tanjajanja

0

Broj Merlina

Svi članci člana tanjajanja
Član tanjajanja

Upisao:

tanjajanja

neotvoreni šampanjac čeka

Draga Irida,lani si mi rastumačila jedan san u vezi jednog dečka. E sad, se on opet pojavio u mom životu, molio me da se pomirimo, ali s obzirom da je veza na daljinu, nikako da se vidimo i u zadnje vrijeme je zapelo i nisam sigurna što se događa...O meni: imamo oboje 35 godina, radim,živim s roditeljima i ne znam razlog zašto odjednom odugovlači.
Član tanjajanja

Upisao:

tanjajanja

proganjanje i bježanje

Draga Irida,čitam redovito tvoju rubriku i čini mi se, da ovaj moj san ima neke veze s mojim Animusom? Imam 34 godine, u zadnje vrijeme sam dosta ogorčena na neke ljude, koji se nisu najljepše ponijeli prema meni. Prije nego li sam zaspala sam razmišljala da im vratim istom mjerom. Dvoje su mi iz ljubomore čak naškodili na poslu.. Sjetila sam se 5 osoba koje su mi bez ikakvog razloga smjestili, svaki na svoj način. i onda sanjala:
Član tanjajanja

Upisao:

tanjajanja

koja je simbolika u ova dva sna?

Draga Irida,imala sam jednu vezu, koja je prekinuta prije dosta vremena. Ta mi se osoba ponovo javila i molila me za susret i razgovor o event. pomirbi. Do susreta ipak nije došlo, jer sam mu nešto otresito prigovorila, pa se bezveze uvrijedio. Par dana, prije nego li se predo mislio, imala sam dva upadljiva sna, koja su najavila njegovo povlačenje, no ne razumijem svu simboliku, pa molim objašnjenje. Na svjesnoj razini, mislim da se pojavila suparnica.
Član tanjajanja

Upisao:

tanjajanja

za Iridu

Draga Irida, već ste mi jednom vrlo točno i precizno rastumačili jedan san. Dogodilo mi se nešto jako čudno u stvarnom životu. Momak je svečano predložio da se doselim k njemu, čak da želi kupiti stan za nas, pa ćemo skupa u potragu i sve super do pred neki dan. jednostavno je prekinuo kintakt bez razloga od danas na sutra i ne javlja se više. To nije njegov običaj.
Član tanjajanja

Upisao:

tanjajanja

nepozvani gost

Draga Irida, svidjaju mi se Vaši tekstovi o snovima i tumačenju snova. Ponekad mi se znaju ispuniti snovi, uglavnom loši, a u zadnje vrijeme i dobri, što je novost. Ima jedan san koji me zbunio.Malo o mojoj trenutačnoj situaciji. Imam dečka već dvije godine i ne živimo u istom mjestu. Prije nekih mjesec dana sam prvi put spavala kod njegovih u kući. Bila sam u posjeti, na par dana. Njegov otac mi je stalno indirektno davao do znanja, da me ne cijeni. Nije mi bilo ugodno u njegovom društvu. Mama se trudila biti ljubazna, a dečko je bio jako sretan što sam došla. Za sada se ne ženimo.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info