Upisao:

hien

OBJAVLJENO:

jedno predstavljanje

kako se spremam obitavati u ovom komunikacijskom prostoru , par riječi o sebi i kako i zašto radim i zivim.

iako je moje formalno obrazvanje i poslovno usmjerenje na oko daleko od  registra tema koje se ovdje obrađuju , zapravo je moje djelovanje u svijetu materijalne stvarnosti sasvim dio ovoga svijeta. pravnik koji vodi poduzeće koje iznajmljuje risk management poduzećima i investicije u građevini...pa opet , obogaćen svojim sasvim zivotnim a gotovo uličarskim znanjem i iskustvom , znam da ne postoji osoba koju nemogu izvaditi iz stanja beznađa ili depresije , makar privremeno. i to na tri razine. prva je - poznavanjem mogućnosti koje nudi okoliš stvarnog zivota u kojem zivimo sada i tu. drugo , jeftinom ali iskrenom manipulacijom  osjećajnom funkcijom osobe . i treće , svojim svjetonazorskim uvjerenjima koja daju razmišljati kako je zapravo sve dobro ili moze lako postati.
i , svakome tko ovo čita  , rado sam na usluzi za kontakt. mogu vam pomoći kupiti apartman  , promijeniti krov na vikendici , pokrenuti posao ili doći do zeljene osobe.

SADRŽAJ UPISAO

Merlin

0

Smatrate člana hien dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

KOMENTARI

 • 19.04.2009. 17:38h

  Merlin

  2

  hien, dobrodošao među magicuse! pročitaj malo vodič za autore za lakše snalaženje na portalu...naime, kod unosa teksta, nakon obavijesti: ČLANAK JE UPISAN, trebaš otići u: RADNI TEKSTOVI (opcija iznad chata) i ako ne želiš ništa ispravljati ni dodavati, samo kliknuti na: OBJAVI...
 • 19.04.2009. 17:50h

  Merlin

  2

  dobro došao i želim ti ugodan okoliš u prostoru u kojem imaš namjeru obitavati :)))

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info