Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3668

PUTA

TEMA MJESECA ZA STUDENI - MOLITVE TREPERE U PLAMENU SVIJEĆA

TEMA MJESECA ZA STUDENI - MOLITVE TREPERE U PLAMENU SVIJEĆA
Stojim nad tvom malenim grobom majko, palim svijeću niz obraze suze se slijevaju. Misli mi se vračaju u djetinjstvo, osjećam tvoj zagrljaj, tvoje mile riječi pune ljubavi, tvoju toplinu za kojom još uvijek čeznem.

 

Stojim nad tvojim malenim grobom majko, palim svijeću, suze se slivaju niz obraze. Misli mi se vraćaju u djetinjstvo, osjećam tvoj zagrljaj, tvoje mile riječi pune ljubavi, tvoju toplinu za kojom još uvijek čeznem. Plamen se širi kao da mi govori - volim te dijete moje ne brini za mene. Molim majko za tvoj mir za trenutak kad ćeš doživjeti susret s uzvišenim.

 Osjećam da me taj  plamen povezuje s milijunima ljudi koji se u istom trenutku  nalaze pokraj plamena svijeće i upućuju svoje najskrivenije molitve svojim najbližima. U jednom trenutku osjećam žaljenje i tugu zbog krivo izrečenih riječi i nadam se da će to plamen izbrisati. Molim plamen da tebi donese moju ispriku  i molim za oprost svega što nije bilo dobro. Ako sam te uvrijedila, majko oprosti mi, bili su to trenutci nemira u meni. Moja ljubav prema tebi nikada nije bila dovedena u pitanje niti onda nit sada.

Osjećam da me plamen svijeće upaljenim nad tvojim grobom ponovno približava tebi, ponovno osjećam tvoju bezuvjetnu ljubav  koja se širi ne samo na mene već se spaja sa svim onim upaljenim svijećama i  rastjeruje tamu. Znam da se svijeće ne mogu moliti, ali se poistovjećuju s molitvom, daju odraz ljubavi i mira koji se odražava na sav svijet. Ovaj svijet vapi za svjetlom, mirom i ljubavlju. Ovo svjetlo koje se širi daje nadu, nadu u bolji život. Svaka molitva, svako  svjetlo je vatra koja rastjeruje tamu, svaka molitva je vatra koja grije naša srca i uči nas voljeti. Samo ljubav nas može spasiti i to bezuvjetna ljubav koja ne traži ništa. Želimo li išta dobroga iskusiti u našim životima moramo imati svjetlo koje nas vodi kroz život.

Kao što svjetlo u ovoj noći na Dan mrtvih  rastjeruje tamu i pokazuje put onima koji su na putu vječnog života, tako neka svjetlost ispuni svako srce uma i dušu bezuvjetnom ljubavlju. Neka vatra svjetla koje smo upalili danas zagrije svako srce, daruje mir onima koji nas čekaju na onoj strani, ali neka i nam bude utjeha i nada da uskrsnuće postoji.

Vjerujemo da je svatko od vas imao doživljaj koji može podijeliti i tako doprinijeti da se  nada,  ljubav, mir i zajedništvo širi. Nitko nije odvojen, svi smo jedno ali smo to zaboravili. Neka nas plamen svijeće podsjeti na to tko smo bili na početku.

Promatrajte plamen svijeće i osvijestite tko ste. Vi ste ljubav.

 

Dragi naši vjerni čitatelji i aktivni članovi, ako vas je ova tema potaknula i probudila vaše davno zaboravljene snove, pišite, a mi ćemo vas kao i uvijek nagraditi.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

DA LI SE BOJITE STAROSTI