Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

LIRA NAIVA 2014.g stigla u naš nagradni fond

LIRA NAIVA 2014.g stigla u naš nagradni fond
Ovogodišnji zbornik pjesama Lira naiva je stigao i u naš nagradni fond. Knjigu je u fond darovala ShadowOfSoul Od srca hvala...!

Umjetnik se ne postaje,
umjetnik se rađa...

Svaka umjetnost je duboko u svojoj srži, naivna...

Godišnji susret pučkih pjesnika. Održava se od 2003., svake godine u drugom vojvođanskom mjestu krajem lipnja (Subotica, Sombor, Golubinci, Vajska, Bački Monoštor, Sonta, Plavna, Novi Sad).

Organiziraju ga Hrvatska čitaonica i Katolički institut za kulturu, povijest i duhovnost Ivan Antunović iz Subotice. Okuplja pjesnike koji pišu na svom materinjem, hrvatskom jeziku, a njeguju bunjevački ili šokački govor. Svake godine povećava se broj sudionika te ih bude i pedesetak, a sudjeluju pjesnici amateri i već afirmirani pjesnici iz Srijema, Podunavlja, Subotice i Sombora s okolicom.

Dan Lire naive sastoji se od druženja i međusobnog upoznavanja, gostovanja jednog hrvatskog pisca, a završava velikom književnom večeri na kojoj pjesnici čitaju svoje radove i potom daruju publiku knjigom. Za svaki susret objavljena je knjiga izabranih stihova prijavljenih sudionika pod istoimenim nazivom Lira naiva. Do 2012. objavljeno je deset knjiga.

Ovogodišnji zbornik pjesama Lira naiva je stigao i u naš nagradni fond.

Knjigu je u fond darovala ShadowOfSoul

Od srca hvala...!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

BRZI CHAT

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info