Upisao:

Lavica

OBJAVLJENO:

Kako osvojiti dečka? Savjet jednog astrologa

Kontroverzni srpski astrolog Nikola Stojanović objašnjava kako rješiti dileme svake zaljubljene djevojke...

KAKO “SMUVATI“ MOMKA?

Autor: Nikola Stojanović


 
Kada se dugo godina bavite radom sa klijentima i kada u tom radu, u prognoziranju budućih događaja, imate odlične rezultate, uvek imate posla i neka posebna reklama vam nije neophodna.
Naime, svake letnje sezone dešava mi se ista stvar – skoro iz čista mira počinju da mi dolaze klijenti koji žive u Australiji. Za to je svakako “ kriva “ moja bivša klijentkinja, koja nije ni slutila da će joj dolazak kod astrologa iz korena promeniti život.
Pre otprilike šest godina, preko puta mene seda žena na pragu 40 – tih godina, prijatne spoljašnjosti, ali sa tugom u očima koju je neuspešno pokušavala da sakrije. Ona je rođena 30. 06. 1958 g. ( 18 E 01, 45 N 10 ), 21 : 06, u znaku Raka sa podznakom Vodolije.
Praksa me je odavno naučila da klijente koji su zamišljeni i pritisnuti začaranim krugom ličnih problema treba odmah prvom rečenicom blago šokirati i prizvati u realan svet, iz prostog razloga da bi ozbiljno prihvatili savete koje im dajete, koji mogu itekako da im pomognu.
Upitao sam: “ Vi ste došli kod mene zbog braka i dece? “ Zapanjen pogled govorio mi je da sam bio u pravu.
Upotrebio sam jednostavan astrološki trik. Naime, u zavisnosti od toga u kom polju i znaku se nađe Uran ( astrologija, astrolog ) u horoskopu klijenta, simbolika tog polja i znaka govori nam o glavnom razlogu dolaska klijenta. Njen Uran ( astrolog, astrologija ) položen je u njenom 7. polju ( brak ) u znaku Lava ( peti znak – deca ). Dakle, na pragu svojih 40 – tih godina ona je neudata i nema dece. Složićete se da je tuga s pravom postojala kod moje klijentkinje. Kombinacija Ascendent Vodolija i vrh 7. polja u znaku Lava krije u sebi jednu psihološku zamku koja može da oteža stupanje u brak. Naime, podznak Vodolije teži slobodi, nesputavanju, a 7. polje u znaku Lava daje želju za izborom skoro savršenog bračnog partnera ( Lav – nešto najkvalitetnije ), pa osobe sa ovom kombinacijom sa teškoćom nalaze odgovarajućeg bračnog partnera.
Analizom 7. polja ( vrh 7. polja, planete u 7. polju, vladar 7. polja ) dolazimo do opisa bračnog partnera.
Na samom vrhu 7. polja nalazi se Uran na 9. stepenu Lava. Govorim joj da je njen muž fakultetski obrazovan čovek ( 9. stepen ima simboliku znaka Strelca – visoko obrazovanje ), da je mašinski inženjer ( Uran u trigonu sa Marsom ), da je razveden ( Uran – razvod ), da živi u inostranstvu ( Uran na 9. stepenu – stepen Strelca – inostranstvo ), da je naše gore list ( vladar Urana, Sunce u Raku – domaći čovek ) i da ga upoznaje preko simbolike Urana – prijatelja ili prijateljice.
 


Na ove moje reči opet sledi zapanjen pogle i komentar: “ Pa ja ovih dana treba da idem na večeru kod prijateljice, koju je došao da upozna i zaprosi jedan naš čovek iz Australije, koji je razveden i koji je po struci mašinski inženjer…! “
Na ove njene reči, ja joj kategorički tvrdim da on, sudbinski, nije došao iz Australije da venča njenu prijateljicu već nju, i da jet a osoba njen budući muž. Ona tu tvrdnju dugo nije mogla da prihvati i na moje uporno insistiranje, najzad je ipak prihvatila tu mogućnost.
Napravili smo sledeći plan: Pošto ona ima vladara 1. polja ( ona ) u 7. polju ( muž ), ona ( vladar 1. polja ) mora da “ smuva “ muža ( vladar 1. polja u 7. polju – muž ) i to uz pomoć saveta astrologa ( Uran u 7. polju ). Rekao sam joj da mi što pre nabavi datum rođenja te osobe, a da ću joj ja reći kasnije šta da radi na toj večeri.
Već sledećeg dana dobio sam datum rođenja budućeg mladoženje. Šta sam jedino gledao u položaju njegovih planeta? Samo me je interesovao položaj Meseca i Venere u njegovom horoskopu. Zašto?
Mesec i Venera su “ ženske “ planete i one nam govore, u horoskopu muškarca, o tipu žena koje nam se dopadaju, kakve žene nas privlače. Mesec nam govori o karakteru žene, a Venera nam govori o njenom estetskom izgledu.
Šta sam dao kao savet mojoj klijentkinji? Da na toj sudbinskoj večeri odigra ulogu ( 7. polje u Lavu – odličan znak za glumu ) njegovog Meseca i Venere u njegovom horoskopu; da će je on tada sigurno primetiti, i da će se jako zainteresovati baš za nju.
Zbog njegove Venere u Lavu rekao sam joj da se ofarba kao plavuša, da stavi na sebe zlatni nakit, da se obuče u odeću na kojoj preovladava žuta boja ili nijanse te iste boje, da obavezno zapeva kada “ na red “ dođe pevanje… A zbog Meseca u znaku Device rekao sam joj da u razgovorima tokom večere priča o tome da žena mora biti pedantna, čista, uredna, u kući ( Mesec ) skromno obučena ( Devica ) i da naglasi da ona “ ne razume žene koje nisu vredne i ne vole da rade…” Takođe sam joj rekao da u finalu razgovora na temu žene mora da naglasi da žena u kući mora biti skromna i vredna, a da kada izađe sa mužem ( Lav, peti znak – izlasci ) da mora da se maksimalno dotera i da blista…
Kako se ova priča završila?
Samo nedelju dana posle ove sudbonosne večere, naš mladoženja je, zaljubljen do ušiju, verio moju klijentkinju, a ubrzo su se i venčali ( Uran u 7. polju uvek daje brz brak, a pogotovo ako je u dobrom aspektu sa Venerom ) i danas oni žive u Australiji, gde su dobili i divnu ćerku…
Za sve ovo “ kriv “ je i Jupiter ( sreća ) u znaku Vage ( brak ) na 21. stepenu ( stepen Strelca – sreća, inostranstvo ).
Na kraju ove priče moram još jednom da naglasim da sve ovo ne bi bilo moguće da moja klijentkinja u svom horoskopu nije imala udaju za razvedenog, našeg čoveka koji živi u inostranstvu i koga upoznaje preko prijateljice.

Ova priča, koja se već više godina kao anegdota prepričava u Australiji je poučna iz više razloga. Došlo je do idealnog spoja astrolog – klijent: astrolog da pravi savet, a klijent taj savet sprovede u delo…Takođe, iz položaja Meseca i Venere u horoskopu muškarca možemo videti kakav tip žena određeni muškarac voli kao i kako ga “ smuvati “.


Muškarac sa Mesecom u Ovnu voli hrabre, jake, sposobne žene, podsvesno u ženi tražI lidera; sa Venerom u Ovnu voli žene sa muškom frizurom, koje se bave sportom, pomalo mišićave, mršave čak i koščate. Takođe voli da njega žena “ smuva “.

Muškarac sa Mesecom u Biku voli imućne žene, dobre kuvarice, žene koje su štedljive i vode računa o ekonomiji; sa Venerom u Biku voli punije žene sa svim naglašenim ženskim atributima, udvaranje je obavezno uz dobro jelo…
Muškarac sa Mesecom u znaku Blizanaca voli pričljive žene, inteligentne, pada na “ dobar razgovor”, voli žene mladolikog izgleda i ponašanja, kao i žene koje uživaju u vožnji kolima i kraćim putovanjima. Sa Venerom u Blizancima voli žene naglašeno uskog struka, lepih ruku i
ramena…

 

Muškarac sa Mesecom u Raku voli žene koje često plaču, voli žene koje vole da borave u kući, dobre domaćice i na nesvesnom nivou u ženi traži svoju majku. Sa Venerom u Raku voli lepe grudi, izazovan dekolte i voli kada je žena doterana i u kući.

 

Muškarac sa Mesecom u Lavu voli uspešne žene, žene na položaju, iz poznatih uglednih porodica, voli da se pohvali svojom ženom. Sa Venerom u Lavu - žena mora biti izuzetno odevena, kao d aide na izbor za mis…

 

Muškarac sa Mesecom u Devici voli vredne žene, pedantne, uredne, koje brinu o muževljevom zdravlju…Sa Venerom u Devici “ pada “ na seksi pupak, na lep stomak, na jednostavnu garderobu…

 

Muškarac sa Mesecom u Vagi voli umiljate i lepe žene, manekenke, političarke, pravnice, žene iz javnog života. Sa Venerom u Vagi najviše reaguje na žensku zadnjicu…

 

Muškarac sa Mesecom u Škorpiji voli žene naslednice neke imovine, žene naglašene erotike koje ne skrivaju svoje draži, žene čiji izgled i pojava predstavljaju “ otvorenu ponudu “…Sa Venerom u znaku Škorpije voli stil oblačenja gde se sve “ vidi “, “ pada “ na cigansku muziku…

 

Muškarac sa Mesecom u znaku Strelca voli žene koje prate modu, koje svojim izgledom podsećaju na žene sa stranih podneblja; voli obrazovane žene, sa fakultetskom diplomom, koje se bave sportom, a pogotovo tenisom… Sa Venerom u Strelcu reaguje na duge noge, mini suknje, šorceve…

 

Muškarac sa Mesecom u znaku Jarca reaguje na tamniji ten, crnokose žene, ozbiljnog, pa čak i tužnog izraza lica; takođe voli starije žene…Sa Venerom u znaku Jarca voli klasičan stil oblačenja, žene obučene u kožu, tamnije tonove garderobe.

 

Muškarac sa Mesecom u znaku Vodolije voli druželjubive žene; njegova deviza je “ prvo druženje, pa veza “, voli inteligentne žene…Sa Venerom u Vodoliji voli žene ekscentričnog izgleda i stila oblačenja, reaguje na ženske noge, pogotovo listove.

 

Muškarac sa Mesecom u znaku Riba voli tajanstvene žene, povučene, stidljive, koje deluju kao d aim uvek treba nečija pomoć…Sa Venerom u znaku Riba reaguje na lepe čarape, cipele, donje rublje…

 

Na samom kraju, savet bi bio: Ako želite da “ ulovite “ muškarca koji vam se dopada, odglumite položaj njegovog Meseca i Venere…Biće vam zabavno, a vrlo je verovatno da ćete i uspeti. Sretan “ lov “!
 

Izvor: www.astrologyinserbia.com

SADRŽAJ UPISAO

Merlin

0

Smatrate člana Lavica dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

KOMENTARI

 • 21.10.2008. 20:43h

  Merlin

  1

  niš ne razmem...
 • 21.10.2008. 20:46h

  Merlin

  2

  ovo \"psvajanje\" nam je drapalo naslovnicu pa sam ga morala malo reducirati....
 • 21.10.2008. 21:01h

  Merlin

  1

  Recept ...kako osvojiti dečka ...
 • 21.10.2008. 21:28h

  Merlin

  1

  Ali i za ovaj recept kao i za druge recepte potrebni su svi sastojci da bi bio uspješan.
 • 22.10.2008. 10:57h

  Merlin

  0

  Pogledala sam položaj Mjeseca i Venere za muža, i zaista ga privlače takvi tipovi žena kao što je opisano. Ja ni blizu tome, pa eto smuvala ga davno. Domaća kuhinja...čuda čini! Sin mi je još mlad, ali koliko mi se čini i za njega bi moglo biti točno.

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info