ajrisa

0

Broj Merlina

Zovem se Iris i rođena sam u Rijeci 1985.godine. Preselila sam se u Zagreb na studij 2003.godine, a trenutno živim u Rijai gdje i radim u struci. Imam dečka koji živi i radi u Zagrebu. Volim mačke, i imam ih dvije. Svi članci člana ajrisa
Član ajrisa

Upisao:

ajrisa

San: Neko čudno biće...

Pozdrav!Imam 28 god,Djevica po horoskopu,živim u Zagrebu,udala sam se ljetos,a rodila prije mjesec i pol dana prekrasnu curicu.S nama živi i naš mačak,inače sam cijeli život odrasla uz mačke i obožavam ih.Molim Vas da mi protumčite ovaj san,jako mi je čudan i pretpostavljam da ima veze s promjenama u mom životu.Hvala!
Član ajrisa

Upisao:

ajrisa

SAN: PRIJATELJI

Mlada sam ženska osoba. Zaposlena sam i selim se raditi u Zagreb, ali ostajem u istoj firmi. gdje ću živjeti sa dečkom i njegovim cimerom. Nisam zadovoljna poslom i tražim trenutno drugi posao. Imam 2 mačke koje neću voditi sa sobom u Zagreb. Imam težak odnos sa mamom koja se uvijek gura u moj život i koliko god puta sam joj rekla da mi tako ne pomaže, ne odustaje.Radim posao samo sa ženskim osobama i pomažem im kako smršaviti.
Član ajrisa

Upisao:

ajrisa

SAN: crna kosa

Ženska osoba, 26 godina. Zaposlena sam u struci i imam kolegicu koja mi je nadređena i crne je kose. Ona je moja suprotnost u karakteru. Ona je riba a ja djevica u horoskopu. Stalno priča o svojoj obitelji, točnije djeci. Ja sam neudata, u vezi na daljinu. Uskoro bi se trebla preseliti natrag u Zagreb zbog posla, a trenutno živim u Rijeci. Ona treba biti moja učiteljica, ali nije dobra u tome. često znam toj kolegici čupati sijede dlake sa njene crne kose, koju nikad nije ofarbala i zato mislim da je potaknut san time.
Član ajrisa

Upisao:

ajrisa

SAN: prekid

ženska sam osoba.imam 26 godina. u vezi sam 4 godine sa dečkom koji živi u drugom gradu. u vezi se ne osjećam ugodno i razmišljam o prekidu već pola godine jer smatram da nije kvalitetna veza iz koje ne dobivam ono što mi treba. on misli da je naša razdvojenost izvor mog nezadovoljstva. a ja nemam snage prekinuti tu vezu. zaposlena sam u struci i to je bio razlog mog preseljenja u rodni grad gdje živim sa roditeljima.
Član ajrisa

Upisao:

ajrisa

san mačka

Ime mi je Iris i imam 26 godina. Živim i radim u Rijeci, a želja mi je preseliti u Zagreb gdje mi radi i živi dečko s kojim sam više od 4 godine u Rijeci. Nisam jako zadovoljna u vezi a ni na poslovnom planu. Tražim promjenu. imam 2 mačke i obožavam ih.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info