Član mojanostalgija

Upisao:

mojanostalgija

OBJAVLJENO:

ŽENA MAJKA KRALJICA

ŽENA MAJKA KRALJICA

SADRŽAJ UPISAO

Član mojanostalgijaMerlin5 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mojanostalgija dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

🔝

KOMENTARI

 • 09.12.2014. 04:54h

  Član wendy.tanjaMerlin5

  Ovo mi baš ne izgleda kao neki kraljevski položaj..Koja kraljica guli krumpir dok joj klinci vise na sisi? Prava kraljica ima dadilju, služavke, ako ništa, bar dobroga supruga koji će joj olakšati bar nešto i skinuti taj zabrinuti pogled s lica..

  evo mog viđenja kraljice majke: da bude majka u svoj punini svoga majčinstva, neopterećena, i sretna..

  a zapravo tako i jest kod mene..kada opterećenost zakuca na vrata,ja ne otvaram..zaplešem svoj ples bezbrižnosti  sa svojima, i sve nekako prođe..

 • 09.12.2014. 06:33h

  Član srceMerlin1

  hm uh

  šta meni ova slika govori. ...istina je da je žena preobremenjena, no toliko baš ne, da nema dvadesetak minuta vremena... predstaviti je ovako neodgovornu, neosteljivu, ravnodušnu, jadnu...zašto?

  nema te sile niti toga koji je može sprečiti, da dojenje obavi u miru, niti je toliko zaposlena. Ne verujem da otac tog deteta zahteva ručak tačno na vreme od nje... očigledno za blizance ne priprema krompir. ako i zahteva a boji ga se...pa bem mu miša reskirati i eventualni fizički njegov napad...samo jedanputa... a onda kofer i zipku i obitelji ili u sigurnu kuću.  Ako je takav to je sigurno znala i pre nego je rodila.

  možda je jedna od jako retkih kojoj se fućka kako će podojiti...a time naznačuje kakva će biti majka...

  možda je i u posleporodnoj depresiji.....i t.d.

  sumnjam da je ova slika dobronamerna i da želi predstaviti današnju ženu prezaposlenu na ovakav način...pre bih rekla da je želi podceniti i predstaviti kao neodgovornu.

  bilo kako bilo palac dole.

  palac gore za uvodnu slikicu, jer takve su majke.

IZDVOJENO

Tehnike

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝