Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

689

PUTA

OD 14.01.2018.

EPIFIZA – Neposredni pristup Matrici (1)

EPIFIZA – Neposredni pristup Matrici (1)
DMT je zabranjen u Hrvatskoj od 2009. godine, a diljem svijeta se ne smije koristiti niti u znanstvena istraživanja i možebitnu primjenu kao lijeka za brži oporavak od moždanog udara, kao niti za ‘osobnu primjenu’ – izuzev određenih država u Južnoj Americi i religijskih zajednica u SAD-u.

EPIFIZA – Neposredni pristup Matrici (1)

DMT – ‘Duhovna molekula’

N,N-dimethyltryptamine (en en dimetil-triptamin) iliti DMT je triptamin koji se prirodno javlja u ljudskom tijelu kao neurotransmiter, stvara se u vrlo malim količinama tijekom normalnog životnog metabolizma putem enzima triptamin-N-metiltransferaza. Danas je najpoznatiji kao tzv. ‘duhovna molekula’, te je odlično predstavljen u istoimenoj knjizi dr. Ricka Strassmana.

Narav DMT-a je lakše shvatiti na način da posjeduje indolnu strukturu i sličan je neurotransmiteru serotoninu koji je također po prirodi triptamin, te je poznat kao tzv. ‘hormon sreće’. Ovom usporedbom shvaćamo da je DMT sasvim normalna i prirodna supstanca koju proizvodi i luči ljudski organizam u određenim dijelovima životnog procesa.

Čisti DMT na sobnoj temperaturi izgleda kao bezbojni vosak ili kristal, a sintetiziran je 1931. godine (tek je kasnijih godina pronađen unutar ljudskog organizma). Osim svog djelovanja poznat je i po tome što se nalazi u brojnim biljkama koje se najčešće koriste unutar nekoliko južnoameričkih šamanističkih kultura. Glavni je aktivni sastojak praha yopo i napitka ayahuasce.

Kako su šezdesete godine prošlog stoljeća bile najveći izvor svih studija o psihodelicima tako smo tijekom njih i dobili jedine prirodne lijekove za psihičke bolesti. Kongres SAD-a 1970. godine zabranjuje psihodelike što su kasnije slijedile i ostale države svijeta, razlog je bio ‘vrlo negativan psihički učinak’ istih na čovjeka što, zanimljivo, nikada nije potkrijepljeno studijom i empirijskim načinom, nego isključivo odokativnim. Protivnici su se zapitali što bi bilo kada bi se na isti način promatrao fenomen alkohola – bi li i ta evaluacija završila zabranom zbog očite psihoze konzumenata nakon određene koncentracije u organizmu?

Dr. Rick Strassman sredinom 90-tih dolazi do ideje stvaranja velike studije o molekuli DMT-a, po njegovom mišljenju, duhovne molekule koja je pravi dokaz postojanja duše, duhovnosti i povezanosti. Dvije godine su bile potrebne za pribavljanje raznih dozvola no kraj je bio i više nego uspješan, dozvola je stigla, istraživanje je moglo započeti, a brojnim subjektnim iskustvima i isto tako uspješno završiti (detaljnija iskustva subjekata pogledajte u dokumentarnom filmu ili pročitajte u knjizi).

Zaključci istraživanja su bili revolucionarni. Naime, do tada se vjerovalo da se mozak ‘hrani’ isključivo glukozom dok sve psihodelike, alkohole i ostale štetne kemikalije odbija prirodnom obranom te mu oni štete na brojne načine. To je pravilo bilo valjano sve do pokusa s DMT-om. Otkriveno je da je DMT ne samo prirodni proizvod mozga nego prilikom njegove konzumacije pušenjem, injekcijom ili oralno mozak na sve načine pokušava ‘prisvojiti’ što veće količine ove molekule, te, nakon što dođe do svojevrsnog preopterećenja ili zasićenja istom, nastaju tzv. ‘astralne projekcije’, odnosno, napuštanje duše subjekta i izlazak iz 3D vozila zvanog ljudski organizam. Halucinacije su stvarne, opsežne, pune boja, ornamenata, nevjerojatnih oblika, a kasnije implikacije su doživljavanje promjene psihe, spoznaja povezanosti čovjeka i prirode, te jednote kojoj svi pripadamo, tj. egzistiranje samog stvoritelja – Boga, svemira, Majke Prirode ili Izvornog polja.

Ta otvorenost mozga ka konzumaciji DMT-a uzrokuje gotovo trenutačno djelovanje (pušenjem nakon samo 9 sekundi) što DMT još jedanput razlikuje od svih ostalih psihodelika. Bitan zaključak je bio i način djelovanja i razlika vizija. Naime, podvrgavanje psihodelika i posljedice toga u potpunosti ovise o sljedećim čimbenicima:

- Dispozicija subjekta – Osobni ustroj individue (trenutni i karakterni)

- Okruženje prilikom konzumacije – Prirodno ili tehnološko, društveno

- Droga – Fenetilamin (meskalin) ili Triptamin (DMT, LSD)

- Uvjerenje za konzumaciju – Eksperimentiranje, spoznaja, drogiranje…

DOKUMENTARNI FILM ‘DMT – DUHOVNA MOLEKULA’

 

Zaključak studije je taj da je DMT svakako bolje konzumirati na prirodni način, putem napitka Ayahuasce, koji ne samo da produžuje učinak na čak do pet sati (za razliku od laboratorijskih 30-40 min.) nego i olakšava shvaćanje vizija. DMT iskustvo (prirodni ili laboratorijski unos) uključuje izrazite vremenske pomake (usporavanje vremena, petnaest minuta se ponekad čini kao godine), putovanja kroz vrijeme, putovanja u ‘paranormalne svjetove’ i susrete sa spiritualnim bićima ili drugim trans-dimenzionalnim bićima. Ovo, naglašavamo, nisu naklapanja ili neki paušalni zaključci nego isključivo svjedočanstva svih konzumenata koji imaju gotovo identične vizije.

Ono što je ipak ključno za daljnja istraživanja je da DMT ima revolucionaran učinak na spoznaju ljudskog duha, razumijevanja mozga i prave prirode svemira. Ostale halucinogene droge su samo blijeda kopija onoga što pruža DMT i samim time imaju faktor remećenja ljudskog mozga. Rezultat uspješnog istraživanja je dokaziv i IQ testovima, subjekti su nakon konzumacije u velikoj mjeri poboljšali spoznaju i divergencijalno (široko) razmišljanje.

DMT je zabranjen u Hrvatskoj od 2009. godine, a diljem svijeta se ne smije koristiti niti u znanstvena istraživanja i možebitnu primjenu kao lijeka za brži oporavak od moždanog udara, kao niti za ‘osobnu primjenu’ – izuzev određenih država u Južnoj Americi i religijskih zajednica u SAD-u.

Šamani ga smatraju jedinom pravom molekulom koja, posredništvom epifize i mozga, osobu spaja sa ‘šumskom televizijom’, Izvornim poljem ili Matricom. Je li to zbilja tako budućnost će pokazati. Ono što u svakom slučaju intrigira je gotova identičnost vizija kod svih konzumenata što je zbilja rijedak fenomen. Ukoliko se čak i brane eksperimenti s mozgom ostaje pitanje zašto se DMT ne koristi kao lijek za moždani oporavak? To vjerojatno nećemo doznati.

Zbog velikog interesa za blog, od danas pišem na tjednoj bazi, a sljedeća tema će biti EPIFIZA – Neposredni pristup Matrici (2) >> Tajni kult češera. Zahvaljujem se velikom broju ljudi koji je posjetio predavanje ‘Razotkrivanje Matrice’ na Mystic 3 sajmu u Zagrebu i najavljujem istoimeno predavanje u četvrtak, 4.10. u Slavonskom Brodu – Zajednici tehničke kulture, od 20h.

http://blog.vecernji.hr/ratko-martinovic/2012/09/28/epifiza-neposredni-pristup-matrici-1-dmt-duhovna-molekula/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Razotkrivanje Matrice EPIFIZA – Neposredni pristup Matrici (2)