Upisao:

gemini

OBJAVLJENO:

Kako skinuti urok; Urokljive oči

Tko želi pokušati... Što su urokljive oči?

KAKO SKINUTI UROK

Kad želite skinuti urok s neke osobe, uzmite krv ili mokraću te osobe, ulijte ih u posudu u koju ćete staviti čavle i njenu kosu, bocu čvrsto zatvorite i u ponoć je stavite da se prokuhava. U cijeloj kući zatvorite sva vrata i prozore. Vještica koja je bacila urok osjetit će strašne bolove i krenut će prema mjestu za koje osjeti da je centar njene nevolje (vaša kuća). Bolovi će naposlijetku ubiti zlonamjernicu i time će čarolija biti razvrgnuta. Nakon toga spalite sadržaj boce.

UROKLJIVE OČI

Čovjek se od ovakvih očiju može zaštititi na slijedeće načine: treba se čuvati od hvale i sklanjati pogled od zlih očiju. Skrenite pogled na neki predmet prenoseći tako zlo djelovanje na njega. Naravno, mnogo  je raznih amajlija protiv urokljivih očiju. Na uroke su najmanje otporne najslabije osobe i osobe u nekim bezbrižnim razdobljima u svom životu, dok su stare i siromašne osobe posve otporne jer, budući da se urok temelji na tuđoj zavisti i želji da se iz ljubomore nekomu napakosti, starima i siromašnima nema se na čemu zavidjeti, pa tako čak ni uroci neće na njih. Narod vjeruje da su muškarci podložniji utjecaju urokljivih očiju nego žene. To je vjerovanje možda nastalo iz teorije da su vještice većinom žene. Da zaštitite dijete od urokljivih očiju, vežite mu crvenu vrpcu oko vrata. Da biste se zaštitili od urokljivog oka, kosu pletite u pletenicu ili nosite pletenice na odjeći, nakitu i sl. Kaže se da taj uzorak odvraća pogled vještice. Također je dobro nositi amajliju u obliku lijeve ruke od drveta, kosti ili bjelokosti.


 

 

SADRŽAJ UPISAO

Merlin

1

Smatrate člana gemini dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

KOMENTARI

 • 15.08.2016. 22:47h

  Merlin

  0

  Nedaj bože do-kraja-svijeta..

  Urok j je uvijk s kretanje sa Puta?

  U dobrroj namjeri

  Bojimse - bojimse nokoga ubiti??

  P.S:Znamo kave su Pizde u pomankanju .... PLODOVA??

  u S uštini to su i največe zadrške........... u Pizdariji??

  Dok Postoji I.... Boko Haram ili "ti-to-a ja tito"

  Tojest:Nemojte ni pokušavati nasilmo............... jer to je sve što imaš?

  Nevjerovatno ali Njemci ne samo da jebu po Tajandu i Nosorrozma u Africi nego sve još i podvrgli ispitivanju u Novcu?

  Tojest:kolko para tolko i muzike...................još uviek znači  "Đorđe i Rade" Ja bih vam odradio  Šekspira za pola Srpske Pičke??

  A Ovako morate odraditi "Saint Germana !?

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info