Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član testt11

Upisao:

testt11

OBJAVLJENO:

PROČITANO

234

PUTA

Ne vjerujem da će zabraniti aspartam

Ne vjerujem da će zabraniti aspartam
Ako vam je ovo premračan scenarij, nemojte ga čitati.

Ograničavanje ili zabrana aspartama jer je kancerogen, u ljudskoj prehrani je samo prijedlog, ne vjerujem da će to zaživjeti. Samo prirodna hrana polako nestaje iako nas političari uvijek iznova uvjeravaju da živimo u zemlji meda i mlijeka i tako je u svim zemljama, izvornih prirodnih proizvoda je sve manje, a hibrida i patvorina sve više, a geoinženjering i bioinžerenjing rade i dalje u tišini, mi zapravo najčešće ne znamo što jedemo.

Zanimljivo je da su i med i mlijeko dva proizvoda koja životinje same proizvode, a ljudi im ih samo kradu. Na tržištu meda je puno patvorina, a originalno pravo mlijeko vide samo sve rjeđi uzgajivači krava muzara.

Umjetna inteligencija svaki dan uzima poslove ljudima, pa se radni tjedan sveo na 4 - dnevni radni tjedan ili još gora opcija, potpuna nezaposlenost. Manje radiš, manje zaradiš, jeftiniju hranu kupuješ, a ona je puna aditiva, zamjena i koječega (pa i aspartama), a često samo imitira poznatu hranu izgledom, kao što vege - burgeri i vege - kobasice imitiraju mesne proizvode istih naziva (ima tu dosta laži i neiskreosti na sve strane). 

A u medijima samo sport i zabava u vodi, na travi, u adrenalinskim parkovima i beskrajne kuharske emisije (paradoks, kad si gladan, najviše misliš na hranu). Nigdje nitko ništa ne radi, nije televizično prikazivati rad.

To lažno blagostanje, skraćeni radni tjedan, višak slobodnih dana, onaj tko se ne bude znao zabavljati je nadrapao, depresija mu ne gine, a i antidepresivi su blago zaslađeni (vjerojatno asprtamom) da ih lakše možete gutati.

Filozofiju dokolice su izmislili bogataši, a najbolje je imitiraju boemi (siromašni umjetnici), ali više iz nužde, a manje zbog toga što bi im to bio izbor.

Sumnjam da će roboti uzgajati hranu, prije će nam kemijski miješati sve potrebne sastojke izvučene iz postojećih izvora u kojima je i aspartam i sve nam to servirati u tabletama. Tako bi i kuharske emisije mogle postati relikt nekih prošlih vremena.

Vrli novi svijet će zaboraviti da su stvarni med i mlijeko ikada stvarno i postojali. 

Ako vam je ovo premračan scenarij, nemojte ga čitati.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info