jantar

0

Broj Merlina

Rođena 1973 godine.U sretnom braku.Imam četvero djece.Kćer sam rodila 1995 g,i trojke (dvije curice i dečko) rođene 2005 g. Studirala sam socijalni rad ali nisam završila-još uvijek mi je žao radi toga.Završila sam srednju umjetničku školu. Bavim se i alternativom na način da puno čitam,proučavam,odlazim na seminare,predavanja a od svega pokušavam izvući ono najbolje. Obožavam čitati knjige. Svi članci člana jantar
Član jantar

Upisao:

jantar

San za Iridu

Pozdrav,draga Irida. Evo opet ti se javljam sa snom koji me se dojmio a nikako ga ne razumijem. Majka sam četvero djece,trenutno službeno nezaposlena.Radim medicinske masaže "na crno" i tako malo pomognem kućnom budžetu. Suprugu i meni se otvara mogućnost preseljenja u drugi,manji grad na moru gdje bi i on i ja dobili posao.
Član jantar

Upisao:

jantar

San za Iridu

Draga Irida, evo opet ti se obraćam sa svojim snom, zadnji put si mi super objasnila poruke i simbole iz sna. Inače, majka sam četvero djece, u braku sam. Ono što me trenutno muči (već godinama, rodila sam trojke i nakon toga ostala bez posla) su pokušaji da se osamostalim i zaposlim. Regularni posao nikako da nađem, radim medicinske masaže, puno čitam.
Član jantar

Upisao:

jantar

san za Iridu

Lijepi pozdrav! Pratim već dugo sva dešavanja na vašoj stranici ali je ovo prvi put da sam se usudila javiti i tražiti pomoć.U sretnom sam braku i imam četvero djece.Lavica sam po horoskopu a u podznaku sam blizanac.Trenutno prolazim jedno malo teže životno učenje i pokušavam u svemu tome vidjeti dobre strane.Najbolja prijateljica me na neki način iskoristila.To samo po sebi ne bi bio problem-problem je u tome što mi je zaista puno pomogla u životu.Ne mogu je osuđivati jer ne znam kako bih ja razmišljala u njenoj situaciji.Pokušala sam riješiti situaciju ali ona nije bila spremna na to.Sve to mi je jako teško.Postaviti granicu nekome koga volimo zaista nije lako.Također se trenutno pokušavam naći u životu.Tražim posao i pokušavam naći najbolje rješenje za sebe,djecu,muža.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info