosti osjećaju se odvojenima od ljubavi, a kad se to dogodi čuju sve misli svih bića na Zemlji. To im onemogućava da se fokusiraju i budu mirni, i stvara se hiperaktivnost. Ako nisu na sigurnom mjestu, oni će često napustiti svoje tijelo do neke određene mjere, jer im je preteško biti potpuno u svom tijelu. Ova zraka im pomaže da se vrate u tijelo i da pročiste misli i da otvore ponovno svoje srce.

Do toga može doći samo ako su u sigurnoj okolini u kojoj je sigurnost prioritet. Ova djeca često pomažu dušama koje imaju poteškoće na psihičkoj razini Zemlje, preuzimaju ulogu neke vrste vodiča. Ova zraka im pomaže da budu ono što jesu i u svakom trenutku je mogu prizvati da im pomogne.

Deseta zraka koju želimo podijeliti s vama je Ružičasta Arhanđeoska Zraka, koja donosi Ružičastu Djecu. Ova zraka pomaže svim bićima da iskuse ljubav prema sebi kao i bezuvjetnu ljubav prema drugima, i stvara ljusku od ljubavi oko duše. Ukoliko se ova ljuska razbije na bilo koji način, bilo kroz iskustvo poroda ili traumu u djetinjstvu, radeći s ovom zrakom možete tu ljusku ponovno zaliječiti. Ukoliko ljuska nije cijela, gotovo je nemoguće za dušu da osjeća ljubav prema sebi i bezuvjetnu ljubav prema drugima istodobno.

Ružičasta Djeca imaju vrlo snažnu ljusku s kojom se rađaju, i vrlo ju je teško razbiti. Ukoliko ih okolina ne podržava i ne daje im ono što trebaju, često počinju gušiti one oko sebe i ponašaju se zaštitnički, jer prirodni tok bezuvjetne ljubavi postane zaštitnička ljubav. Ako ova djeca odrastu u okolini u kojoj nemaju dovoljno ljubavi i potpore, ponekad se fokusiraju na probleme koje vide oko sebe, i ulažu svu svoju energiju u zaštitu tih energija od bilo kakvih smetnji. Oni po prirodi imaju ljubav za svih, i bez ovog toka oko sebe, oni kompenziraju tako da guše sve oko sebe. Dok sada udišete, mi vam donosimo ovu zraku da se ispunite i da proteče kroz vas.

Udišite duboko i primite ju, i dopustite da vas napuni i da vam popravi i očvrsne vašu ljusku. Nakon što se napunite, pošaljite ju svôj Ružičastoj Djeci na Zemlji i onoj koja dolaze. Dok to činite, povezati ćete se s njima i zaželiti im dobrodošlicu.

Jedanaesta zraka o kojoj vam želimo pričati je Ljubičasta Arhanđeoska Zraka, koja donosi Ljubičastu (Indigo op.a.) Djecu. Ova zraka podešava i aktivira spiritualni fokus i disciplinu svih bića. Sve duše koje koračaju ovim putem idu najprije snažno i često su duhovni vodiči drugima. Ova zraka potiče sva bića da se otvore prema svojoj spiritualnosti i da ojačaju svoju vezu s Bogom i svoj put. Dišite i primit ćete ovaj eliksir koji će vam pomoći u učvršćivanju veze sa vašim spiritualnim putom, fokusom i disciplinom u životu i vašom spiritualnom slobodom i jedinstvenošću. Dok se punite s ovim, otvorite se potpuno prema moći koja je u vama, i opustite se sa svojom jedinstvenom spiritualnošću. Napunite se i pošaljite ju svôj Ljubičastoj Djeci na Zemlji i onoj koja se tek probijaju.

Ova djeca imaju spiritualna znanja i donose nove inspiracije kako bi potakli druge da dožive duhovnu slobodu na Zemlji. Njima najčešće treba fokusirana okolina i ona sa jasnim vodstvom. Ukoliko to nije slučaj, često osjećaju potrebu da sami usmjeravaju druge oko sebe kako bi zadržali ravnotežu energija. Ova djeca će često usmjeravati svoje roditelje i ako ih se ne posluša, postavit će se kao control-freak jer njihov temperament je takav da će im emocije biti neuravnotežene ako nema vodstva u okolini.

Ova zraka pomaže njihovom srcu, kao i svima ostalima da jasnije vide svoj put i da primaju vodstvo direktno od unutrašnjeg Boga. Iznad je kratki opis i veza prvih 11 duhovnih obitelji od 77 grupa koje ću opisivati. Ovih 77 grupa žive u grupnoj svijesti i svatko u duhovnoj obitelji je povezan sa svakim. Drugim riječima, sva Delfinska Djeca imaju snažnu međusobnu energijsku vezu kroz grupnu svijest.

I ne samo to, nego i sva Delfinska Djeca su povezana sa ostalih deset grupa koje sam spomenuo, jer svaki od 11 grupa o kojima sam pisao ima grupnu povezanost.

Ovih jedanaest dijele međusobnu vibracijsku povezanost i lako se usklađuju, stoga ćete često pronaći Delfinsku Djecu sa Ružičastom Djecom ili bilo koju od ovih vrsta kako se miješaju međusobno na dječjim igralištima, u kućama ili raznim ekipama. No, ova djeca nisu samo mala djeca, već ima i onih starijih, srednjoškolske dobi. Informacija koju vam dajem odnosi se na prošle 22 godine i na slijedećih 9. To je informacija koju mi pružaju Božanstvena Majka, Anđeli i Arhanđeli.

Ovih jedanaest grupa se smatraju prvim valom nove djece, i oni su se počeli rađati prije 22 godine. Kroz taj period djeca iz svih ovih grupa su se usidrila na Zemlji, no Kristalna Djeca se nisu počela masovno rađati do prije pet godina.

Drugim riječima, kroz protekle 22 godine uvijek je bilo Kristalne Djece, ali bili su rijetkost. Treba znati i da su mnoge danas odrasle osobe povezane sa nekim od ovih grupa, jer su se Indigo, Ružičasta i Zlatna Djeca rađali i prije puno više godina, ali opet, puno rjeđe nego danas. Ako želite znati da li vaša djeca pripadaju jednoj od ovih grupa, možete zazvati Arhanđela Mihaela i Majku Mariju i zatražiti njihovu pomoć. Ukoliko je to Božja istina, bit će vam tri puta potvrđeno kroz duh ako je dijete povezano sa jednom od ovih grupa.

Ovih jedanaest navedenih duhovnih familija ima slične potrebe u svom životu. Tokom slijedeće godine podijeliti ću s vama drugih jedanaest duhovnih familija od Arhanđelske zrake, i dvije grupe od po jedanaest familija nove djece Anđeoske zrake, te dvije grupe od po jedanaest familija nove djece galaktičke zrake. Svaka od ovih duhovnih familija ima svoje različite potrebe okoliša, osobne potrebe i potrebe na razini grupne svijesti. Isto tako, svaka grupa ima zajedničke vrste sposobnosti i karakteristika. Tokom slijedeće godine, svaki mjesec ću opisati jednu od ovih 11 grupa i informacije o njihovim potrebama, sposobnostima i zrakama koje ih donose.

Obje ove grupe imaju dvije zajedničke osobine. Prva se odnosi na njihovu sposobnost da se usklade s čovječanstvom i sa njegovom dušom. Drugim riječima, sva ova djeca imaju sposobnost da se povežu direktno sa dušom bilo kojeg čovjeka, osjete njezino stanje i komuniciraju s njom telepatski. Zbog toga oni teško mogu ostaviti nekog na miru ako osjete da ima probleme. Oni duboko osjećaju kada druge duše pate i to utječe na njih. Ne mogu se isključiti iz njih ako osjete da tim dušama nitko drugi ne pomaže. Drugim riječima, ako se jedno od ove djece nalazi u okolini u kojoj postoje bića kojih nitko ne podupire, oni će sebe pretvoriti u sustav potpore za njih. Također, ova djeca trebaju i sami potporu koja bi im pomogla da prepoznaju svoj dar. Oni će uspostaviti odnos sa dušama u nevolji unutar svojih zemaljskih obitelji, škole, itd. Svim dušama koje se nalaze u okolini. Ta djeca su visoko osjetljiva i vrlo duhovna, ali nisu ona duhovna djeca koju mnogi opisuju na Zemlji. Oni osjećaju kroz svoje tijelo više nego kroz direktni kontakt u mentalnoj okolini.

Druga osobina koja je zajednička ovim dvjema skupinama je njihova sposobnost da budu prirodno optimistični i pozitivni. Ovo je karakteristika koju svi imaju, i iako je na različiti način ispoljavaju, to je snažna komponenta u vibraciji njihove duše. A najviše dolazi do izražaja onda kad se u okolini pojavljuju stres i napetost. Oni se udaljavaju od stresa i preusmjeravaju energiju u snažni izvor života. To je njihov način komuniciranja drugim dušama da se ne miješaju u stres i napetost, već da se ponašaju prirodno pozitivno, što donosi povratak izvoru života.

Ako se nalaze u okolini sa negativnim duševnim izričajem, gdje duše sadrže velike količine negativnosti u sebi, svaka od ove djece će im spontano pokušati pomoći, ali će imati velikih poteškoća zbog negativnog izričaja. Obično će pokušati komunicirati, i ako ih se ne posluša, a okolo se nalazi negativna energija, to biće će u budućnosti nastojati potpuno izbjegavati jer ne žele primiti negativnu energiju. Zbog toga mogu prestati komunicirati i sa svima oko sebe, jer njihova srca uvijek žele pomoći svim dušama. Ovih jedanaest familija svi imaju potrebu za izbjegavanjem negativne energije. Ukoliko to ne bi činili, cijela njihova životna konstitucija bi bila ugrožena.

Ne samo da ovih jedanaest familija ima zajedničke elemente potreba i darova, već i pojedine grupe unutar familija također ima zajedničkih elemenata. Ovi se dijele u tri grupe. Kristalna, Delfinska, Dugina i Alkyonska djeca imaju zajedničku potrebu za izdvajanjem u svoj vlastiti prostor, kako bi integrirali sve što se događa u njihovom životu. Oni imaju potrebu da ponekad budu sami, i ako im se to ne omogući, postati će introvertirani ili ekstrovertirani na neuravnoteženi način koji nije za njihovo najviše dobro. Zlatna, Mjesečeva, Dijamantna i Smaragdna djeca imaju zajedničku potrebu da stvaraju u zajedništvu sa veseljem i srećom.

Ako ne postignu potrebnu razinu zajedništva u stvaranju s drugima, osjećat će se isprazno, bezvrijedno i neispunjeno u svom potencijalu stvaranja. Oni imaju potrebu da stvaraju u zajedništvu, a ne sami, jer je to dio onoga što jesu. Biserna, Ružičasta i Indigo djeca imaju zajedničku potrebu za primanjem energije od majke Zemlje, energiju koja ih redovito obnavlja. Ukoliko ne prime tu energiju od majke Zemlje, osjećat će se odsječenima od ženstvene energije i ne-njegovanima. Ova djeca se lako izgube u ovom slučaju i postanu zbunjeni i nejasni u svojem komuniciranju. Kroz njihovu redovitu vezu sa majkom Zemljom preko stabala, njihove energije će se spontano regenerirati i pomoći im da ostanu pribrani i komuniciraju smisleno. Svako od ove djece ima dušu o kojoj se brine Božanstvena Majka. Ona ih blagoslivlja, i vas također, sa svojom ljubavlju, i traži od svakog od vas da budete svjesni ove nove djece i njihovih potreba i darova i da ih podupirete da budu ono što jesu tu na Zemlji. Ona stavlja kristalni cvijet u vaša srca i traži od vas da primite ovih jedanaest Arhanđelskih zraka koje donose duše ove djece na Zemlju kako bi vam pomogli u vašem vlastitom procesu iscjeljenja i usklađivanja.

Blagoslovi svakome od vas.
Neka vam ovo zbiljski pomogne
Qala i Arhanđeli

 

Izvor: www.indigo-svijet.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  hvala!

  15.10.2021. 14:49h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga irido, želim ti sretan rođendan sa malim zakašnjenjem :)

  15.10.2021. 12:24h
 • Član iridairida

  hvala...ja sam jednruki jack, pami je mlo teško pisati....!

  15.10.2021. 12:02h
 • Član Luce malaLuce mala

  Sretan rođendan, draga Irida i svako dobro! :)

  13.10.2021. 08:33h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro. Sretan rođendan draga Irida. Puseee....

  13.10.2021. 06:32h
 • Član Luce malaLuce mala

  Op, op, opala! :)))

  11.10.2021. 20:33h
 • Član DeVeTDeVeT

  al' je danas drugi covjek jer se obeco..../ laze /...:))))..

  11.10.2021. 11:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Indigo djeca su vojnici svjetla Jesi li ti odrasli indigo?