Kalendar događanja

Član angelija

Upisao:

angelija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

399

PUTA

OD 14.01.2018.

NEDJELJA

NEDJELJA
Nedjelja je uvijek okrenuta ka masi, a nikada ka pojedincu.
 

NEDJELJA

 

SVE ŠTO JE SPOLJNJE, TVOJA JE SLABOST

NE ZANEMARI ŠTO JE SPOLJA,

NE PRECJENI SPOLJNJE STVARI

ONE SU TU OKO TEBE.

TI SI SAČINJEN OD SPOLJNJIH STVARI I JOŠ NEČEGA.

 

 

NEDJELJA

PLANET: SUNCE

ARKANĐEO: MIHAEL

BOJA: ŽUTA

KAMEN: SAFIR ILI AKVAMARIN

CVIJET: SPORIŠ ILI STOLISTNIK

 

Mihael je na vrhu Arkanđela, uvijek prikazan sa sabljom jer se bori protiv tame, kako bi osigurao Svjetlost Božje pravde.

Ime znači: «Onaj kao Bog». Djeluje u korist onoga koji se bori za pravdu. Daruje mir, nadu i povjerenje, a pomaže da razriješi poteškoće na najbolji mogući način. Njegova plava boja je boja ozdravljenja i pročićenja. Uspostavlja vjeru čovjekovu u sebe samoga.

Sunce je zraka Vatre Božanska planetarna iscjeljujuća energija Sunca i Velikog Centralnog Sunca. Uzašli majstori koji nadgledaju ovu Božansku iscjeljujuću Zraku su Helios i Vesta.

Sunce je hranioc naše drage planete Zemlje. Podržava sve životne oblike pruža energiju i toplinu bez koje bi umrlo sve što na ovom svijetu postoji na fizičkoj razini. Drevni narodi su instinktivno slijedili cikluse prirode oruči i sijuči žitarice u skladu sa energijama Univerzuma. Poznavali su simboliku Sunca i odavali poštovanje davaocu života plesovima, molitvama, izgradnjom hramova i žrtvovanjem ljudskih života.

Sunce nas podsjeća na naše praizvore.Našem umu daje nejasna sječanja dalekih i maglovitih prošlosti. Mi smo došli iz svjetlosti i mi jesmo svjetlost. Ovo sječanje na to tko smo i što smo nosimo u nesvjesnom sječanju i unutar naših DNK stanica fizičkog tijela.Postepeno kako se budimo iz našeg drijemeža sa Zorom dolazi prvi zraci svjetlosti.Kada se još više budimo, dolazi uzlazeće sunce koje nas stimulira i njeguje. Tako dok se budimo zora novog života ulazi u svijest masa. Sunce simbolizira svjetlost našeg duha i snagu Boga koja teče u nama.

Naša snaga, naša svjetlost, naša istina, naš pravi Ja, skriveni su pod slojevima ego obrazaca i strahova. Vrijeme kojem smo svjedoci je vrijeme otkrivanja naše sopstvene istine bez uljepšavanja. Istine iz srca, tako da i drugi i naša draga majka Zemlja mogu biti iscijeljeni prebraženi u svjetlost. Sunce simbolizira svijest o jedinstvu. Egipčani su ga zvali Ra kao stvoritelja Univerzuma i Boga unutar čovjeka. Ove iscjeljujuće Zrake imaju najveću svoju snagu u 9 ujutro i 15 sati poslijepodne. Sunce iscjeljuje spektrom boja. I danas u mnogim hramovima možemo vidjeti prozore obojene jarkim bojama. One služe vještom iscjeljivanju bojama, prva boja koja je mene (Anđu) svjesno iscjeljivala bila je boja Sunca, a zatim Saturna.

Ova vrsta iscjeljenja koristila se u drevnoj Atlantidi i Tanzaniji. Kada meditiramo u jutro treba se okrenuti prema izlasku Sunca kako bismo pozdravili nadolazeći dan, a naveće prema Zapadu kako bismo se zahvalili Bogu. U podne kada je Sunce na najvišoj točki može spaliti i Zemlju i naša tijela. U to vrijeme sunčeva svijetlost je destruktivna te se treba maknuti sa sunca osobito ljeti. U Indiji drevne religije Sanatan Dharma (ili Vječni Put) ognjšte koriste kao način pročišćavanja gdje se nudi posvećena hrana i trave koje se bacaju u Vatru kao zahvala i izraz poštovanja prema Bogu.

Kada se Zraka Vatre uzemlji kroz ljudsko tijelo omogućuje osobi da koristi dar ove izuzetne svjetlosti kako bi pomagala drugima i lakše apsorbirala iscjeljujuću snagu fizičkog sunca da ne izgori, a najveća dobrobit je povezanost sa velikim centralnim suncem našeg Unuverzuma, dajući nam dublju spiritualnu vezu, više harmonije i ravnoteže u našim životima i svesnije prisječanje na Božansko u nama. Ovo duhovno svjetlo pomaže da se rascvjetaju sjemenke ljubavi i dobrote u našim srcima, kao što fizičko sunce donosi život sjemenkama u zemlji Sunce daruje Bezuvjetnu ljubav majke/oca Boga. Ovog Univerzuma. Veliko centralno Sunce fizičko Sunce izraženi su kroz majki princip, simboliziraju naše božanstvo kao što Mjesec simbolizira ženski princip energije Božice. U ovom svijetu mi se utjelovljujemo kako bismo uravnotežili mušku i žensku energiju untar sebe izražena kroz naše individualne osobnosti, ikako bismo iscijelili rane koje spriječavaju da ove dvije energije postanu jedno, dajući nam razumijevanje svetog braka između materije i Duha. Kada se osjete iskrice u rukama tada se daje ili prima sunčeva energija. Onaj tko zna iscjelivati, ako tada podigne ruke iznad fizičkog tijela u stanju je transmutirati bilo koje tvrdokorne blokade koje se drže u čakrama ili suptilnim tijelima.

Po učenju Vatre Nedjelja je drug kojem se zaista može vjerovati. Nedjelja ima redovito nesrećno i bolešljivo djetinstvo. Njeni roditelji su neurotični skloni alkoholu i tuči i iživljavanju na djeci. Žena Nedjelja je aljkava i lenja do svoje udaje. Tek rađanjem djece ona postane vrijedna i pedantna. Muškarac Nedjelja cijeli je život aljkav i lenj. Nedjelja je veoma skladno građena lijepa, ekskluzivne vanjštine, lako se prilagođava modernim trendovima ima savšem smisao za boje, pravi maneken, voli modu. Nedjelja je uvijek okrenuta ka masi, a nikada ka pojedincu. Zbog toga može biti loš ljubavni partner.potrudit će se samo ako zna da ćete je pohvaliti. Ako kojim slučajem zapadnete Nedjelji za oko nemojte se ni truditi da se opirete. To je nemoguće. Ako je riješila da vas uhvati onda vam nema spasa. No na sreću nedjelja se vrlo rijetko za nekoga zagrije. Obdarena je za modu, glumu dizajn, scenografiju, režiju, montažu, dekoraciju, organizaciju prijema, manekenstvo, fotomodel, fotografiju, moderan ples, šou biznis, radijski voditelj, popularna muzika. Njoj je potrebna jaka šminka i teški mirisi. Uvijek mora biti upadljiva. Ako nije upadljiva propada i ne postiže željene rezltate. Šminkerski imidž Nedjelje bitan je preduvjet njenog uspjeha, ali i opstanka.

 

 

 

 

 

 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 25.11.2011. 14:43h

  Član savjetMerlin0

  NEDJELJA

  Čitajući ponovo dane u tjednu, kako do čitatelja ne bi došla kriva informacija što se Učenja Vatre tiče, mislim da bi trebalo sasvim odvojiti dio koji se odnosi na ovo Učenje. Od cijele priče o nedjelji, na Učenje Vatre odnose se samo stihovi: Sve što je vanjsko, tvoja je slabost… i tekst koji slijedi:

  Osoba rođena u nedjelju može imati boležljivo ili nesretno djetinjstvo zbog nemara i samoživih roditelja ili roditelja neurotičara, sklonih alkoholu, svađama, tuči i iživljavanju na djeci. Budući da nije ozbiljnije odgajana, žena nedjelja je nemarna i lijena. Osim toga, ona previše polaže na svoj izgled, te umije iznervirati ljude zato što stalno očekuje potvrdu da je lijepa, da dobro izgleda ili da joj ono, što ima na sebi, odlično stoji. Kao sasvim mala, ona rado oblači odjeću starije sestre, majke, hoda u štiklama, šminka se i provodi puno vremena pred ogledalom. Njezina odjeća je toliko dugo uredno složena, dok se ne počne spremati za izlazak. Tada zna isprobati sve što ima u ormaru i sve to ostaviti razbacano po kauču i foteljama. Tek rađanjem djece, žena rođena u nedjelju se bitno mijenja i postaje vrijedna i pedantna.

  Ako mu roditelji od malih nogu nisu nametnuli strogu disciplinu, muškarac nedjelja može biti cijeli život neuredan, nemaran i lijen. Kao sjajan glumac, on će se svim silama truditi da se predstavi kao vrlo zaposlen čovjek. I ne samo to. Bit će sklon sve zasluge za uspjehe u obitelji ili na poslu pripisati sebi, sanjati o velikom dobitku koji će mu, kako se to u narodu kaže, pasti s neba. Ako pripada onoj doista maloj grupi poduzetnih nedjelja, onda bismo, zbog prevelikog gubljenja vremena, predugog planiranja i zaokupljenosti nevažnim detaljima, njegov trud mogli nazvati “neproduktivnim” .

  Nedjelja voli da se sve vrti oko nje i ako nije u središtu pozornosti, gubi svaki interes za razgovor. Razbacivat će se, na primjer, novcem, titulama ili izmišljenim dogodovštinama samo da bi ostavila dojam na druge ili da bi se pričalo o tome. Povremeno, međutim, ona umije biti toliko zaokupljena sobom da to graniči s hipohondrijom. Najčešće zapravo, sva prenemaganja su samo stvar njezine sklonosti “glumatanju“. Kao dijete vrlo uvjerljivo će odglumiti bolove u želucu ili negdje drugdje samo da ne bi išla u školu. Kao odrasla, dra-matizirat će i u razgovoru naglašavati svaku svoju riječ da ćete ponekad imati dojam da sudjelujete u kazališnoj predstavi.

  Nedjelja je lijepa, ekskluzivne vanjštine, skladno je građena. Ona se upadljivo šminka, koristi jake mirise. Lako se prilagođava modnim trendovima i ima savršen smisao za modu, glumu, scenografiju, primijenjenu umjetnost, režiju, montažu, ukrašavanje, organizaciju balova i primanja, fotografiju, moderan ples, show-business, popularnu glazbu, a može postati isto tako dobar foto-model, televizijski ili radijski voditelj te disk džokej.

   

   

   

   

 • 04.05.2014. 19:48h

  Član srceMerlin2

 • 25.07.2015. 10:37h

  Član emilioMerlin2

  Nedjela u Nedjelju su dobar Ponedjeljak?

  Toll:JEDNA VAŠA ODLUKA MIJENJA ČITAVU VAŠU STVARNOST!

  Super jer je Podudarno:U POČETKU BIJAŠE RIJEČ?

  I kažemo:BOG!

  E se je trebalo "nebo" Otvoriti?

  Ali nije i opet smo na Zemlji?

  "Sada" se več možemo pitati:ŠTA ME TO SPRIJEČAVA DA NE MOGU VIDJETI SVIJEST!

  Me i ako sam Ja SVIJEST!?

  Dolazimo do nevjerovatne "obrtaljke" ili mačke koja kako god da je baciš doskače na Noge?

  Gurđijev:VI NIŠTA NE MOŽETE DA ČINITE!

  Ili mu kao podrška Sveta Tereza:BOG JE SVE I NIŠTA?

  _____________________________________

  Uvijek treba zaviriti i u Svakodnevnicu!?

  Zar nije zanimljivo osmotriti Mladića kao Generala koji Siluje stvar?

  On i pored Školovanog prezentovanja samo prezentira da je Silovanje čin Moči?

  Odnosno da su "minska polja u neprijateljskom teritoriju" zapravo samo "kurčeva posla"?

  Intervenira se u maternicu svega stvaranja po sistemu "prve bračne noči" i to AntiFeudalno?

  Mi toliko toga znamo na razini djela koja poslije teško možemo objasniti!?

  _______________________________

  Žena se isto treba čuvati jer uostalom "muškost je samo njihov produžetak"!?

  J.J:Gurđijevvv.... vi Ništa.... ne Možete.... 'a Činite??

SADRŽAJ UPISAO

Član angelijaMerlin1 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana angelija dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

RUJAN...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  hvala da si nam javio!

  20.09.2019. 20:52h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Hm...knjiga.

  20.09.2019. 20:45h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Knjiha je stigla.Veliko Vam HVALA.

  20.09.2019. 20:33h
 • Član mkrmarmkrmar

  19.9.2019

  19.09.2019. 21:57h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro veče!

  19.09.2019. 21:41h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Knjiga još nije stigla. Sutra ću pokuišati saznati gdje je zapelo.

  19.09.2019. 21:22h
 • Član iridairida

  yahoo, je li stigla knjiga?

  18.09.2019. 20:11h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

SUBOTA PLANINA