ivanur

0

Broj Merlina

O meni: Imam 27 godina, po horoskopu sam bik, podznak škorpion. Svi članci člana ivanur
Član ivanur

Upisao:

ivanur

Rozi kolač

Imam 27 godina, bik po hosorskopu, podznak škorpion. Živim s mamom. Trenutna dijagnoza mi je depresivno anksiozni poremećaj, redovito idem na terapiju. Izrađujem web stranice kao slobodnjak. Jedno vrijeme nisam mogla raditi zbog povećane anksioznosti-to je bilo prije godinu, godinu i pol. Zadnjih dana razmišljam što bi mogla još raditi povremeno, jer nemam uvijek klijenata za izradu stranica.
Član ivanur

Upisao:

ivanur

Susret s djedom

Imam 27 godina, bik po hosorskopu, podznak škorpion. INFJ po Jungu. Radim povremeno kao slobodnjak. Jedno vrijeme nisam mogla raditi zbog povećane anksioznosti-to je bilo prije godinu, godinu i pol. Sada mi to prolazi, mirnija sam i sve više mogu raditi.Trenutna dijagnoza mi je depresivno anksiozni poremećaj, i redovito idem na terapiju. Psihološko stanje mi se znatno poboljšalo u odnosu na prije 4 godine (kad sam se počela liječiti). Ne mogu staviti u riječi koliko sam zahvalna zbog toga. Prije liječenja sam bila disfunkcionalna pa skoro na svim područjima: prijateljstva, ljubavi, škola, posao..
Član ivanur

Upisao:

ivanur

Susret s djedom

Sanjala sam ovaj san početkom ove godine. Bio je dosta stvaran, i jako lijep, pa ga se često znam i sjetiti. Zanima me da li možda ima kakvo značenje.. Tada se ništa specijalno drukcije nije događalo u mom životu nego sada. Imam 27 godina, radim povremeno kao slobodnjak. Nekih ljubavi nema, najčešće me to ni ne brine. U biti, najviše me možda okupira što sam anksiozna pa pokušavam shvatiti što si to radim i da si olakšam. I to moje osjećanje ide na bolje, međutim još uvijek zna biti jako teško.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info