MokaM

0

Broj Merlina

Tražiteljica istine... Svi članci člana MokaM
Član MokaM

Upisao:

MokaM

San o žabi koja govori - Za Iridu

Budući da napominjete kako se trebaju pojasniti i životne okolnosti, reći ću da ja trenutno normalno živim. Nemam nekih većih stresova uzrokovanih poslom ili privatnim životom. Dakako, uvijek ima nekih nezadovoljstava, ali pamtim i puno gore dane. Međutim, u protekla dva tjedna primjenjujem jednu novu tehniku za samopomoć koja je prilično intenzivna i rekla bih da se nalazim u nekakvom procesu čišćenja. Čini mi se da neki moji prilično intenzivni strahovi izlaze na površinu, a jako su neugodni. Gospođa koja me je učila toj tehnici samopomoći rekla je da sam puna strahova te da posebno obratim pozornost na područje pluća s obzirom na moje "zapetljane" emocije. Možda zbog toga, a možda i zbog nekih drugih okolnosti, ja sam noćas sanjala san koji me drži i sad na javi i iskreno uzrokuje mi veliki strah.
Član MokaM

Upisao:

MokaM

San o žabi koja govori - Za Iridu

Budući da napominjete kako se trebaju pojasniti i životne okolnosti, reći ću da ja trenutno normalno živim. Nemam nekih većih stresova uzrokovanih poslom ili privatnim životom. Dakako, uvijek ima nekih nezadovoljstava, ali pamtim i puno gore dane. Međutim, u protekla dva tjedna primjenjujem jednu novu tehniku za samopomoć koja je prilično intenzivna i rekla bih da se nalazim u nekakvom procesu čišćenja. Čini mi se da neki moji prilično intenzivni strahovi izlaze na površinu, a jako su neugodni. Gospođa koja me je učila toj tehnici samopomoći rekla je da sam puna strahova te da posebno obratim pozornost na područje pluća s obzirom na moje „zapetljane“ emocije. Možda zbog toga, a možda i zbog nekih drugih okolnosti, ja sam noćas sanjala san koji me drži i sad na javi i iskreno uzrokuje mi veliki strah.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info