tvinn

1

Broj Merlina

innocent
Član tvinn

Upisao:

tvinn

Zašto neki vjeruju u Boga, dok drugi NE

Zašto neki vjeruju u Boga, dok drugi NE Bog je odlučio dovesti grešnike do spasenja preko propovijedanja evanđelja. "Odluči Bog one koji vjeruju spasiti ludošću propovijedanja." (1 Korinćanima 1,21) I upravo zbog ovog razloga Krist je dao Crkvi zadatak odlaska u svijet i propovijedanja evanđelja svakoj osobi (Matej 28,19.20). Osim mrtvorođenčadi i mentalno retardiranih osoba, koje nisu u mogućnosti shvatiti značaj riječi, ovo je način na koji čovjek treba biti spašen. Jer, "vjera dolazi od propovijedanja, a propovijedanje biva riječju Kristovom." (Rimljanima 10,17). I "... evanđelje ... Božja sila za spasenje svakome koji vjeruje." (Rimljanima 1,16)
Član tvinn

Upisao:

tvinn

Cool je vjerovati u postojanje Djeda Mraza, dok je vjera u Krista primitivna

Zasigurno ćete nakon čitanja ovoga teksta steći izvjesne krive dojmove o njegovom autoru, pa da odmah razjasnimo neke stvari:Odijevam se normalno, čak i pomalo neformalno (omiljena kombinacija farmerice i bilo kakva majica)Ne smatram kako je tehnologija đavolska izmišljotina.Mislim kako internet može biti vrlo koristan, premda na njemu ima i mnogo gadosti - to ne možemo poreći.Ne smatram kako je ukusna hrana đavolja udica na pecaljki grijeha, što mojih 5, 6, 7, 8, 9, 10 kg viška i dokazuju.Volim slušati radio i gledati televiziju, ali ipak biram što gledam.Volim dobar humor i ne smatram da trebamo izbaciti humor i smijeh iz svojih života.
Član tvinn

Upisao:

tvinn

Psihološke i bihevioralne karakteristike psihopata II

Sljedećim kriterijima možete detektirati psihopata. upamtite da morate biti jako sigurni u svoje odgovore; o njima ovisi ispravna procjena. (test bi trebala provoditi samo kvalificirana osoba u strogo kontroliranim uvjetima, međutim ako dugo poznate tu osobu (i naravno ako dobro procjenjujete ljude) velika je vjerojatnost da ćete ispravno sve posložiti.)