Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

603

PUTA

OD 14.01.2018.

Vrijeme protječe

Neka razmišljanja na putu ...

Ne gledam TV, ne čitam štampu, a kad dođem na vijesti Interneta odmah odem jer su vijesti kao iz najgoreg horrora.

Kali yuga vuče sve dublje. Davno sam čula da gore ne može biti, ali uvijek može.

Morat ćete pronaći načina da zadržite strpljenje i nađete živce i kad ih više nemate, a i vrijeme i novac. Primjerice, kad vam svega bude dosta, nonda vas netko zatraži pomoć; kad budete u najvećoj gužvi, nazovu vas i gnjave s onim i onim.

Jedini spas u ovim vremenima sve težim je u duhovnom miru kojeg treba pronaći u ovoj jurnjavi i buci. Nađite vremena a i volje, jer to mnogi sigurno ne rade, da nađete kakvu mantru i/ili molitvu barem par minuta dnevno. Meni je najdraža Mahamritunjaya ili Bija, koja iscjeljuje i štiti od smrti.

Kako nam je um prepun tisuća nepotrebnih misli i roje nam se gluposti, strahovi, sumnje pa i negativnosti u glavi, trebamo se čistititi, a i štititi.

Oni koji nisu, neka se otvaraju za pomoć - prosjeku s kojom kunom, susjedi s posudbom, radite na sebi - meditirajte (ovdje ima sigurno bar sto meditacija jedna bolja od druge), pustite si lijepu muziku (sigurno imate divnih CD-a, a meni su najdraži instrumentali Sri Chinmoya, Theta Healing Anemona Brain i sad sam dobila Sai Baba sings Gayatri, koja oslobađa od sve loše karme i štiti), i smijte se što više. Izbjegavajte osobe koje vas opterećuju, a boravite u društvu veselih i zabavnih. Ne nervirajte se radi golemih računa, nego ih plaćajte kako uzmognete, u ratama. Nitko vas ne može uništititi ako vi to sami ne dozvolite. Odrecite se poroka ma kako vam teško bilo - tako ćete uštediti na jednoj strani a imati za nešto korisnije.

Vidjet ćete, ako se odreknete cigareta, alkohola i mesa, nagradit ćete se CD-om, izlaskom, knjigom itd. Kako sam 0-ta grupa, još zgriješim s komadićem piletine ili ribe 1-2 x mj. ali promjene ne idu preko noći. Ne budite strogi prema sebi, jer se onda ne volite.

Družite se samo sa sebi sličnima, jer na žalost koliko god pokušali utjecati na osobe nižih vibracija, nema im za sada pomći, nego će ih nešto drugo u životu podići na više razine, kao i sve nas koji ne budemo otpuštali.

Po feng shui-ju također je važan savjet: ne kupujte ništa prije nego iznesete već rabljeno iz kuće. Poklonite SVE što ne trebate, a iznenadit ćete se koliko je takvih stvari.

Pobacajte staro cvijeće, nemilosrdno pobacajte na kontejnere svu staru robu, odjeću, obuću, torbe, čarape, suđe ...

ODMAH POBACAVAJTE SVE CRNO, A NE PRETJERUJTE S CRVENIM (moja jako nervozna prijateljica sva je uvijek u crvenom?). Za sprovode eventualne nosite tamoplavo. Moja jako zgodna stranka 25-god. došla mi se žaliti da joj sve ide negativno, a od glave do pete uvijek nosi samo crno?!?!?!?

Tepisi su nezdravi, pa ih poklonite ili bacite. Bacite višak ormarića i namještaja, i imat ćete više mjesta u stanu i bolje se osjećati  (slijedeći mjesec je odvoz glomaznog otpada). Genijalni Japanci predlažu minimalizam u svemu.

Idite na sve alternativne i duhovne radionice koje si možete priuštiti i za koje nađete vremena. Odrecite se ispraznih razgovora sa prijatelji-cama, susjedama, shoppinga, i osjetit ćete bolje, a danas u vremenu kad svi boluju duhovno, to je najvažnije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info