Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član tarothos

Upisao:

tarothos

OBJAVLJENO:

PROČITANO

864

PUTA

OD 14.01.2018.

Upoznajte sebe...višestruko će vam se isplatiti ✿

Upoznajte sebe...višestruko će vam se isplatiti  ✿
Upoznati sebe jedno je od najboljih ulaganja u životu koje se uvijek višestruko isplati...

Imati mogućnost dobro upoznati sebe je jedan od najvećih darova u životu.Radi se o procesu koji traje,koji je ponekad i zanimljiv i težak istovremeno,ali koji nam nudi nevjerojatne mogućnosti da svoj život poboljšamo i učinimo bogatijim. Zapravo se može reći i da nema pravog napretka i poboljšavanja bilo koje situacije u životu bez promjena koje sami poduzmemo, a koje mogu doći tek kada sebe dobro upoznamo.

Ima ljudi koji vole vjerovati u sudbinu...u to da je u njihovom životu unaprijed zadano i određeno. Istina,rađamo se u određenim uvjetima,sa određenim karakterom i neke stvari su zaista određene. No,druga strana istine je i da puno toga ovisi o nama i da na puno toga utječemo.

Nije dobro vjerovati samo u sudbinu i u to da je za nas sve unaprijed određeno,jer se time odričemo svoje snage i mogućnosti koje imamo. Možda najgore od svega,odričemo se mogućnosti izbora. Da li ćemo u određenom trenutku ući u vezu s nekom osobom ili koje ćemo ljude odabrati za prijatelje ovisi isključivo o nama. Sve su to odluke koje donosimo , a ako dobro upoznamo sebe, znati ćemo i zašto smo donijeli odluke koje smo donijeli.

Sve vam to pišem jer me kao tarot majstora klijenti često pitaju koliko su stvari definitivne,naročito stvari koje karte pokažu.Tada im objasnim da su tarot i karte tu da nam pomognu upoznati sebe,da nam ponude neke odgovore i da nas usmjere....upozore na neke nedostatke,prednosti i mogućnosti koje imamo. Karte nam nikada neće pokazati definitivnu situaciju koja nas čeka i na koju ne možemo utjecati,one će nam pokazati mogućnosti i šanse.

A kako upoznati sebe ?

Bez brige,upoznajete sebe svaki dan.Svakim svojim potezom,odlukom,odabirom vi pokazujete i izražavate svoje nade,strahove,emocije.....svoj karakter,sve ono što ste naučili i postali ....ali i ono što možete postati.Mogućnosti i šanse koje imate u budućnosti. Promatrajte sebe,svoje ponašanje,razmislite zašto radite to što radite,zašto donosite odluke koje donosite.

Općenito....zastanite malo u žurbi svakodnevnog života i dajte si malo vremena da upoznate sebe.To će vam se uvijek isplatiti i višestruko vratiti.Tarot i karte vam svakako u tome mogu pomoći. Lijepi pozdrav od Lene

http://tarotcentar.blogspot.com/p/blog-page_16.html

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info