Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

222

PUTA

Estrogen i rak dojke: Istina razotkrivena

Estrogen i rak dojke: Istina razotkrivena
( NaturalHealth365 ) Zapadna medicina uspjela je naučiti žene da su njihovi hormoni, poput estrogena, uzrok raka dojke – i stvorila je industriju lijekova za suzbijanje hormona kao što su tamoksifen i anastrozol i bezbroj drugih kao odgovor na ovu tvrdnju .

( NaturalHealth365 ) Zapadna medicina uspjela je naučiti žene da su njihovi hormoni, poput estrogena, uzrok raka dojke – i stvorila je industriju lijekova za suzbijanje hormona kao što su tamoksifen i anastrozol i bezbroj drugih kao odgovor na ovu tvrdnju .
Ali samo gledanje vašeg hormona (i ništa drugo) skupa je pogreška . Činjenica je da neki hormoni (u višku ili nedostatku) mogu potaknuti rast stanica raka, dok drugi zapravo mogu pomoći u prevenciji raka. Osim toga, holistički pristup razumijevanju uzroka raka trebao bi uključiti bliži pogled na ono što zapravo uzrokuje hormonsku neravnotežu.
Ksenoestrogeni – “loši” hormoni koji izazivaju rak.


Uglavnom, hormoni koji pokreću rak dojke su ksenoestrogeni, kemikalije iz okoliša koje stimuliraju ili oponašaju estrogen. Ako vaša jetra ne razgrađuje pravilno estrogen ili ako ga ne metilirate ili metabolizirate ispravno, to bi sigurno moglo dovesti do većeg rizika od raka dojke.
Evo popisa nekih kemijskih estrogena koji potencijalno mogu povećati rizik od raka dojke:
• Pesticidi i herbicidi
• Losion za sunčanje koji sadrži 4-MBC (4-Methylbenzylcathinone)
• Parabeni
• Konzervansi za hranu kao što je BHA (butilirani hidroksianizol)
• Metali koji se nalaze u amalgamima i antiperspirantima ("metaloestrogeni")
• Voda iz slavine (koja je često puna estrogena iz kontracepcijskih pilula)
• Hormoni rasta u konvencionalno proizvedenom mesu i mliječnim proizvodima
Ksenoestrogeni mogu dovesti do nakupljanja "agresivnijih" estrogena, kao što su estron (E1) i estradiol (E2). Kada se ovi super-agresivni oblici vežu za estrogenske receptore u vašem tijelu, može doći do niza komplikacija, uključujući rak dojke.


Estriol (E3) estrogen zapravo može pomoći u prevenciji raka
Međutim, nisu svi oblici estrogena loši. Estriol (E3) je vrsta estrogena koja je važna upravo zato što je slabija od svojih visokoenergetskih rođaka. Brojne studije objavljene tijekom četiri desetljeća pokazale su da je najvažnija uloga estriola zapravo sprječavanje rasta stanica raka.
“Estriol je potpuno detoksificirani estrogen”, objašnjava dr. Jonathan Wright, pionir u prirodnoj hormonskoj nadomjesnoj terapiji. On dalje kaže:
“To je pokazano u neobjavljenoj 35 do 40-godišnjoj prospektivnoj kohortnoj studiji koju je financiralo Ministarstvo obrane. Ova analiza uspoređivala je 15.000 žena koje su imale trudnoće između 1959. i 1967. Žene, koje su sve pripadale istom zdravstvenom planu u Kaliforniji, imale su uzorke svog seruma zamrznute 30 ili više godina. Godine 1997. istraživači su otopili serum i analizirali razinu steroidnih hormona u krvi žena tijekom njihove trudnoće. Potom su usporedili rezultate s Kalifornijskim registrom raka kako bi utvrdili odnos između razine estriola tijekom trudnoće i naknadne prevalencije raka. Istraživači su otkrili da je rizik od raka dojke smanjen za 58% među ženama u najvišem kvartilu proizvodnje estriola u usporedbi s onima u najnižem kvartilu... Kao rezultat toga, ne samo da estriol nije povećao rizik od ovog raka – kao što to čine estradiol i estron – ali zapravo je smanjio rizik.”
Estriol očito ostvaruje svoju zaštitnu ulogu dobroćudnim vezanjem na estrogenske receptore u sluznici maternice i vjerojatno dojki. Međutim, za razliku od snažnijih estrogena, ne stimulira rast ni približno toliko. U isto vrijeme, receptori pokriveni estriolom zaštićeni su od više kancerogenih ksenoestrogena.


Znate li koliko je važan vaš kvocijent estrogena (EQ)?
Budući da smo izloženi tolikom broju ksenoestrogena koji mogu uzrokovati rak dojke, razumijevanje kako uravnotežiti svoje hormone važan je korak u prevenciji raka dojke. Vaš EQ, koji se temelji na matematičkoj formuli koju je razvio dr. Henry Lemon, promatra odnos između 3 glavna estrogena u vašem tijelu: estradiola, estrona i estriola.
Uspoređuje razine estrogena koji štiti od raka (E3-estriol) s estrogenima koji potiču rak (E1-estron i E2-estradiol). Ako je vaš EQ nizak (<1,0), vaš rizik od raka dojke je veći nego kod nekoga čiji je EQ >1,0. Optimalni EQ omjer je >1,5.
Vaš kvocijent estrogena može se odrediti ispunjavanjem jednostavnog "testiranja hormona u slini". Jednostavno rečeno, što je veći vaš EQ omjer, to bolje. Otkrijte koliki je vaš kvocijent estrogena danas i krenite na put prema hormonskom zdravlju i prevenciji raka dojke.
Napomena urednika : Otkrijte mnoge prirodne načine za zaustavljanje rasta stanica raka od najboljih holističkih pružatelja zdravstvenih usluga, posjedujte Docu-Class Stop Cancer koji je kreirao NaturalHealth365 Programs.
Izvori za ovaj članak uključuju:

BreastCancerConqueror.com
Post Estrogen i rak dojke: Istina razotkrivena appeared first on NaturalHealth365 .
Posjetite Natural Health 365 ovdje /
https://beforeitsnews.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info