tomislav

0

Broj Merlina

Tomislav Sabljić, kao najmlađe i najljepše dijete Ruže i Bože, sedamdessedme rođen u Sl. Brodu. Od tad se pokušavam nekako snaći u ovom svijetu. U sljedećem će već biti lakše. Svi članci člana tomislav
Član tomislav

Upisao:

tomislav

KAKO OPRAVDATI KUPNJU NEKRETNINE

KAKO OPRAVDATI KUPNJU NEKRETNINE Šećući, slučajno sam naletio na dobronamjernog prijatelja. - Kamo ti? - Evo upravo sam krenuo kod vizažistice1). - Joj, otkad se nisam izvizažirao. Kako ta tvoja vizažira? - Odlična je mala. Vizažirajući se kod nje, u potpunosti uživam. - Ma, vizažiranje je zakon, samo nikad nemam vremena za dobro se izvizažirati. - A kamo ćeš ti? - Idem srediti neke papire. Nećeš vjerovat\', kupio sam stan. Jupiiiiiiiiiii!!!!
Član tomislav

Upisao:

tomislav

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - I

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - I Nerado se sjećam tih vremena. Rat je tek bio završio prije nekih dvanaestak godina. Teško se živjelo. Kao sušta suprotnost svima njima koji su teško živjeli, neki su živjeli jako lako. Moja domovina Hrvatska, čija mora i gore volim i za koju bih dao nečiji život, prolazila je kroz teško tranzicijsko razdoblje Kenozoika.
Član tomislav

Upisao:

tomislav

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - IX

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - IX Naime, Sale je imao predstavnika vrlo bliskog krvnog srodstva u Pagu na Pagu i neki pokazatelji su jasno pokazivali da smo tamo očekivani s emocijama dobrodošlice i s ekstra krevetima. Razmišljajući u tom smjeru, negdje oko nekoliko sati smo ponovo zajahali naše bicikle i krenuli u smjeru ostvarenja naših snova, ili u najmanju ruku, prema ostvarenju turističkog noćenja. Budući smo zaista bili željni sna, neću sada opisivati kako je izgledalo tih dvadeset i pet kilometara od Novalje do Paga.
Član tomislav

Upisao:

tomislav

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - VIII

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - VIII Dragi čitatelji, molim Vas da na kratko uključite malu glazbenu podlogu. Nešto opuštajuće. Sada ću napraviti malu digresiju. Drage djevojke, ovo je vaš kutak. Naime, imam za vas jednu molbu. Kad idete na ljetovanje s dečkom i ekipom, a odlučite boraviti u kampu, molim vas da obratite pažnju na nekoliko sitnica.
Član tomislav

Upisao:

tomislav

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - VII

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - VII Novalja se, kao i svaki otočki grad koji iole drži do sebe, smjestio s druge strane otoka, tako da nas je čekalo još pet kilometara preko, srećom, jednog od nižih otoka na Jadranu s maksimalnom vertikalnom visinom od 200 metara. Prvotna ideja je bila da se na Pagu instalira najvišlji otočki vrh, ???? gora (prije nego predaš priču u Gloriju, provjeri u Atlasu kako se zove najviši vrh Brača), ali srećom nije stao pa su ga prebacili na Brač.
Član tomislav

Upisao:

tomislav

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - VI

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - VI Prisjećajuć' se savjeta jednog od avanturista s iskustvom na ovakvim dionicama, prikočili smo na brzinu od nula na sat, sjahali i poslužili se svaki sa jednom od rezervnih sponzorskih majica. Natopili smo ih vodom iz spremnika za vodu, omotali oko glave da nam zatiljak ne bude na udaru Sunca i ponovo vratili kacige na glavu.
Član tomislav

Upisao:

tomislav

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - V

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - V Nesto niže, pri izlasku iz sela, neki poduzetnik je dobro poduzeo otvorivši kafićki obrt jer smo Sale i ja više od svega žudjeli za kavom, za mene s više mlijeka. Naručeno-popijeno. Moram priznati oduševljenje kvalitetom kave u mjestu za koje bih se oduševio i samom činjenicom da imaju kavu u svom proizvodnom programu. Toplo preporučam svim špicašima da sljedeće subote, ako im odsutnost kamera ne smeta, umjesto u Čarliju ili Buldogu popiju svoju podnevnu kavu u kafiću „Križpoljško gumno“.
Član tomislav

Upisao:

tomislav

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - III

PROJEKT: DVA KOTAČA DOVOLJNA - III Nakon dvadesetak kilometara ugodne vožnje dok smo prolazili kroz jedno malo pitoreskno selo, pripišalo nam se. Lagano smo prebacili iz osamnaeste u sedamnaestu pa tako redom sve do treće, prikočili te sjahali s bicikala naslonivši ih na živčanu ogradu koja je ograničavala jedno seosko imanje da ne bude veće no što je.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info