Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

597

PUTA

OD 14.01.2018.

Dječak ozdravio nakon molitve na grobu pape Ivana Pavla II.....

Dječak ozdravio nakon molitve na grobu pape Ivana Pavla II.....
Priča o ozdravljenju bolesnog dječaka iz Poljske svjedoči o čudesnom 'radu' pape Ivana Pavla II. i nakon njegove smrti. Priču o ozdravljenju teško bolesnog dječaka nakon molitve na papinom grobu, uoči četvrte obljetnice njegove smrti, otkrio je bivši papin tajnik, kardinal Stanislaw Dziwisz.

Devetogodišnji David ostao je paraliziran nakon što se karcinom bubrega od kojeg je bolovao proširo po cijelom tijelu. Po povratku iz bolnice, gdje je mu je rečeno kako mu je ostalo svega još nekoliko tjedana života, David je s roditeljima otišao na grob pape Ivana Pavla II. i počeo se moliti.

Ozdravljenje uoči 4. obljetnice

Čudesnom događaju prisustvovao je i kardinal Dziwisz. 'Osobno sam bio svjedok kada se dogodilo to čudo. Presretan sam što se tako sretnu vijest dogodila i što je mogu reći javnosti uoči četvrte obljetnice smrti pape Ivana Pavla II. Devetogodišnji dječak ozdravio je od raka svega nekoliko dana prije četvrte obljetnice smrti Ivana Pavla, nakon molitve u bazilici Svetog Petra i ustao iz invalidskih kolica'. rekao je kardinal.

Digao se iz invalidskih kolica i prohodao

'Mogu hodati, ozdravio sam', rekao je dječak roditeljima nakon molitve, po izlasku iz bazilike te se digao iz kolica i prohodao. Liječnici nemaju logično objašnjenje kako se zloćudna bolest povukla za nekoliko minuta. Ovo nije prvo ozdravljenje koje se pripisuje papi Ivanu Pavlu II. Francuska časna sestra Marie Simon Pierre koja je bolovala od Parkinsonove bolesti ozdravila je nakon posjete Papi.

Preživio nakon što je dobio krunicu

Još jedno svjedočanstvo je na američkoj televiziji ABC, kako prenosi Ansa, ispričao duhovnik u bolnici u Clevelandu. Riječ je o 26-godišnjem muškarcu Joryju Aeblyju koji je kao žrtva provale zadobio teške ozljede glave, a po riječima duhovnika preživio je pošto je dobio krunicu koju je blagoslovio pokojni papa.

Vjernici tražili da se Ivan Pavao odmah proglasi svetim


Dokaz o čudu nužan je za proglašenje blaženim, nakon čega slijedi kanonizacija kojom se proglašuje svetim. Tijekom ispraćaja posmrtnih ostataka na Trgu sv. Petra u travnju 2005., mnoštvo vjernika uzvikivalo je na talijanskom 'santo subito', tražeći da se Ivana Pavla II. odmah proglasi svetim.

Proces beatifikacije Ivana Pavla II. pokrenuo je Benedikt XVI. dva mjeseca nakon njegove smrti (2. travnja 2005.), što je bilo iznimno brzo. No taj proces uzima više vremena nego što bi to htjeli vjernici u Poljskoj. Prije nego što je u listopadu 1978. izabran za papu, Karol Wojtyla je bio krakovski nadbiskup.

www.dnevnik.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info